KERESÉS search-close
Bereznay Dániel

Bereznay Dániel

Az énekes a válogatón saját dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig a Mercy című dallal állt a mentorok elé.

 

Életkor: 17

Születési dátum: 2000.05.28

Családi állapot: egyedülálló

Hajszín: szőke

Szemszín: kék

Csillagjegy: Ikrek

Magasság: 202 cm

Hobbi: Számítógépes szimulátor játékok, pingpong, röplabda, videószerkesztés.

Kedvenc szín: piros

Kedvenc étel: bolognai spagetti, oldalas

Kedvenc film: Eredet

Kedvenc előadó: Shawn Mendes

Kedvenc tárgy: nincs

 

Azért jelentkeztem az X-Faktorba, mert ezt egy nagyon jó lehetőségnek találom arra, hogy megismerhessenek az emberek, hogy nagy nézőszámú koncerteket adhassak, hogy lássam a mosolygós arcokat egy-két történetem után, amiket egy zenében fogalmaztam meg.

Végzettség/eredeti szakma,pillanatnyi foglalkozás, iskola: Madách Imre Gimnázium tanulója

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Imádom az állatokat, és nem vagyok egy beszédes ember, de a saját számaim igaz történetek, többnyire mélyebb jelentéstartalommal.

Eddigi tapasztalataim a zenével (fellépések, iskolák, hangszerismeret): Tíz éves korom óta gitározom, és négy évet jártam énekkarba is, valamint profi énektanárhoz járok két éve. Iskolai rendezvényeken szoktam olykor fellépni (ünnepség, büszkeségavató, stb.)

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor...: Nincs. Sok szép pillanatot éltem meg, az egyik legszebb az feltétlenül az eddigi X-Faktoros szereplés.

Azért örülök, hogy Radics Gigi a mentorom, mert a zenei stílusunk megegyezik, és a legjobb magyar énekesnőnek találom.

Van-e szerencsehozó kabalád, ha igen, mi az, és kitől kaptad? Egy kápó, amit még az általános iskolás énektanáromtól kaptam, és egy szerencse pénz, amit az egyik barátomtól.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való