Műsorújság
RTL Most
Gulyás Roland
Gulyás Roland

Az énekes a válogatón Muse dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig a Numb című dallal sikerült megkapnia Radics Gigitől az Élő show-t jelentő „igen”-t.


Életkor: 20

Születési dátum: 1997.03.19.

Családi állapot: egyedülálló

Hajszín: fekete és ősz

Szemszín: barna

Csillagjegy: Halak

Magasság: 185 cm

Hobbi: zene és sport

Kedvenc szín: fekete

Kedvenc étel: csirkemell, majonézes krumpli és saláta

Kedvenc film: Forrest Gump

Kedvenc előadó: Mozart

Kedvenc tárgy: gitárom

 

Azért jelentkeztem az X-Faktorba, hogy teljesen megváltoztassam az életem.

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: érettségi

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Nagyon közvetlen vagyok, imádom az állatokat. Szeretek új embereket megismerni. Az életfilozófiám a logikán és a pozitív gondolkodáson alapszik. Nagyon közel állnak hozzám a küzdősportok. Nagyon nagy álmom, hogy egy nagyobb rangú versenyen is részt vehessek, mint birkózó, ökölvívó. Nagy álmom még, hogy minden hangszeren profin tudjak játszani. Amiben hiszek, azt nem munkaként fogom fel, hanem szeretettel csinálom. Szeretek a jelenben élni, hálásnak lenni, és értékelni a dolgokat. Kedvenc tantárgyam a történelem.

Eddigi tapasztalataim a zenével (fellépések, iskolák, hangszerismeret): Gitár és zongora autodidakta módon. A legnagyobb fellépésem a tavalyi X-Faktor.

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor megkaptam a kiskutyámat.

Azért örülök, hogy Radics Gigi a mentorom, mert Magyarország legjobb énekesnőjének tartom. Emellett rendkívül gyönyörűnek és intelligensnek gondolom. Minden egyes perc vele egy ajándék, és a kevés korkülönbség ellenére nagyon tisztelem.

Van-e szerencsehozó kabalád, ha igen, mi az, és kitől kaptad? A legjobb barátomtól kaptam, akit az X-Faktor válogatóján ismertem meg. Egy koala maci, amit a gitáromra fel tudok tenni.

 

 

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo