Műsorújság
RTL Most

Nézd vissza az évadnyitó legjobb pillanatait!

Január 4-én elstartolt a Válótársak 3. évada - lássuk hogyan!

A történet ott folytatódott, ahol az előző évad véget ért: Bálint rájött, hogy szeretett felesége, Zsófi összejött testvérével, Péterrel. Volt is ebből bonyodalom, méghozzá akkora, hogy a fiúk végül késekkel felfegyverkezve látogattak el Péter házához. Hogy ebből mi sült ki, azt ide kattintva tudhatod meg!
 

Jocinak és Szonjának most már a gyereknevelés nehézségeit kell leküzdenie együtt, de nem egy párként. Jocinak eddig jól ment, ezt láthattuk ebből az exkluzív jelenetből is, ami az évadnyitó előtt már elérhető volt. Mivel Jocival hivatalosan nincsenek együtt, Szonja úgy gondolta, elmegy bulizni, és ha már ott volt, flörtölt is. Méghozzá akkorát, hogy felvitt magához valakit - igen ám, de Joci is otthon volt... Kellemetlen szituáció alakult ki - hogy mennyire, az ide kattintva kiderül.
 

És ha már a kellemetlen szituációknál tartunk: Dávid újra ad egy esélyt magának és Tamarának, de a szex nem működik közöttük, pontosabban az azt kiváltó ingerek. Így aztán romantikus vacsorára indultak, az elegáns étteremben viszont összeszólalkoztak arról, melyik nő miért k*rva. A veszekedés nem várt fordulatot vett:

A teljes részt itt tudjátok megnézni >>>

Következő epizód:
Január 11., csütörtök 21:20 - RTL Klub
Előzetes >>>

Legnézettebb videók