KERESÉS search-close

Szekér Gergő szörnyű emléket őriz

szerző:
2018.11.15. 08:00

Az X-Faktor tehetséges énekese mindössze 8 éves volt, amikor édesanyját 63 késszúrással meggyilkolták.

Szekér Gergő szörnyű emléket őriz

Szekér Gergő életvidám fiatal, aki gyermekkora óta próbálja feldolgozni a feldolgozhatatlan emléket. Gergő szülei elváltak és édesanyja új párt talált magának. Ám amikor szakításra került sor, a férfi nem tudott belenyugodni a történtekbe és kegyetlenül meggyilkolta a fiú anyját.

 
„Nem bírta elfogadni, hogy édesanyám nem vele képzeli el a jövőjét. Úgy határozott, ha anyukám nem lesz az övé, akkor másé se legyen, majd hirtelen felindulásból 63 késszúrással megölte”

- kezdte szomorúan a fiú, aki először úgy tudta, anyukáját baleset érte, de egy újságcikkből kiderült az igazság.


„A múltat igyekszem feldolgozni és a jelenre koncentrálni. Anyu mindig azt mondta, ami megtörtént, azon már úgysem lehet változtatni, és mindent, amit a sors hoz, a javunkra lehet fordítani”

– mondta Gergő, aki hétvégén az X-Faktor élő show-jában bizonyíthat, az pedig nem kérdés, hogy van miből építkeznie egy-egy szívhez szóló dalnál. 

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való