KERESÉS search-close

Oláh Gergő énekli a Válótársak főcímdalát

szerző:
2015.11.12. 10:17
Az X-Faktor 2012-es győztese, Oláh Gergő énekli az RTL Klub vadonatúj filmsorozatának, a Válótársaknak a főcímdalát. A Beleállok című dal szövegét Gergő korábbi mentora, Geszti Péter írta.
Oláh Gergő énekli a Válótársak főcímdalát
November 19-én, csütörtök este dupla epizóddal indul a Válótársak című dramedy műfajú 10 részes filmsorozat az RTL Klubon. A fő- és mellékszerepekben is igazi sztárparádé várható, így van ez a sorozat főcímdalánál is, melyet az X-Faktor harmadik szériájának győztese, Oláh Gergő énekel.

„Nem vagyok a válás híve, mikor megkaptam a dalt, rögtön hívtam Geszti Pétert, aki a szöveget írta, hogy akkor ez most miről is szól? Mit kell képviselnem a dallal? Ő megnyugtatott és megértette velem, hogy a sorozat arról szól, hogy ugyan három srác elválik, de szenvednek, mert nem tudnak létezni a feleségeik nélkül és vissza akarnak menni hozzájuk. Nekem nagyon fontos a hűség, azért vettem el a feleségem, hogy vele öregedjek meg, ezért húztam gyűrűt az ujjára, engem ettől senki és semmi nem tud eltántorítani.” – mondta el a Fókusz stábjának Gergő.

A dal szövegét Oláh Gergő korábbi mentora, Geszti Péter írta, a dal pedig Vödrös Márton szerzeménye. Geszti egyébként magánéleti élményeiből merített ihletet a szöveg megírásakor:

„Nem kellett nagyon mélyre kapaszkodnom és fölszántanom a szívem, hogy serkenjen ki az alkotói vér, egy jókedvű dalhoz kellett megírnom egy olyan pasi megszólalását, aki tudja magáról, hogy kicsit elvesztett, tudja magáról, hogy most szabad, de azért bizonytalan és nagyon kellenek a haverok.”

A Beleállok című dalból először a Fókusz riportjának köszönhetően hallgathatnak részleteket a nézők:
 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való