KERESÉS search-close

Hárman búcsúztak az X-Faktortól

szerző:
2018.11.18. 00:58

Az X-Faktor 2018-as évadának első élő showjában, a megváltozott szabályok kemény próbatétel elé állították a versenyzőket és a mentorokat. Ubranovics Vivien, Balog Janó és Ölveti László számára pedig véget ért az X-Faktor.

Hárman búcsúztak az X-Faktortól

Látványos és különleges produkciókkal indult el szombat este az X-Faktor 2018 első élő show-ja, amely rengeteg meglepetést tartogatott. A biztos továbbjutóknak fenntartott székekért hatalmas harc folyt, hiszen a mentorok csak arról dönthettek, hogy kik érdemelnek szerintük továbbjutó helyet, de a nézők döntötték el, hogy kik azok, akik ott is maradhattak. Amikor az összes produkciót bemutatták a versenyzők, a nézők az RTL 24 applikáción és sms-en leadott szavazatainak köszönhetően Tamáska Gabriella, a Stolen beat, az USNK és a Ricky and the Drunken Sailors ültek a továbbjutást jelképező helyeken, ám ezzel a show még nem ért véget. A többi 7 versenyző sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még 4 versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal. Így a továbbjutók táborához még csatlakozhatott Szekér Gergő, Taka, Kovács Pál és Arany Tímea. Ubranovics Vivien, Balog Janó és Ölveti László számára pedig véget ért az X-Faktor.

Produkciók:

X-Faktor 2018 – TOP11 – Közös dal - Rise (Jonas Blue ft. Jack & Jack)

BALOG JANÓ - Robbie Williams - Let Me Entertain You

URBANOVICS VIVIEN - Camila Cabello  ft. Young Thug – Havana

ÖLVETI LÁSZLÓ - The Beatles - Come Together

STOLEN BEAT - KFT – Afrika

ARANY TÍMEA - Ariana Grande – Focus

KOVÁCS PÁL - Magashegyi Underground feat. Beck Zoli – Árnyékok

USNK - Posztolj!

TAKA - DJ Snake ft. Justin Bieber - Let Me Love You

TAMÁSKA GABI - Charlie - Jég dupla whiskyvel

RICKY AND THE DRUNKEN SAILORS - L.L. Junior - Raggamoffin 2

SZEKÉR GERGŐ - Mester Tamás - Altass el

HATALMAS MENTORVITA  - Gáspár Laci és Puskás Peti élő adásban vesztek össze

Jövő héten, szombaton este tovább folytatódik a verseny az X-Faktor 2018 második élő showjával, ahol újabb izgalmak várnak a versenyzőkre.  A nézők szavazataira pedig akkor is számítanak majd az énekesek és zenekarok, mert újabb székes feladat után, többen fognak búcsúzni a döntőtől.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való