Műsorújság
RTL Most
Radics Gigi
Radics Gigi

Az ország legnépszerűbb tehetségkutatójának zsűrije megfiatalodott, így a 22 éves Radics Gigi a 2018-es X-Faktor legfiatalabb mentora.


Az énekesnő a Megasztárban tűnt fel először, még 2010-ben. Ebben az évben a lány a legjobb 24-ig jutott el, majd kiesett a versenyből. A salgótarjáni lány nem tétlenkedett, 2011 februárjában Most miért félsz címmel kislemezt és videoklipet jelentetett meg, majd ősszel jelentkezett a tehetségkutató következő szériájába.

2012-ben Gigi maga mögé utasított mindenkit, és megnyerte a versenyt. Bár az énekesnő ekkor még csak 16 éves volt, tehetségére még Michael Jackson producere, Quincy Jones is felfigyelt.

Első klipje után 2012 novemberében megjelent második kisfilmje, a Vadonatúj érzés, ami elsöprő sikert aratott. Ugyanebben az évben szintén Vadonatúj érzés címmel jelent meg első nagylemeze, 2013-ban pedig az Úgy fáj című dal a slágerlisták élére került.

Radics Gigi számos díjat zsebelhetett be: 2013-ban a Bravo Otto az ő klipjét ítélte a legjobbnak és ő lett az év női előadója, 2014-ben pedig a Viva Comet legjobb női előadójának járó szobrocskáját vihette haza.

2015-ben Gigi színházi babérokra tört, ugyanis az István a Király legújabb verziójában ő alakíthatta Koppány lányát Feke Pál és Varga Miklós oldalán.

Először 2017-ben foglalta el az  X-Faktor egyik mentorszékét ByeAlex, Puskás Peti és Gáspár Laci mellett - akikkel idén is megkeresik az év legtehetségesebb előadóját.

 

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo