KERESÉS search-close

Ők lesznek a 2018-as X-Faktor mentorai!

szerző:
2018.03.14. 09:16

Idén már nyolcadik alkalommal keresi hazánk legnépszerűbb tehetségkutatója az ország legjobb előadóját. A 2018-as X-Faktor mentorai saját maguk vallották be, hogy mit jelent számukra ez a felkérés.

Ők lesznek a 2018-as X-Faktor mentorai!

2010 augusztusában Geszti Péterrel, Keresztes Ildikóval, Malek Miklóssal és Nagy Feróval indult el Magyarországon a világhírű X-Faktor.

Három évvel később, 2013-ban Geszti mellet Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Tóth Gabi ült a mentorszékekre. 2014-ben pedig Péter székét Little G foglalhatta el.

Egy év kihagyás után 2016-ban Tóth Gabi már tapasztalt mentorként vágott bele az ítész szerepbe ByeAlexszel, Gáspár Lacival és Puskás Petivel az oldalán. Tavaly viszont a srácok mellé Radics Gigi érkezett, amikor Gabi úgy döntött, hogy énekesi karrierjére szeretne koncentrálni.

Nézd meg, mit szóltak az idei mentorok a felkérésre!


˝Biztos, hogy nem nézném az X-Faktort, ha nem én lennék a mentor!˝

 

˝Nagyon örülök, hogy harmadszor is benne lehetek az X-Faktorban mentorként!˝

 

˝Alig várom, mert annyira jó volt a múlt éve!˝

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való