Műsorújság
RTL Most
Bereznay Dániel
Bereznay Dániel

Az énekes a válogatón saját dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig a Mercy című dallal állt a mentorok elé.


 

Életkor: 17

Születési dátum: 2000.05.28

Családi állapot: egyedülálló

Hajszín: szőke

Szemszín: kék

Csillagjegy: Ikrek

Magasság: 202 cm

Hobbi: Számítógépes szimulátor játékok, pingpong, röplabda, videószerkesztés.

Kedvenc szín: piros

Kedvenc étel: bolognai spagetti, oldalas

Kedvenc film: Eredet

Kedvenc előadó: Shawn Mendes

Kedvenc tárgy: nincs

 

Azért jelentkeztem az X-Faktorba, mert ezt egy nagyon jó lehetőségnek találom arra, hogy megismerhessenek az emberek, hogy nagy nézőszámú koncerteket adhassak, hogy lássam a mosolygós arcokat egy-két történetem után, amiket egy zenében fogalmaztam meg.

Végzettség/eredeti szakma,pillanatnyi foglalkozás, iskola: Madách Imre Gimnázium tanulója

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Imádom az állatokat, és nem vagyok egy beszédes ember, de a saját számaim igaz történetek, többnyire mélyebb jelentéstartalommal.

Eddigi tapasztalataim a zenével (fellépések, iskolák, hangszerismeret): Tíz éves korom óta gitározom, és négy évet jártam énekkarba is, valamint profi énektanárhoz járok két éve. Iskolai rendezvényeken szoktam olykor fellépni (ünnepség, büszkeségavató, stb.)

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor...: Nincs. Sok szép pillanatot éltem meg, az egyik legszebb az feltétlenül az eddigi X-Faktoros szereplés.

Azért örülök, hogy Radics Gigi a mentorom, mert a zenei stílusunk megegyezik, és a legjobb magyar énekesnőnek találom.

Van-e szerencsehozó kabalád, ha igen, mi az, és kitől kaptad? Egy kápó, amit még az általános iskolás énektanáromtól kaptam, és egy szerencse pénz, amit az egyik barátomtól.

 

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo