Műsorújság
RTL Most

Seri és Kinga nem vár a Párbajig a vérre menő harccal

A Párbajozók egy tárgyaláson válaszolhattak a vádakra és kérdésekre, a szembesítésen még az eddig békés Seherezádé is kikelt magából.
Olivér az első három napban még csak felmérte a terepet, de eljött a pillanat, amikor úgy érezte, most már fel kellene valahogy forgatni az „állóvizet” és kitervelt egy csínytevést. Fokhagymát és lisztet tett Fecó hajzseléjébe, Gombi ruháit pedig vöröshagymával ízesítette. A Fecóval szembeni támadás hamar közönségre talált, Olivér a reggeli készülődés alatt lebukott. De az áldozat csak nevetett a történteken és szerencsére nem kente a hajára. Gombi már idegesebben fogadta a holmijai bebüdösítését. Attila díjazta Olivér csínyjeit, de úgy gondolta, megérdemli a visszavágót és elkezdte szervezni a pszichoterrort. Mindenkit beavatott a tervébe, aminek lényege az volt, hogy elhitessék az ex-játékossal, hogy ki akarják zavarni a Villából. Vera szerint Attila ezzel a húzással csak meg akarta mutatni Olivérnek, hogy ő is van olyan jófej, mint az elődje. Talán épp ezért az Érzékeny lelkű szinte azonnal köpött Olivérnek és kitálalta az egész tervet. Oli bosszút állt, beszólogatott Attilának, aki annyira megsértődött rá, hogy elküldte a fenébe és otthagyta a szobában. Aztán Olivér elhintette neki, hogy legszívesebben hazamenne, mert nem bírja ezt a negatív légkört. Gombi félrehívta egykori Villatársát a nyugiba, be akarta avatni az új tervbe, ám Attila rájuk nyitott és le akarta fújni saját szívatását. Innen már nehéz volt követni az eseményeket, de a lényeg, hogy Attila előtt világossá vált: saját fegyverével vágtak vissza neki és hiába szervezte négy órán keresztül az átverést.

A Villalakóknak dönteni kellett, hogy ki mellé állnak a Párbaj alatt. Vera egyértelműen Serit akarja segíteni, ezért melléállt, ahogy Csabi is vállalta Kinga támogatását. Fecó és Attila viszont semleges maradt, az eset után ismét az volt a téma, hogy kinek van igaza a Kinga-Attila konfliktus sokezredik epizódjában. Seri és Vera szerint Attilának van igaza abban, hogy Kinga érdekből barátkozik, Fecónak és Csabának viszont az a véleménye, hogy Kinga az áldozat.

Seherezádénak és Kingának egy tárgyaláson tehettek fel kérdéseket a Párbajjal, a konfliktusaikkal és az esetleges visszatéréssel kapcsolatban a régi és az új Villalakók. A két Párbajozó hamar összeszólalkozott, semmiben nem értettek egyet, de nemcsak Kinga emelte fel a hangját, hanem az eddig békés Seherezádé is. Vera kérdései Kinga felé újabb indulatokat gerjesztettek, az üvöltés már az Érzékeny lelkűvel együtt folytatódott. Seri egyre dühösebb lett, kifigurázta Kinga viselkedését és felszólította, hogy legalább most legyen őszinte vele. A kiabálásnak nem lett vége, a három lány nem tudta abbahagyni a veszekedést.

Szandika és Attila egy randevún folytathatta megkezdett ismerkedését. Attila azért Szandit választotta, mert vele tud beszélgetni, míg a lánnyal egyidős Kingával és Serivel nem. Szandika kijelentette, hogy nem fog ezentúl nyomulni Attilára, mert fél attól, hogy megégeti magát. Megbeszélték, hogy a Plasztik cicának elege van abból, hogy ő mindenkinek csak a havercsaja, mire az Összeférhetetlen hevesen bólogatott, hogy vele is ugyanez a helyzet, akkor is így jár, ha egy lány lefekszik vele. „Üdv a klubban, ez a magányos szívek klubja, anonim” – zárta a témát Attila. A randi után Olivér a fürdőben faggatta Attit a Kingához való viszonyáról, miközben Szandika Kingával beszélgetett Attiláról a hálóban. A Plasztik cica elmondta, mennyire vonzódik hozzá annak ellenére, hogy nem tartja szépnek, mert van benne valami plusz, ami miatt férfinek tartja és tetszik neki. Attila azonban Kingához való vonzalmáról mesélt Olivérnek. Este a Cselszövő maga alatt volt és arról beszélt az Összeférhetetlennek, hogy úgy érzi, hamarosan már nem a Villában fogja tölteni az éjszakákat.

Legnézettebb videók