KERESÉS search-close

Elindult a végső visszaszámlálás!

szerző:
2016.05.11. 22:07

Te vagy 2016 X-Faktora? De eddig nem tudtad rászánni magad, hogy kiállj és megmutasd a benned rejlő X-et?  Még megteheted, viszont már csak május 14-ig!

 

Elindult a végső visszaszámlálás!
 

 

Szombaton éjfélkor lezárul a jelentkezés a 2016-os X-Faktorba. De egy utolsó utáni lehetősége lesz annak, aki nem tudja leadni jelentkezését: május 21-én, szombaton 9 órától X-Faktor nyílt napot tart az RTL Klub a székházánál. A meghallgatásra nem kell előzetes regisztráció, csak az előadáshoz tartozó zenei alapot kell magával hoznia a jelentkezőnek CD-n vagy pendrive-on.

A május 21-i nyílt napról minden információ megtalálható az X-Faktor hivatalos Facebook oldalán! Kattints IDE, hogy ne maradj le róla!
 
Idén egyébként minden eddiginél több ok van a jelentkezésre! Az egy éven át havi 1 millió forintos készpénznyeremény mellett ugyanis a győztes további 15 millió forintot kap, amelyet zenei karrierjének beindítására fordíthat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való