Műsorújság
RTL Most

Ketten búcsúztak az X-Faktortól

Az X-Faktor 2018-as évadának második élő showjában, ismét székes feladat várt a versenyzőkre, amely sok-sok izgalmat tartogatott. A Ricky and the Drunken Sailors és Szekér Gergő számára pedig véget ért az X-Faktor.

Az X-Faktor nyolcadik évadának versenyzői, a második élő showban újra kemény kihívással néztek szembe. A biztos továbbjutóknak fenntartott 3 székért hatalmas harc folyt, hiszen a mentorok csak arról dönthettek, hogy kik érdemelnek szerintük továbbjutó helyet, de a nézők döntötték el, hogy kik azok, akik ott is maradhattak. Amikor az összes produkciót bemutatták a versenyzők, a nézők az RTL 24 applikáción és sms-en leadott szavazatainak köszönhetően Tamáska Gabriella, az USNK és Taka ültek a továbbjutást jelképező helyeken, ám ezzel a show még nem ért véget. A többi 5 versenyző sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még 3 versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal.  Így a továbbjutók táborához még csatlakozhatott Arany Timi, Kovács Pali és a Stolen Beat. A Ricky and the Drunken Sailors és Szekér Gergő számára pedig véget ért az X-Faktor

Produkciók:

RICKY AND THE DRUNKEN SAILORS - Gáspár Laci - Hagyd meg nekem a dalt

SZEKÉR GERGŐ - Stromae - Tous Les Mêmes

TAMÁSKA GABI - Jessie J – Queen

KOVÁCS PALI: Tudnod kell!

STOLEN BEAT - PIXA feat. Kis Grófo – Bulibáró

ARANY TIMI - P!nk - What About Us

USNK: !FogyaszdEl!

TAKA - Piramis - Ha volna két életem


Jövő héten, szombaton este tovább folytatódik a verseny az X-Faktor 2018 harmadik élő showjával, ahol újabb izgalmak várnak a versenyzőkre.  A nézők szavazataira pedig akkor is számítanak majd az énekesek és zenekarok, hiszen egyre közelebb kerülnek a végső megmérettetéshez.

Legnézettebb videók