Műsorújság
RTL Most
Szekér Gergő
Szekér Gergő

Az énekes a válogatón a Kodaline dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig a Nobody’s Perfect című dallal sikerült megkapnia Puskás Petitől az Élő show-t jelentő „igen”-t.1. élő show-s produkciója - Altass el (Mester Tamás)

 


2. élő show-s produkciója - Tous Les Memes (Stromae)

 


Életkor: 23

Születési dátum: 1995.03.14.

Családi állapot: egyedülálló

Hajszín: barna

Szemszín: barna

Csillagjegy: Halak

Magasság: 195 cm

Hobbi: zeneszerzés, éneklés, lovaglás, testedzés

Kedvenc szín: zöldeskék, vörös

Kedvenc étel: kirántotthús rizsával, görög fetasajtos csirkeragu, banán

Kedvenc film: Moulin Rouge, Csillagok közt

Kedvenc előadó: Jessie J, Mester Tomi

Kedvenc tárgy: fogkefe, zongora


Azért jelentkeztem az X-Faktorba, mert... Nagyon jó kiugrási lehetőségnek tartom a műsort. Meg szeretném találni azt a zenei stílust, ami nyomán el tudok indulni, és a dalaimmal adni valamit azoknak, akik hallgatják őket.

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: Színészként dolgozom, illetve filmzenét írok.

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Nyitott személyiség vagyok, szeretem a kihívásokat. Szeretek tanulni, és úgy gondolom, hogy az ember élete végéig tanul. Nagy amplitúdóval élek, de mindenben a középutat keresem. Kevés barátom van, de őket valóban annak tudhatom. Oda vagyok az állatokért, és igyekszem védeni őket. Ha nagyon sok pénzem lenne, valószínűleg egy részét egy árvákat támogató alapítványnak adnám. A mottóm: Ha két emberhez eljut az üzenet, amit közvetìteni szeretnék, már megérte.

Eddigi tapasztalataim a zenével (fellépések, iskolák, hangszerismeret): Nyolc évig tanultam zongorát, de az éneklést csak zenés előadásokban tudtam gyakorolni.

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor: Édesanyám először felkísért a színpadra. Ezen kívül millió szép emlékem van.

Azért örülök, hogy a Peti a mentorom, mert... Ha valaki, Ő megmutatta, hogy nem feltétlenül kell a győzelem ahhoz, hogy valaki elindítsa a szólókarrierjét, majd összerakjon egy bandát.

Van-e szerencsehozó kabalád, ha igen, mi az, és kitől kaptad?
Az emberek és az emlékeim sokkal fontosabbak, mint az azokat megsemélyesítő tárgyak.

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo