Műsorújság
RTL Most

Megvan az X-Faktor 2018 győztese!

Az X-Faktor 2018-as évadának győztese a USNK lett. A versenyzőknek öt héten át tartók kemény küzdelemben kellett bizonyítaniuk, hogy ők a legjobbak. Végül ByeAlex mentoráltjai szerezték meg a végső győzelmet.

 Az X-Faktor nyolcadik évadának hatalmas újítása a székes megmérettetés volt, amely négy héten át még izgalmasabbá tette a versenyzők küzdelmét. Az ötödik élő showban már nem a székek, hanem a végső győzelem megszerzése volt a cél. A döntősök: Tamáska Gabi, a Stolen Beat és az USNK négy produkcióval készültek, ám volt, aki nem adta elő az összes dalát. A nézők már a produkciók közben szavazhattak az RTL 24 applikációján és sms-en arról, kiket szeretnének látni a döntő második felében. Amikor a versenyzők előadták a mindkét produkciójukat, leállították a szavazást és kiderült, hogy Tamáska Gabi lett az X-Faktor 2018 harmadik helyezettje. A versenyben maradt két zenekar a Stolen Beat és az USNK pedig még két dallal bizonyíthatott. Végül a nézők szavazatai alapján USNK lett az X-Faktor 2018 győztese.

Produkciók:

USNK: Intro (Saját rap)

Tamáska Gabriella: 7 Years (Lukas Graham)

Stolen Beat: U, u, u (Senkise x Majka)

Tamáska Gabriella: Bárhol (Saját dal)

USNK: Stom kivagy (Saját rap)

Stolen Beat: Insta szívek (Saját dal)

USNK: Choppers (Saját rap)

Stolen Beat: Gyöngyhajú lány (Omega)

Stolen Beat & Puskás Peti: Minden este (The Biebers)

USNK & Radics Gigi: See You Again (Wiz Khalifa feat. Charlie Puth)

A verseny egy időre véget ért, de már lehet jelentkezni az X-Faktor 2019-es évadára. A szerkesztők várják a versenyzők jelentkezését, akik 2019-ben szeretnének bizonyítani a közönség és a mentorok előtt: Itt tudtok jelentkezni!

Legnézettebb videók