KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

04:05 Családom és egyéb emberfajták 12


Frankie egyre kevesebb önbizalommal jár munkát keresni, mint fogászati asszisztens, végül maga is meglepődik, amikor felveszik. Axlnek elege van abból, hogy Sue és Darrin együtt járnak. A békesség kedvéért Sue szakít a fiúval. Mike kempingezik Brick osztályával, ami nem egyszerű feladat.

04:30 Magyarul Balóval


Az RTL napi közéleti háttérműsorának műsorvezetője Baló György, aki a tőle megszokott stílusban és felkészültséggel dolgozza fel napjaink legfontosabb politikai, közéleti eseményeit és fejleményeit, majd szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit. Baló György a magyar televíziózás meghatározó alakja. A Rózsa Ferenc- és Balázs Béla-díjjal, valamint Pulitzer-emlékdíjjal kitüntetett televíziós nevéhez olyan legendás műsorok fűződnek, mint a Napzárta, választási műsorok, a Panoráma, riport- és dokumentumfilmek, továbbá sok-sok interjú Magyarország és a világ vezető politikusaival.

05:05 Top Shop


05:30 Jó reggelt, skacok! 12


Benne: . Ninjago - Korhatár: (12) . Tini nindzsa teknőcök - Korhatár: (12) . A lármás család - Korhatár: (6) . Ninjago - Korhatár: (12)

07:15 Reggeli 12


Reggeli - Interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal, friss hírekkel, időjárás-jelentéssel minden hétköznap reggel az RTL Klub sikerműsora. A minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza fel. Négy állandó házigazda várja hétköznap reggelente azokat, akik vidám, jókedvű, friss információkkal és humorral teli ébredésre vágynak. Peller Anna színésznő és férje, Lukács Miki valamint Kiss Ramóna, aki a Reggeli teendői mellett az X-Faktor 2017-es évadának műsorvezetője is, és Fehér Tibor, a Nemzeti Színház színésze a Reggeli állandó házigazdái. Anna és Miki úgy felpezsdíti a reggeleket, mint egy jó erős feketekávé, hiszen őket nézve abban biztosak lehetünk, hogy nevetésben nem lesz hiány. A vicces és egyben bombanő Kiss Ramóna és a sármos, szemtelenül fiatal Fehér Tibi között pedig rögtön kialakult az összhang, így biztosított, hogy a két párossal mindig vagány hangulatra keljenek a nézők.

09:20 Asztro-Show


Az Asztro-Show minden hétköznap délelőtt jelentkezik az RTL Klub képernyőjén. Számos kérdéssel, nehéz helyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap. Hogyan nézzünk szembe a jövő rejtett titkaival, sorsunkkal, problémáinkkal? Sokszor nem tudjuk, kihez is forduljunk, kivel beszéljük meg, kit kérdezzünk. Most egyszerű, bizalmas és baráti úton kaphat választ ezekre a kérdésekre, és felkészülten nézhet szembe a jövőjével. Hívja műsorvezetőinket a műsor ideje alatt, valamint az Asztro-Center szakértőit a nap minden órájában a 06-90-633-993-as telefonszámon (A hívás díja bruttó 485 Ft/perc), és ismerje meg a jövőjét! SMS-ben is felveheti a kapcsolatot tanácsadóinkkal! Az Asztro-Centerben mindennap kérdezheti a legjobb magyar asztrológusokat, numerológusokat, Tarot- és Reiki-mestereket. Küldjön SMS-t úgy, hogy a kérdése előtt beírja az ASZTRO kulcsszót a 06-90/642-426-os telefonszámra. Az SMS ára 330 Ft (tartalmazza az Áfá-t). Az SMS-be írja a születési adatait és a rövid kérdését, a gyors és precíz válasz érdekében. Pl.: Ilona 87.08.06., Házassággal fog végződni a kapcsolatom? Hívja a képernyőn látható telefonszámot a stúdióba való kapcsoláshoz és az Asztro-Centerben lévő tanácsadókkal való beszélgetéshez egyaránt! Az Asztro-Centerben a legjobb magyar látókkal, Tarot-mesterekkel, asztrológusokkal, numerológusokkal, Reiki-mesterekkel, bioenergetikusokkal, Rúna-mesterekkel és egyéb alternatív technikák mestereivel. Ők megértik az Ön múltját és jelenét, ugyanakkor tanáccsal is ellátják, hogy miként készüljön fel a saját, személyes jövőjére. Ügyfélszolgálat: 061/455 46 85; Honlap: www.asztro-show.hu

10:25 Top Shop


12:05 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

12:30 Havazin 12


Egy HAVAzós magaZIN azoknak, akik imádják a telet, és azoknak is, akik utálják a hideget. A Havazin izgalmas újdonság, hiszen sportról szakmai szempontok alapján készülő szórakoztató magazinműsor. Ismerteti a nézőkkel mindazon szakmai információkat, amely a havas sportágak élvezetéhez szükséges, s ezen felül felhőtlen szórakozást biztosít. A Havazin című téli magazin műsor egyrészről azoknak szól, akik régóta élvezik a téli sportok örömeit, másrészt viszont kedvcsináló azoknak, akik nem mozognak otthonosan jégen s havon. Praktikus tanácsok, sztárinterjú számos sportolóval, sísuli, sok-sok kaland és hó, hó, hó a Havazinban.

13:10 Családom és egyéb emberfajták 12


Frankie aggódik, hogy Sue-nak kevés barátja van, ezért a Facebookon álprofilokat hoz létre magának, és azokról lájkolgatja lánya posztjait. Frankie apja úgy dönt, ideje megosztania élete bölcsességeit Mike-kal, aminek Mike kifejezetten nem örül.

13:40 Éjjel-Nappal Budapest 12


Lili reggel nagyon fél, mert vérzik, és attól tart, hogy valami baj van a kisbabával. Dani is aggódni kezd, és elkíséri a lányt az orvoshoz. Lili eközben nemcsak a babáért aggódik, hanem azért is, hogy kiderül-e a hazugsága. Szerencsére Dani nem gyanakszik, és a baba is jól van. Bori elszánta magát, hogy nagyon különleges napot fog eltölteni Karolával, mivel a barátnője holnap elutazik. Azonban Bori legnagyobb bosszúságára először semmi sem történik a tervek szerint. Végül azonban a meglepetésbuli teljes sikert arat, Bori pedig egyszerre örül és szomorkodik. Reggel Lali még mindig nagyon maga alatt van a tegnapi kudarcai miatt. Elmegy a fodrászatba azzal, hogy új külsőt szeretne, de Szofiék nem veszik komolyan. A váratlanul felbukkanó fiatal lány, Kinga is hiába tetszik meg Lalinak, elutasítja a fiú közeledését azzal, hogy épp dolgozik, és nem ér rá. Lali később az utcán megint találkozik Kingával, aki adományokat gyűjt az SOS Gyermekfalvak javára. Lali segít neki, és a nap végére szép summát gyűjtenek össze.

14:50 A Fal 12


A várakozásnak vége! Elindult 2018 legjobban várt műsora: A Fal, a sorsfordító game show! A Sebestyén Balázs által vezetett monumentális díszletek között forgatott, egyedülálló hangulatú vetélkedő premier adásait minden hétköznap 19.05-től láthatják a nézők. A világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő műsorban az izgalmak és az érzelmek a tetőfokra hágnak, amikor a labdák elindulnak A Fal útvesztőjében, hogy fantasztikus nyereményt hozzanak, vagy éppen veszteséget okozzanak az éppen játékban lévő két fős csapatok számára. A játékosok élete örök fordulatot is vehet, hiszen akár 100 millió forintos nyereményt is haza vihetnek.

16:15 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

16:50 Elif – A szeretet útján 12


Melih rádöbben, hogy Elif az unokahúga. Zeynep fél, hogy hibát követ el azzal, ha hagyja, hogy Selim bemutassa a családjának és aggasztja a találkozás, ezért arra kéri Selimet, hogy ne viseljék a gyűrűt a család előtt. Arzu és Erkut azon tanakodnak, hogy hogyan szerezzék meg a Veysel kezében lévő felvételt.

18:00 RTL Híradó – Esti kiadás


Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők.

19:05 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

19:35 A Fal 12


A várakozásnak vége! Elindult 2018 legjobban várt műsora: A Fal, a sorsfordító game show! A Sebestyén Balázs által vezetett monumentális díszletek között forgatott, egyedülálló hangulatú vetélkedő premier adásait minden hétköznap 19.05-től láthatják a nézők. A világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő műsorban az izgalmak és az érzelmek a tetőfokra hágnak, amikor a labdák elindulnak A Fal útvesztőjében, hogy fantasztikus nyereményt hozzanak, vagy éppen veszteséget okozzanak az éppen játékban lévő két fős csapatok számára. A játékosok élete örök fordulatot is vehet, hiszen akár 100 millió forintos nyereményt is haza vihetnek.

21:00 Barátok közt 12


A héten történik: Gigi és Ádám valami nagyon fontosat nem vesznek észre Hedviggel kapcsolatban. Júliának egyre nehezebb helytállni anyaként és üzletasszonyként egyszerre. Krisztián Luca miatt kellemetlenségbe keveredik Alizzal. Amikor Hanna bajba kerül, Balázs és Péter azonnal a segítségére sietnek, miközben a két fiú közti féltékenykedés egyre erőteljesebbé válik. Tóbiás igyekszik túllépni Kristófon. Kiderül, hogy Natasa bevállalósabb, mint amire Rudi számított.

21:40 Éjjel-Nappal Budapest 12


Dani a Lilinél tett látogatása során megállapítja, hogy a lány nem érzi jól magát a hajón, ezért eléri a házban, hogy Lili visszaköltözhessen. Mikor Lili megtudja, repes a boldogságtól, és búcsút vesz a hajón lakó barátaitól. Lili Karesz miatt érzett lelkiismeret-furdalása is elmúlik, mikor Karesz azt a látszatot kelti, hogy nem tudja elképzelni, hogy a közeljövőben apává váljon. Orsi váratlanul bejelenti Joe-nak, hogy néhány napra elmegy egy kulcsosházba a barátaival, mert szünet van. Orsi hangulata egy csapásra elromlik, amikor kiderül, hogy Marci sem marad ki a buliból. Orsinak az veszi el a kedvét az egész bulizástól, hogy Marci ráhajt Zitára. Orsi megadja az „engedélyt” Zitának Marcihoz, de közben iszonyú féltékeny. Marci figyelmét sem kerüli el Orsi féltékenysége, és négyszemközt bevallja Orsinak, hogy még mindig nagyon tetszik neki. Bori Karola búcsúztatásával van elfoglalva, eközben Roland majd kiugrik a bőréből, mikor Drex felhívja őt, hogy megvette neki a repülőjegyet Ibizára. Roland elmondja Borinak, hogy még ma Ibizára utazik, mire Bori kiakad, és jelenetet rendez, amiért a barátja magára hagyja őt. Roland nem találja a személyi igazolványát, azt feltételezi, Bori volt, aki ellopta az okmányt, hogy ő ne tudjon elutazni Ibizára. Később kiderül, hogy maga Roland volt az, aki elhányta a személyijét.

23:05 Szulejmán 12


Dzsahángír állapota tovább romlik, és a morfium rabjává válik. Állandó képzelődései kétségbe ejtik az uralkodót. Szelim arra kéri apját, hogy engedje haza a hadjáratról a fiát, különben belehal a fájdalmaiba vagy a túl sok morfiumba. Bajazid kimegy a lázongó tömeg közé, hogy megfékezze a feldühödött embereket, akik Rüsztem halálát követelik Musztafa miatt. Hürrem azonnal útnak indul, amikor tudomására jut Dzsahángír állapota.

00:05 RTL Híradó - Késő esti kiadás


Az RTLII önálló hírműsora a klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

00:50 Magyarul Balóval


Az RTL napi közéleti háttérműsorának műsorvezetője Baló György, aki a tőle megszokott stílusban és felkészültséggel dolgozza fel napjaink legfontosabb politikai, közéleti eseményeit és fejleményeit, majd szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit. Baló György a magyar televíziózás meghatározó alakja. A Rózsa Ferenc- és Balázs Béla-díjjal, valamint Pulitzer-emlékdíjjal kitüntetett televíziós nevéhez olyan legendás műsorok fűződnek, mint a Napzárta, választási műsorok, a Panoráma, riport- és dokumentumfilmek, továbbá sok-sok interjú Magyarország és a világ vezető politikusaival.

01:30 Édes Otthon 12


Az Édes Otthon, az RTL Klub otthonmagazinja arra vállalkozik, hogy segítse, tájékoztassa mindazokat, akik szeretnék jobbá tenni otthonukat, hogy az igazi Édes Otthon legyen! Akár úgy, hogy új otthont keresnek, vagy azzal, hogy felújítják otthonukat, vagy azzal, hogy egyszerűbb eszközökkel szépítik, csinosítják otthonukat. A műsorvezető Molnár Andi mindenben segít. Igyekszik mindent megtudni, és átadni, megmutatni Önöknek. Minden adásban felkeres egy ismert személyiséget is, hogy meglesse, milyen az ő otthona. Mindezt az alkotók szeretnék ötletesen, szórakoztatóan átadni Önöknek! Édes Otthon - vasárnaponként premier adással az RTL Klub műsorán!

02:05 Légió 18


Az égből leszáll Gábriel arkangyal (Kevin Durand) az angyalok légiójával, hogy elpusztítsák az elkorcsosult emberi fajt. A mennybéli sereg azonban nem várt ellenállásba ütközik. Az emberiség egyetlen reménysége az új-mexikói sivatag egyik pihenőhelyén veszteglő Bob (Dennis Quaid) és néhány vendége, akik akaratlanul is az apokalipszis frontvonalában találják magukat. Megdöbbenésükre Mihály arkangyal (Paul Bettany) a segítségükre siet. Hamarosan kiderül, hogy feladatuk a várandós pincérnő, Charlie (Adrianne Palicki) védelme, aki a második Messiást, az emberiség utolsó reményét hordja a szíve alatt.

Csütörtök

Március 22.

 délelőtt    délután    este  

04:05 Családom és egyéb emberfajták 12


Frankie aggódik, hogy Sue-nak kevés barátja van, ezért a Facebookon álprofilokat hoz létre magának, és azokról lájkolgatja lánya posztjait. Frankie apja úgy dönt, ideje megosztania élete bölcsességeit Mike-kal, aminek Mike kifejezetten nem örül.

04:30 Magyarul Balóval


Az RTL napi közéleti háttérműsorának műsorvezetője Baló György, aki a tőle megszokott stílusban és felkészültséggel dolgozza fel napjaink legfontosabb politikai, közéleti eseményeit és fejleményeit, majd szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit. Baló György a magyar televíziózás meghatározó alakja. A Rózsa Ferenc- és Balázs Béla-díjjal, valamint Pulitzer-emlékdíjjal kitüntetett televíziós nevéhez olyan legendás műsorok fűződnek, mint a Napzárta, választási műsorok, a Panoráma, riport- és dokumentumfilmek, továbbá sok-sok interjú Magyarország és a világ vezető politikusaival.

05:05 Top Shop


05:30 Jó reggelt, skacok! 12


Benne: . Ninjago - Korhatár: (12) . Tini nindzsa teknőcök - Korhatár: (12) . Kungfu Panda - A rendkívüliség legendája - Korhatár: (6) . Ninjago - Korhatár: (12)

07:15 Reggeli 12


Reggeli - Interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal, friss hírekkel, időjárás-jelentéssel minden hétköznap reggel az RTL Klub sikerműsora. A minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza fel. Négy állandó házigazda várja hétköznap reggelente azokat, akik vidám, jókedvű, friss információkkal és humorral teli ébredésre vágynak. Peller Anna színésznő és férje, Lukács Miki valamint Kiss Ramóna, aki a Reggeli teendői mellett az X-Faktor 2017-es évadának műsorvezetője is, és Fehér Tibor, a Nemzeti Színház színésze a Reggeli állandó házigazdái. Anna és Miki úgy felpezsdíti a reggeleket, mint egy jó erős feketekávé, hiszen őket nézve abban biztosak lehetünk, hogy nevetésben nem lesz hiány. A vicces és egyben bombanő Kiss Ramóna és a sármos, szemtelenül fiatal Fehér Tibi között pedig rögtön kialakult az összhang, így biztosított, hogy a két párossal mindig vagány hangulatra keljenek a nézők.

09:20 Asztro-Show


Az Asztro-Show minden hétköznap délelőtt jelentkezik az RTL Klub képernyőjén. Számos kérdéssel, nehéz helyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap. Hogyan nézzünk szembe a jövő rejtett titkaival, sorsunkkal, problémáinkkal? Sokszor nem tudjuk, kihez is forduljunk, kivel beszéljük meg, kit kérdezzünk. Most egyszerű, bizalmas és baráti úton kaphat választ ezekre a kérdésekre, és felkészülten nézhet szembe a jövőjével. Hívja műsorvezetőinket a műsor ideje alatt, valamint az Asztro-Center szakértőit a nap minden órájában a 06-90-633-993-as telefonszámon (A hívás díja bruttó 485 Ft/perc), és ismerje meg a jövőjét! SMS-ben is felveheti a kapcsolatot tanácsadóinkkal! Az Asztro-Centerben mindennap kérdezheti a legjobb magyar asztrológusokat, numerológusokat, Tarot- és Reiki-mestereket. Küldjön SMS-t úgy, hogy a kérdése előtt beírja az ASZTRO kulcsszót a 06-90/642-426-os telefonszámra. Az SMS ára 330 Ft (tartalmazza az Áfá-t). Az SMS-be írja a születési adatait és a rövid kérdését, a gyors és precíz válasz érdekében. Pl.: Ilona 87.08.06., Házassággal fog végződni a kapcsolatom? Hívja a képernyőn látható telefonszámot a stúdióba való kapcsoláshoz és az Asztro-Centerben lévő tanácsadókkal való beszélgetéshez egyaránt! Az Asztro-Centerben a legjobb magyar látókkal, Tarot-mesterekkel, asztrológusokkal, numerológusokkal, Reiki-mesterekkel, bioenergetikusokkal, Rúna-mesterekkel és egyéb alternatív technikák mestereivel. Ők megértik az Ön múltját és jelenét, ugyanakkor tanáccsal is ellátják, hogy miként készüljön fel a saját, személyes jövőjére. Ügyfélszolgálat: 061/455 46 85; Honlap: www.asztro-show.hu

10:25 Top Shop


12:05 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

12:30 Édesítő 12


Az Édesítő az RTL Klub legújabb női életmód-magazinja Molnár Andival. A műsor mindent bemutat, amivel egy kicsit egyszerűbb, szebb, jobb, kényelmesebb és ezáltal még édesebb lehet az élet. Az Édesítő a témákat közérthetően és szórakoztatóan tálalja a nézőknek, igazi werkes stílusban. Édesítő - szombatonként premier adással az RTL Klub műsorán.

13:40 Éjjel-Nappal Budapest 12


Dani a Lilinél tett látogatása során megállapítja, hogy a lány nem érzi jól magát a hajón, ezért eléri a házban, hogy Lili visszaköltözhessen. Mikor Lili megtudja, repes a boldogságtól, és búcsút vesz a hajón lakó barátaitól. Lili Karesz miatt érzett lelkiismeret-furdalása is elmúlik, mikor Karesz azt a látszatot kelti, hogy nem tudja elképzelni, hogy a közeljövőben apává váljon. Orsi váratlanul bejelenti Joe-nak, hogy néhány napra elmegy egy kulcsosházba a barátaival, mert szünet van. Orsi hangulata egy csapásra elromlik, amikor kiderül, hogy Marci sem marad ki a buliból. Orsinak az veszi el a kedvét az egész bulizástól, hogy Marci ráhajt Zitára. Orsi megadja az „engedélyt” Zitának Marcihoz, de közben iszonyú féltékeny. Marci figyelmét sem kerüli el Orsi féltékenysége, és négyszemközt bevallja Orsinak, hogy még mindig nagyon tetszik neki. Bori Karola búcsúztatásával van elfoglalva, eközben Roland majd kiugrik a bőréből, mikor Drex felhívja őt, hogy megvette neki a repülőjegyet Ibizára. Roland elmondja Borinak, hogy még ma Ibizára utazik, mire Bori kiakad, és jelenetet rendez, amiért a barátja magára hagyja őt. Roland nem találja a személyi igazolványát, azt feltételezi, Bori volt, aki ellopta az okmányt, hogy ő ne tudjon elutazni Ibizára. Később kiderül, hogy maga Roland volt az, aki elhányta a személyijét.

14:50 A Fal 12


A várakozásnak vége! Elindult 2018 legjobban várt műsora: A Fal, a sorsfordító game show! A Sebestyén Balázs által vezetett monumentális díszletek között forgatott, egyedülálló hangulatú vetélkedő premier adásait minden hétköznap 19.05-től láthatják a nézők. A világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő műsorban az izgalmak és az érzelmek a tetőfokra hágnak, amikor a labdák elindulnak A Fal útvesztőjében, hogy fantasztikus nyereményt hozzanak, vagy éppen veszteséget okozzanak az éppen játékban lévő két fős csapatok számára. A játékosok élete örök fordulatot is vehet, hiszen akár 100 millió forintos nyereményt is haza vihetnek.

16:15 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

16:50 Elif – A szeretet útján 12


Arzu meglepve látja, hogy Zeynep ott van a házban, mint Selim barátnője. Aliye hűvösen bánik Zeyneppel. Arzu mindent megtesz, hogy kizökkentse Zeynepet a nyugalmából és többször vérig is sérti, amit Zeynep nem bír tovább és elhagyja a házat. Aliye meggyőződése, hogy kiismerte Zeynepet és mindent el akar követni, hogy távol tartsa őt Selimtől.

18:00 RTL Híradó – Esti kiadás


Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők.

19:05 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

19:35 A Fal 12


A várakozásnak vége! Elindult 2018 legjobban várt műsora: A Fal, a sorsfordító game show! A Sebestyén Balázs által vezetett monumentális díszletek között forgatott, egyedülálló hangulatú vetélkedő premier adásait minden hétköznap 19.05-től láthatják a nézők. A világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő műsorban az izgalmak és az érzelmek a tetőfokra hágnak, amikor a labdák elindulnak A Fal útvesztőjében, hogy fantasztikus nyereményt hozzanak, vagy éppen veszteséget okozzanak az éppen játékban lévő két fős csapatok számára. A játékosok élete örök fordulatot is vehet, hiszen akár 100 millió forintos nyereményt is haza vihetnek.

21:00 Barátok közt 12


A héten történik: Gigi és Ádám valami nagyon fontosat nem vesznek észre Hedviggel kapcsolatban. Júliának egyre nehezebb helytállni anyaként és üzletasszonyként egyszerre. Krisztián Luca miatt kellemetlenségbe keveredik Alizzal. Amikor Hanna bajba kerül, Balázs és Péter azonnal a segítségére sietnek, miközben a két fiú közti féltékenykedés egyre erőteljesebbé válik. Tóbiás igyekszik túllépni Kristófon. Kiderül, hogy Natasa bevállalósabb, mint amire Rudi számított.

21:40 Éjjel-Nappal Budapest 12


Lili boldog, amikor Dani és ő a légző-gyakorlatok kipróbálása közben közelebb kerülnek egymáshoz. De Karesz és a többiek megzavarják a meghitt pillanatot, akik meglátogatni jöttek Lilit az új otthonában. A srácok viccből kipróbálnak egy applikációt, ahol az ember megnézheti, hogy fog kinézni a közös gyerekük. Lilinek ez az egész nagyon kellemetlen, ahogy az is, hogy Dani és Karesz együtt mennek el az éjjel-nappaliba. Lili hirtelen pánikba esik, amikor Milántól megtudja, hogy Karesz magával vitte a terhességi kiskönyvét. Lili majd belehal a félelembe, hogy kiderülhet a hazugsága az apa személyével kapcsolatban, ráadásul esélye sincs ezt megakadályozni. Reggel Orsi teljesen össze van zavarodva, mivel kicsit zavarja őt, hogy Marci Zitával töltötte az éjszakát. Amikor Zita elmondja, hogy Marci hozzá sem ért, Orsi furcsa módon megkönnyebbül. Amikor Marci később négyszemközt beszél vele, addig provokálja a lányt, hogy vállalja fel végre az érzéseit, míg Orsi erőt vesz magát és megcsókolja Marcit. Szofi munkába indulva összefut az albérletnél leselkedő Márkkal, aki Teóra vár, és össze van verve. Szofi nem érti, mit keres ott Márk. De amikor Márk kiönti a szívét a munkásszállón lévő agresszív lakótársairól, és hogy nem akar visszamenni oda, mivel nem akar ismét verekedésbe keveredni, Szofi megsajnálja őt. Felviszi a lakásba a fiút, hogy leápolja, ám Tamás túl korán érkezik haza Teóval egy workshopról a klubból, meglátja Márkot alsónadrágban, mire mérges lesz.

22:50 Halálos fegyver 16


Riggs és Murtaugh egy betöréses rablási ügyben nyomoznak, amelynek során az egyik betörőt lelőtte valaki. Riggs attól fél, hogy egy gyerekkori jó barátja lehet a tettes, akit épp előző nap helyeztek feltételes szabadlábra, ezért megpróbálja hátráltatni a nyomozást, amíg ki nem deríti, mi az igazság. Murtaugh-nak ismét gondja akad otthon, mert egy kekszes dobozban talál egy eldugott füves cigit, s arra a következtetésre jut, hogy csak Trish-é lehet az anyag.

23:55 RTL Híradó - Késő esti kiadás


Az RTLII önálló hírműsora a klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

00:25 Magyarul Balóval


Az RTL napi közéleti háttérműsorának műsorvezetője Baló György, aki a tőle megszokott stílusban és felkészültséggel dolgozza fel napjaink legfontosabb politikai, közéleti eseményeit és fejleményeit, majd szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit. Baló György a magyar televíziózás meghatározó alakja. A Rózsa Ferenc- és Balázs Béla-díjjal, valamint Pulitzer-emlékdíjjal kitüntetett televíziós nevéhez olyan legendás műsorok fűződnek, mint a Napzárta, választási műsorok, a Panoráma, riport- és dokumentumfilmek, továbbá sok-sok interjú Magyarország és a világ vezető politikusaival.

01:05 Brandmánia 12


Egy műsor, amely brandekről, a legfrissebb piaci trendekről és a média izgalmas világáról szól. Azoknak, akik ebben az elképesztően gyorsan fejlődő világban pörögnek, és azoknak, akik nem is sejtik, mennyi érdekességet tartogat számukra ez a trendi világ. Az RTL Klub heti műsora a hazai és nemzetközi marketingkommunikáció legérdekesebb és legfontosabb területeiről válogatja témáit. Ott vagyunk és ott leszünk a legnagyobb hazai szakmai konferenciákon és a nagy nemzetközi eseményeken, fesztiválokon. Célunk, hogy a szakmai híreket kellően szórakoztató formában közvetítsük. A Brandmánia együttműködő partnere a Marketing&Media szaklap. A műsorvezető Simon Krisztián, a Marketing&Media főszerkesztője.

01:40 Lakásleckék 12


Az RTL Klub lakásmagazinja, a Lakásleckék Tóth Csaba Andrással és Tokár Tomival. Problémamegoldó dokureality, amiben valós történetek alapján tanítjuk meg az embereket, hogyan bánjanak az otthonaikkal. Ha valakit átvernek a lakásvásárlásnál, áron alul adja el a házát, kidobják az albérletből vagy épp nem tudja, hol érdemes lakást venni akkor Tóth Csaba András ingatlanszakértő és Tokár Tomi műsorvezető személyében indul a „mentőcsapat” és négy leckén keresztül kiokosítjuk, hogy legközelebb ne járjon pórul.

02:10 A védelmező 12


Bo egy álmot lát, melyben veszélybe kerül Farrell ügynök és a lánya. Sietve indulnak Tate-tel az elkövetkező szerencsétlenség helyszínére, egy metróállomásra. Ahogy odaérnek, robbanás történik az aluljáróban, ami beomlik, ők pedig Farrellékkel a romok alá kerülnek.

03:15 Nyugi, Charlie! 12


Charlie meggyőzi Jordant, hogy adja ki magát Wayne menyasszonyának, aki a börtönterápia csoport egyik tagja. Arra nem gondol, hogy Wayne mi mindenre képes a menyasszonyáért. Patrick és Lacey szerencsejátékon elveszítik a pénz egy részét, amit a lány szülei adtak.

04:05 Családom és egyéb emberfajták 12


Sue nagyon bánatos, mert minden barátja sorra megszerzi a jogosítványát, csak ő képtelen levizsgázni. Frankie minden gyerekének elmondja, hogy egész pontosan mit szeretne kapni anyák napjára, de senki sem figyel eléggé. Axl és Cassidy a sulibálon szakítanak.

04:30 Magyarul Balóval


Az RTL napi közéleti háttérműsorának műsorvezetője Baló György, aki a tőle megszokott stílusban és felkészültséggel dolgozza fel napjaink legfontosabb politikai, közéleti eseményeit és fejleményeit, majd szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit. Baló György a magyar televíziózás meghatározó alakja. A Rózsa Ferenc- és Balázs Béla-díjjal, valamint Pulitzer-emlékdíjjal kitüntetett televíziós nevéhez olyan legendás műsorok fűződnek, mint a Napzárta, választási műsorok, a Panoráma, riport- és dokumentumfilmek, továbbá sok-sok interjú Magyarország és a világ vezető politikusaival.

05:05 Top Shop


05:30 Jó reggelt, skacok! 12


Benne: . Ninjago - Korhatár: (12) . Tini nindzsa teknőcök - Korhatár: (12) . Kungfu Panda - A rendkívüliség legendája - Korhatár: (6) . Ninjago - Korhatár: (12)

07:15 Reggeli 12


Reggeli - Interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal, friss hírekkel, időjárás-jelentéssel minden hétköznap reggel az RTL Klub sikerműsora. A minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza fel. Négy állandó házigazda várja hétköznap reggelente azokat, akik vidám, jókedvű, friss információkkal és humorral teli ébredésre vágynak. Peller Anna színésznő és férje, Lukács Miki valamint Kiss Ramóna, aki a Reggeli teendői mellett az X-Faktor 2017-es évadának műsorvezetője is, és Fehér Tibor, a Nemzeti Színház színésze a Reggeli állandó házigazdái. Anna és Miki úgy felpezsdíti a reggeleket, mint egy jó erős feketekávé, hiszen őket nézve abban biztosak lehetünk, hogy nevetésben nem lesz hiány. A vicces és egyben bombanő Kiss Ramóna és a sármos, szemtelenül fiatal Fehér Tibi között pedig rögtön kialakult az összhang, így biztosított, hogy a két párossal mindig vagány hangulatra keljenek a nézők.

09:20 Asztro-Show


Az Asztro-Show minden hétköznap délelőtt jelentkezik az RTL Klub képernyőjén. Számos kérdéssel, nehéz helyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap. Hogyan nézzünk szembe a jövő rejtett titkaival, sorsunkkal, problémáinkkal? Sokszor nem tudjuk, kihez is forduljunk, kivel beszéljük meg, kit kérdezzünk. Most egyszerű, bizalmas és baráti úton kaphat választ ezekre a kérdésekre, és felkészülten nézhet szembe a jövőjével. Hívja műsorvezetőinket a műsor ideje alatt, valamint az Asztro-Center szakértőit a nap minden órájában a 06-90-633-993-as telefonszámon (A hívás díja bruttó 485 Ft/perc), és ismerje meg a jövőjét! SMS-ben is felveheti a kapcsolatot tanácsadóinkkal! Az Asztro-Centerben mindennap kérdezheti a legjobb magyar asztrológusokat, numerológusokat, Tarot- és Reiki-mestereket. Küldjön SMS-t úgy, hogy a kérdése előtt beírja az ASZTRO kulcsszót a 06-90/642-426-os telefonszámra. Az SMS ára 330 Ft (tartalmazza az Áfá-t). Az SMS-be írja a születési adatait és a rövid kérdését, a gyors és precíz válasz érdekében. Pl.: Ilona 87.08.06., Házassággal fog végződni a kapcsolatom? Hívja a képernyőn látható telefonszámot a stúdióba való kapcsoláshoz és az Asztro-Centerben lévő tanácsadókkal való beszélgetéshez egyaránt! Az Asztro-Centerben a legjobb magyar látókkal, Tarot-mesterekkel, asztrológusokkal, numerológusokkal, Reiki-mesterekkel, bioenergetikusokkal, Rúna-mesterekkel és egyéb alternatív technikák mestereivel. Ők megértik az Ön múltját és jelenét, ugyanakkor tanáccsal is ellátják, hogy miként készüljön fel a saját, személyes jövőjére. Ügyfélszolgálat: 061/455 46 85; Honlap: www.asztro-show.hu

10:25 Top Shop


12:05 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

12:30 Lifestyle 12


Az RTL magazinja, a Lifestyle az Ön Életmód- és StílusKalauza - minden vasárnap premier adással jelentkezik. Valkó Eszter és Somogyi Zoltán közösen várja Önöket a képernyők elé. Valkó Eszter és Somogyi Zoltán egyesítették műsoraikat, ugyanis az ÉletmódKalauz és a StílusKalauz összeolvadásából megszületett ez az új magazinműsorunk, így Önök az RTL Klubon vasárnap délelőttönként a Lifestyle-re kapcsolva élvezhetik Eszter és Zoltán fergeteges kettősét! A műsor garantálja a korrekt tájékoztatást az egészség, az életmód és a divat világából. A műsorvezető páros személyiségjegyeiknek köszönhetően elsöprő energiával egyszerre édesíti és fűszerezi meg az Önök vasárnap délelőttjeit. Lifestyle az Ön új életmód-, divat-, szépség-, egészség- és stílus-tanácsadója!

13:10 Családom és egyéb emberfajták 12


Sue elhatározza, hogy a sarkára áll. Frankie, hogy előrébb engedjék a sorban a csekkbefizetésnél, azt hazudja, hogy orvos, aki életeket menthetne sorban állás helyett. Peches, mert az, aki maga elé engedi, csakhamar megjelenik a munkahelyén. Mike elbambul útközben, és lehajt az úttestről. Brick nem akar tesztet írni, mert ha osztályt vált, attól tart, hogy új épületbe kell járnia.

13:40 Éjjel-Nappal Budapest 12


Lili boldog, amikor Dani és ő a légző-gyakorlatok kipróbálása közben közelebb kerülnek egymáshoz. De Karesz és a többiek megzavarják a meghitt pillanatot, akik meglátogatni jöttek Lilit az új otthonában. A srácok viccből kipróbálnak egy applikációt, ahol az ember megnézheti, hogy fog kinézni a közös gyerekük. Lilinek ez az egész nagyon kellemetlen, ahogy az is, hogy Dani és Karesz együtt mennek el az éjjel-nappaliba. Lili hirtelen pánikba esik, amikor Milántól megtudja, hogy Karesz magával vitte a terhességi kiskönyvét. Lili majd belehal a félelembe, hogy kiderülhet a hazugsága az apa személyével kapcsolatban, ráadásul esélye sincs ezt megakadályozni. Reggel Orsi teljesen össze van zavarodva, mivel kicsit zavarja őt, hogy Marci Zitával töltötte az éjszakát. Amikor Zita elmondja, hogy Marci hozzá sem ért, Orsi furcsa módon megkönnyebbül. Amikor Marci később négyszemközt beszél vele, addig provokálja a lányt, hogy vállalja fel végre az érzéseit, míg Orsi erőt vesz magát és megcsókolja Marcit. Szofi munkába indulva összefut az albérletnél leselkedő Márkkal, aki Teóra vár, és össze van verve. Szofi nem érti, mit keres ott Márk. De amikor Márk kiönti a szívét a munkásszállón lévő agresszív lakótársairól, és hogy nem akar visszamenni oda, mivel nem akar ismét verekedésbe keveredni, Szofi megsajnálja őt. Felviszi a lakásba a fiút, hogy leápolja, ám Tamás túl korán érkezik haza Teóval egy workshopról a klubból, meglátja Márkot alsónadrágban, mire mérges lesz.

14:50 A Fal 12


A várakozásnak vége! Elindult 2018 legjobban várt műsora: A Fal, a sorsfordító game show! A Sebestyén Balázs által vezetett monumentális díszletek között forgatott, egyedülálló hangulatú vetélkedő premier adásait minden hétköznap 19.05-től láthatják a nézők. A világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő műsorban az izgalmak és az érzelmek a tetőfokra hágnak, amikor a labdák elindulnak A Fal útvesztőjében, hogy fantasztikus nyereményt hozzanak, vagy éppen veszteséget okozzanak az éppen játékban lévő két fős csapatok számára. A játékosok élete örök fordulatot is vehet, hiszen akár 100 millió forintos nyereményt is haza vihetnek.

16:15 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

16:50 Elif – A szeretet útján 12


A balul sikerült vacsora után Selim kétségbeesetten próbálja meggyőzni Zeynepet, hogy ne szakítson vele, mert a családja ellenére igen is van közös jövőjük, a lány azonban egyre inkább kétkedni látszik ebben. Bánatában inkább feláll, és elrohan a kávézóból. El akar bújni, de Selim eszén nem könnyű túljárni.

18:00 RTL Híradó – Esti kiadás


Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők.

19:05 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

19:35 A Fal 12


A várakozásnak vége! Elindult 2018 legjobban várt műsora: A Fal, a sorsfordító game show! A Sebestyén Balázs által vezetett monumentális díszletek között forgatott, egyedülálló hangulatú vetélkedő premier adásait minden hétköznap 19.05-től láthatják a nézők. A világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő műsorban az izgalmak és az érzelmek a tetőfokra hágnak, amikor a labdák elindulnak A Fal útvesztőjében, hogy fantasztikus nyereményt hozzanak, vagy éppen veszteséget okozzanak az éppen játékban lévő két fős csapatok számára. A játékosok élete örök fordulatot is vehet, hiszen akár 100 millió forintos nyereményt is haza vihetnek.

21:00 Barátok közt 12


A héten történik: Gigi és Ádám valami nagyon fontosat nem vesznek észre Hedviggel kapcsolatban. Júliának egyre nehezebb helytállni anyaként és üzletasszonyként egyszerre. Krisztián Luca miatt kellemetlenségbe keveredik Alizzal. Amikor Hanna bajba kerül, Balázs és Péter azonnal a segítségére sietnek, miközben a két fiú közti féltékenykedés egyre erőteljesebbé válik. Tóbiás igyekszik túllépni Kristófon. Kiderül, hogy Natasa bevállalósabb, mint amire Rudi számított.

21:40 Éjjel-Nappal Budapest 12


Joe a 43. születésnapját az azt követő reggelen is ünneplik, ahol nagyon izgatott lesz, mivel megtudja, hogy Tamara aznap érkezik meg a hajóútról. Végre itt a nagy lehetőség, hogy tisztázzák, hogyan tovább. Joe nagy reményeket táplálva indul útra az exéhez, de ott egyelőre csak Teót találja, aki szintén meg akarja nyerni magának Tamarát. A két férfi rögtön egymásnak esik, ám a döntés az éppen hazatérő Tamara kezében van. Mikor Marci reggel megint a szexszel jön, Orsi besokall, és kiosztja a fiút. Cseppet sincs meggyőződve arról, hogy megbízhat Marciban, és hogy valóban ő az, akivel elveszítené a szüzességét. Evelin segítségével azonban később rájön, hogy szerelmes a fiúba, mint ahogy az is belé. Orsi ezért már hajlik a békülésre, ám ekkor megtudja, hogy haverjai előtt Marci azzal dicsekszik, hogy lefeküdtek egymással. A lány úgy érzi, hogy megalázták és elárulták. Egy veszekedés során Laura Gábor fejéhez vágja, hogy már látni sem bírja tovább. Gábor persze megsértődik és bosszútervet kovácsol. Óriásplakátot készíttet magáról és kiteszi az Laura munkahelyére vezető úton, hogy mindig a lány szeme előtt legyen. Laura először nagyon felhúzza magát, de hű szövetségesével, Evelinnel aztán kegyetlenül visszavág.

22:50 Üss vagy fuss! 16


Egy fiatal pár, Anne (Kristen Bell) és Yul (Dex Shepard) mindent kockára tesznek, amikor felszámolják régi életüket egy nagy álom kedvéért. A nagy kaland hosszú és bonyodalmakkal teli utazássá válik, ami a legkevésbé sem hasonlít, legfeljebb egy rémálomhoz. Ugyanis hamarosan felbukkan egy barát a múltból, Alex Dmitri (Bradley Cooper), és egy szövetségi bíró (Tom Arnold), akik rászállnak a fiatal párra. A baj mindig csőstül jön, még egy kétes szándékú banda is üldözőbe veszi őket.

01:00 RTL Híradó - Késő esti kiadás


Az RTLII önálló hírműsora a klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

01:30 Magyarul Balóval


Az RTL napi közéleti háttérműsorának műsorvezetője Baló György, aki a tőle megszokott stílusban és felkészültséggel dolgozza fel napjaink legfontosabb politikai, közéleti eseményeit és fejleményeit, majd szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit. Baló György a magyar televíziózás meghatározó alakja. A Rózsa Ferenc- és Balázs Béla-díjjal, valamint Pulitzer-emlékdíjjal kitüntetett televíziós nevéhez olyan legendás műsorok fűződnek, mint a Napzárta, választási műsorok, a Panoráma, riport- és dokumentumfilmek, továbbá sok-sok interjú Magyarország és a világ vezető politikusaival.

02:10 Odaát 18


Crowley már egy ideje nem adott magáról életjelet, így Sam és Dean elhatározzák, felkutatják, hogy együtt akadjanak rá az Első Pengére.

03:15 Nyugi, Charlie! 12


Jordan az ikertestvérét várja, akivel sosem tudott jól kijönni, főleg miután lecsapta a kezéről a férjét. Jordan arra biztatja, hogy csábítsa el. Végül meggondolja magát, de akkor már késő. Charlie próbálja titokban tartani a történteket, sikertelenül.

04:05 Dallas 12


13. A kartell elrabolja Ann-t és Emmát, arra kényszerítve Rylandet, hogy kétszerezze meg a szállítmányaikat, hogy még több kábítószert juttathassanak az Államokba. Ryland elmondja Bobby-nak, hogy elrabolták a nőket, és a szabadulásuk feltételét. A CIA-t is beavatják a dologba, de a kormány nem tesz lépéseket, mondván a Mexikóban uralkodó állapotok miatt fontosabb az ottani rendszer bebiztosítása. Bobby saját kezébe veszi hát az irányítást. Ráveszi a vasúti bizottságot, hogy tartsanak egy biztonsági gyakorlatot a határnál, mondván elavultak a gázcsövek és ha egy esetleges robbanás történne, a szakemberek legyenek felkészültek. A gyakorlat leple alatt pedig a kartell egy vonattal tudná oda-vissza csempészni a kábítószert. 14. Bobby Emmát kéri cserébe azért, hogy biztosítsa a kartell drogszállítmányát, de Luis Ann-t adja ki. Johnny is felkeresi Luist és felajánlja neki egy üzlet keretében, hogy Emma helyett őt ejtse túszul. A férfi rááll a dologra. A CIA szervezett akciót kezdeményez El Pozolero ellen. Nicolast elfogása után a felmentéséhez arra kötelezik, hogy beszéljen meg egy találkozót a kartell vezérével, ám az akció meghiúsul, és Nicolas is megszökik.

06:00 Top Shop


06:35 Kölyökklub 6


Benne: . Yakari - Feliratozva is látható! . Hupikék törpikék - Feliratozva is látható! . Garfield - Feliratozva is látható! . Kacsamesék - Feliratozva is látható! . Balu kapitány kalandjai - Feliratozva is látható! . A mancs őrjárat - Feliratozva is látható! . A MAdagszkár pingvinjei - Feliratozva is látható!

09:15 KölyökKalauz 12


A KölyökKalauz célja, hogy közérthetően, valódi szakértők közreműködésével segítséget nyújtsunk a baba tervezésétől az áldott állapoton át az élet első 14 évéig minden kedves nézőnknek és érdeklődőnek. Műsorunk alapja a testi-lelki egészség felépítése és megtartása, de természetesen a rózsaszín ködön át (vagy világoskék), mi is tudjuk, hogy léteznek vele született és szerzett problémák éppúgy megelőzhető betegségek is. Ezek összességével foglalkozunk a műsorunkban - természetesen szórakoztató, közérthető formában. KölyökKalauz az RTL Klub képernyőjén - premier adással minden szombat délelőtt.

09:50 Teleshop


10:50 Brandmánia 12


Egy műsor, amely brandekről, a legfrissebb piaci trendekről és a média izgalmas világáról szól. Azoknak, akik ebben az elképesztően gyorsan fejlődő világban pörögnek, és azoknak, akik nem is sejtik, mennyi érdekességet tartogat számukra ez a trendi világ. Az RTL Klub heti műsora a hazai és nemzetközi marketingkommunikáció legérdekesebb és legfontosabb területeiről válogatja témáit. Ott vagyunk és ott leszünk a legnagyobb hazai szakmai konferenciákon és a nagy nemzetközi eseményeken, fesztiválokon. Célunk, hogy a szakmai híreket kellően szórakoztató formában közvetítsük. A Brandmánia együttműködő partnere a Marketing&Media szaklap. A műsorvezető Simon Krisztián, a Marketing&Media főszerkesztője.

11:20 Kedvencek 12


Ha egy társaságba kerülünk, biztosan találunk valakit, aki szereti a kutyákat, a macskákat, és ha még ráadásul nem is csak szereti, de a gazdája is egy kedvenc társállatnak, például egy jákópapagájnak, máris megvan a közös témánk. Kifogyhatatlanul tudunk sztorizni! Közös kalandokról, az étkezési szokásaikról és arról, hogyan váltak kedvencekből igazi családtaggá a társállataink. Kutyákkal, cicákkal, rágcsálókkal, halakkal, madarakkal, hüllőkkel, lovakkal, és még számtalan állatfajjal foglalkozunk megújult műsorunkban, melyben szakembereink segítenek, színes riportok keretében tanácsokkal, ötletekkel. Kedvencek - szombatonként premier adással az RTL Klub műsorán.

11:55 KarrierZóna 12


Az RTL Klub új műsora a KarrierZóna. Különféle szakmákat, munkaköröket és pozíciókat hozunk a közelbe úgy, hogy mindeközben az előnyeiket és nehézségeiket is bemutatjuk. A KarrierZóna nagyvállalatokat és kisebb cégeket is felkeres, hogy láthassuk, milyen körülmények között zajlik a munkavégzés. Megszólalnak HR-szakemberek, fejvadászok és coach-ok is, hogy a nézők első kézből kaphassanak profi tanácsokat. Lóránt Gergely műsorvezető új képernyős a hazai televíziózásban, aki igyekszik karriert érintő kérdésekben válaszokra lelni, egyúttal bemutatni különböző munkalehetőségeket mindazok számára, akik szívesen váltanának munkahelyet, vagy éppenséggel új kihívásokra vágynak. KarrierZóna minden szombaton premier adással az RTL Klubon.

12:30 Autogram 12


Autogram – az RTL Klub autósmagazinja, amely hétről hétre beszámol az autósvilág újdonságairól, új modelljeiről, technikai fejlődéséről. Autogram – nem csak azoknak, akik benzingőzben vagy a szerelőaknában nőttek fel, hanem azoknak is, akiknek fontos és mindennapi eszközként szolgál a négy kerék. A magazin sportrovatában Czollner Gyula friss hírekkel jelentkezik a hazai és külföldi autós sportesemények világából, a szervizrovatában pedig az autók megfelelő karbantartásához kapunk szakértői tanácsokat. Hogy mindenki könnyen kiigazodjon az autók világában – Autogram – minden héten az RTL Klub műsorán. Az Autogram műsorvezetője: Nagy Sándor a nézők szemével teszteli a járműveket, míg az autósmagazin szakértője: Borsi Gergő.

13:05 Édesítő 12


Az Édesítő az RTL Klub legújabb női életmód-magazinja Molnár Andival. A műsor mindent bemutat, amivel egy kicsit egyszerűbb, szebb, jobb, kényelmesebb és ezáltal még édesebb lehet az élet. Az Édesítő a témákat közérthetően és szórakoztatóan tálalja a nézőknek, igazi werkes stílusban. Édesítő - szombatonként premier adással az RTL Klub műsorán.

13:40 Nevelésből elégséges 12


Nagy a mozgolódás a Chance család házának környékén. Burt és Virgina a hátsó oldal felől új szomszédokat kaptak, akik nemrég költöztek be. Burt gyanakodva szemléli őket, meg van győződve arról, hogy valami nem stimmel körülöttük.

14:10 Drónok harca 12


Az elnök (Tom Everett Scott) repülőgépét váratlanul idegenek támadják meg, miközben öccséhez, Pete-hez (Ryan Merriman) és rég nem látott fiához, Andrew-hoz (Keenan Tracey) tart. Hamarosan a világ minden részén megjelennek, és egyértelművé válik, hogy invázióra készülnek. Kitör a káosz, ezért a hadsereg főparancsnoka támadást rendel el. Az akció kudarccal végződik és úgy tűnik, az emberiségnek minden reménye elvész. Peter azonban úgy véli, hogy a Függetlenség napján Amerika nem adhatja fel, és diákokból verbuvált csapatával meggyőzi a bátyját, hogy kíséreljék meg a lehetetlent.

16:10 A dzsungel könyve 12


Mauglit, a dzsungelben hagyott emberkölyköt farkasok nevelik fel. Amikor felcseperedik, Bagira, a bölcs párduc azt tanácsolja, költözzön sajátjai közé, az emberlakta faluba. Maugli azonban inkább marad, és jóban-rosszban vele tartanak barátai: Bagira és persze Balu, a medve. Kalandjaik során útjukat keresztezi Lajcsi, az orángután, Ká, az óriáskígyó és a dzsungel félelmetes ura, Sír Kán, a tigris.

18:00 RTL Híradó – Esti kiadás


Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők.

18:55 Fókusz Plusz 12


Megmutatjuk a világ legexkluzívabb helyeit, legkülönlegesebb embereit, és azt, hogy mi történik a legfurcsább hírek hátterében.

20:00 A mi kis falunk 12


Az Erika és Gyuri esküvője előtti napon a tökéletesnek hit szervezésben nem várt hibák merülnek fel, melyeket Erika rossz ómenként értelmez. A catering cég az utolsó pillanatban visszalép, Gyuri véletlenül meglátja a menyasszonyi ruhát, Laci ujjára pedig rászorul a jegygyűrű. A lánybúcsú és a legénybúcsú estéjén elsimulni látszanak a problémák, és úgy tűnik, az esküvő a tervek szerint alakulhat.

21:15 Dzsungel 16


A 22 éves Yossi (Daniel Radcliffe) két barátjával, Kevinnel (Alex Russell) és Marcusszal (Joel Jackson) csatlakozik egy ismeretlen kalandorhoz, Karlhoz (Thomas Kretschmann), aki a bolíviai dzsungel jó ismerőjének vallja magát. A fiatal túrázók álma azonban igazi rémálommá válik, amikor Marcus lába lesérül, és túravezetőjük nem hajlandó vízre szállni. Yossi és Kevin úgy döntenek, hogy vállalják a kockázatos folyót, és tutajjal mennek tovább. Az elkövetkező három hét emberfeletti küzdelemmel telik az életben maradásért egy ismeretlen és veszélyekkel teli helyen, ahonnan nem mindenki tér vissza élve.

23:45 A fejvadász 18


Allan Campbell (Cole Hauser) egy rossz nap után betér egy bárba, és összebarátkozik Jonasszal (Cuba Gooding Jr.), aki azt állítja magáról, hogy bérgyilkos. Allan viccnek véli mindezt, s az alkoholtól elvesztett józansága hiányában belemegy, hogy ír egy listát azokról, akiket a legszívesebben kiiktatna Jonasszal. Másnap azonban ráébred, hogy szó sem volt tréfáról, s elszabadul a pokol.

01:45 A védelmező 12


Channingnek sürgős orvosi segítségre van szüksége. Miután kórházba nem viheti, Milton egy régi barátja Dr. Taussig segítségét kéri. Ám ő sem tud sokat tenni, hisz Channing sérülése elfertőződött, így mindenképp kórházi kezelésre van szüksége. Ez idő alatta Bo és Tate felkeresik Dr. Skourast.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!