Műsorújság
RTL Most

Te vagy az új X-Faktor, de lecsúsztál a jelentkezésről? Ez az utolsó esélyed!

Az elmúlt szériákat irigykedve nézted végig, a jelentkezésedet viszont addig halogattad, hogy végül kifutottál az időből? Ez már tényleg az utolsó lehetőség arra, hogy bebizonyítsd, Te vagy az új X-Faktor! Te vagy 2016!

Az RTL Klubra egy év kihagyás után visszatér az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató showműsora, az X-Faktor. 2016-ban már 27 millió ok van jelentkezni a műsorba.

 

 

Ne feledd, ha eddig nem jelentkeztél az X-Faktorba, most utoljára megteheted, de csak akkor, ha idén még nem jártál válogatáson! Gyere el május 21-én, 9 órára az RTL Klub székházához (1222 Budapest, Nagytétényi út 29.), és mutasd meg, hogy te vagy az új X-Faktor! A meghallgatásra előzetes regisztráció nélkül részt vehetsz, és a hangod mellett csak a zenei alapot kell magaddal hoznod!

 

 

Tóth Andi, a 2014-es X-Faktor győztese azt tanácsolja a jelentkezőknek, hogy ne az legyen a céljuk, hogy elsők legyenek mindenáron. Andi rengeteget fejlődött, énekelhetett, és sok barátot talált a műsor alatt. Az énekesnő megtanult bízni magában, és most már tudja, hogy meg kell becsülni azt, ami van. Kíváncsian várja, ki lesz a hatodik győztes.

 Ha kíváncsi vagy, mit üzentek a korábbi győztesek, kattints IDE és nézd meg a videókat!

A lényeg, hogy ne feledd, ha idén még nem jártál castingon, és úgy érzed, hogy színpadra teremtettek, gyere el május 21-én, szombaton 9 órára az RTL Klub székházába!

Legnézettebb videók