KERESÉS search-close

04:00 Barátok közt 12


Gizella elpanaszolja Bözsiéknek, hogy nem kaphat szabadságot a Rózsában, a könyvével azonban két hét alatt el kell készülnie. Elhatározza, hogy megpróbál extra időt találni az írásra. Júlia, miután korábban megrendelt néhány új bútort, most magára marad a cipekedéssel. Felhívja Jankát, hogy lemondja az edzését. Amikor bemegy a Rózsába, hogy segítséget kérjen valakitől, véletlenül kihallgatja Attilát.

04:30 Magyarul Balóval


Az RTL napi közéleti háttérműsorának műsorvezetője Baló György, aki a tőle megszokott stílusban és felkészültséggel dolgozza fel napjaink legfontosabb politikai, közéleti eseményeit és fejleményeit, majd szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit. Baló György a magyar televíziózás meghatározó alakja. A Rózsa Ferenc- és Balázs Béla-díjjal, valamint Pulitzer-emlékdíjjal kitüntetett televíziós nevéhez olyan legendás műsorok fűződnek, mint a Napzárta, választási műsorok, a Panoráma, riport- és dokumentumfilmek, továbbá sok-sok interjú Magyarország és a világ vezető politikusaival.

05:05 Top Shop


05:35 Jó reggelt, skacok! 12


Benne: . Bosszúállók újra együtt - Korhatár: (12) . SpongyaBob Kockanadrág - Korhatár: (6) . Csőrös Harvey - Korhatár: (6) . Bosszúállók újra együtt - Korhatár: (12)

07:15 Reggeli 12


Reggeli - Interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal, friss hírekkel, időjárás-jelentéssel minden hétköznap reggel az RTL Klub sikerműsora. A minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza fel. A Reggeli házigazdái várják hétköznap reggelente azokat, akik vidám, jókedvű, friss információkkal és humorral teli ébredésre vágynak.

09:20 Asztro-Show


Az Asztro-Show minden hétköznap délelőtt jelentkezik az RTL Klub képernyőjén. Számos kérdéssel, nehéz helyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap. Hogyan nézzünk szembe a jövő rejtett titkaival, sorsunkkal, problémáinkkal? Sokszor nem tudjuk, kihez is forduljunk, kivel beszéljük meg, kit kérdezzünk. Most egyszerű, bizalmas és baráti úton kaphat választ ezekre a kérdésekre, és felkészülten nézhet szembe a jövőjével. Hívja műsorvezetőinket a műsor ideje alatt, valamint az Asztro-Center szakértőit a nap minden órájában a 06-90-633-993-as telefonszámon (A hívás díja bruttó 485 Ft/perc), és ismerje meg a jövőjét! SMS-ben is felveheti a kapcsolatot tanácsadóinkkal! Az Asztro-Centerben mindennap kérdezheti a legjobb magyar asztrológusokat, numerológusokat, Tarot- és Reiki-mestereket. Küldjön SMS-t úgy, hogy a kérdése előtt beírja az ASZTRO kulcsszót a 06-90/642-426-os telefonszámra. Az SMS ára 330 Ft (tartalmazza az Áfá-t). Az SMS-be írja a születési adatait és a rövid kérdését, a gyors és precíz válasz érdekében. Pl.: Ilona 87.08.06., Házassággal fog végződni a kapcsolatom? Hívja a képernyőn látható telefonszámot a stúdióba való kapcsoláshoz és az Asztro-Centerben lévő tanácsadókkal való beszélgetéshez egyaránt! Az Asztro-Centerben a legjobb magyar látókkal, Tarot-mesterekkel, asztrológusokkal, numerológusokkal, Reiki-mesterekkel, bioenergetikusokkal, Rúna-mesterekkel és egyéb alternatív technikák mestereivel. Ők megértik az Ön múltját és jelenét, ugyanakkor tanáccsal is ellátják, hogy miként készüljön fel a saját, személyes jövőjére. Ügyfélszolgálat: 061/455 46 85; Honlap: www.asztro-show.hu

10:25 Top Shop


12:10 KölyökKalauz 12


A KölyökKalauz célja, hogy közérthetően, valódi szakértők közreműködésével segítséget nyújtsunk a baba tervezésétől az áldott állapoton át az élet első 14 évéig minden kedves nézőnknek és érdeklődőnek. Műsorunk alapja a testi-lelki egészség felépítése és megtartása, de természetesen a rózsaszín ködön át (vagy világoskék), mi is tudjuk, hogy léteznek vele született és szerzett problémák éppúgy megelőzhető betegségek is. Ezek összességével foglalkozunk a műsorunkban - természetesen szórakoztató, közérthető formában. KölyökKalauz az RTL Klub képernyőjén - premier adással minden szombat délelőtt.

12:40 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

13:15 Éjjel-Nappal Budapest 12


Reggel Isabel a hotelben újra felhozza Bécynek a költözést, és miután sarokba szorul, Bécy kénytelen belemenni, hogy még ma Tamásékhoz költöznek. Isabel első aggályait, hogy vajon Tamás mit fog szólni ehhez Bécy, simán félresöpri. Később megjelennek Tamás lakásán, ahol csak Marci és Bence vannak otthon. A két srác először megdöbben, majd mikor megjelenik Isabel, vágyakozva követik mindenhova, és lesik a kívánságát. Bécy élvezi a helyzetet, hogy van két kis szolgája, és velük rendezteti be a szobáját, de Isabel előtt úgy tesz, mintha Bencét és Marcit „unokaöccseivé” fogadná. Lili aggodalommal telve néz a mai nap elé. Karesz végül elkíséri őt a nőgyógyászhoz, ahol megállapítják, hogy amíg fennáll a terhességi mérgezés veszélye, addig a sürgősségi császármetszés esélye is fennáll. Szerencsére kiderül, hogy az ijedtségük alaptalan, ám Lili a történtek hatására folyamatos önmarcangolásba kezd és Annának önti ki a szívét. Lili sírva bevallja Annának, hogy attól fél, hogy rossz anya lesz, mert tegnap nem vette észre, hogy valami baj van a babával Gábor, miután kiengedték a kórházból folyamatos fájdalmakkal küzd, mert a zsírleszívás a vártnál jobban megviselte, ráadásul a kompressziós ruha amit viselnie kell roppant kényelmetlen és nagyon szorítja. Gábor igyekszik kímélnie magát, ahogy az orvos tanácsolta, Lali ebben partner, de Laura közbelép. A lány nem hagyja feleslegesen henyélni a fiúkat. Laura felrázza Gábort, és orvos által előírt kötelező mozgás végrehajtásában segíti a férfit. Laura és Gábor az együtt töltött idő alatt egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Flört van a levegőben, igazán élvezik egymás társaságát, miközben Lali ott lábatlankodik körülöttük, és nem nézi jó szemmel a kialakult idillt. Amikor azonban Gábor véletlenül megerőlteti a hasát, amikor Laurának segít, vége szakad az idilli hangulatnak. Gábornak nagy fájdalmai lesznek, és észreveszi, hogy kicsit átvérzett a kötése. Gábor dühösen hibáztatja Laurát a történtekért.

14:30 Nyerő Páros 12


A nagysikerű reality új évadában ezúttal kilenc pár - Delhusa Gjon és Molnár Fanni; Dobó Ági és Kis Csaba; Gáspár Laci és Gáspár Niki; Kefir és Mihalyi Mariann; Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Júlia; Solti Ádám és Kis Bernadett; Tokár Tamás és Kovács Dóri; Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc; Veiszer Alinda és László Pál - költözik össze, hogy a Sebestyén Balázs által vezényelt, hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék: ki lesz az idei év Nyerő Párosa? A győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki ismeri a társát, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban.

15:45 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

16:20 Elif – A szeretet útján 12


Feride testvérei betörnek az étterembe, hogy szétverjék azt, így állva bosszút Meleken, amiért az asszony rejtegeti előlük Feridét, azonban Kenan még időben érkezik, hogy megakadályozza ezt, és rendőrt hívjon. Eközben Necdet elfogja Serdart, akit meg is akar ölni, azonban Arzu teketóriázása miatt Serdar meg tud lépni, és később – Gonca segítségével – ki is jut a birtokról.

17:25 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

18:00 RTL Híradó – Esti kiadás


Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők.

19:00 Nyerő Páros 12


A nagysikerű reality új évadában ezúttal kilenc pár - Delhusa Gjon és Molnár Fanni; Dobó Ági és Kis Csaba; Gáspár Laci és Gáspár Niki; Kefir és Mihalyi Mariann; Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Júlia; Solti Ádám és Kis Bernadett; Tokár Tamás és Kovács Dóri; Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc; Veiszer Alinda és László Pál - költözik össze, hogy a Sebestyén Balázs által vezényelt, hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék: ki lesz az idei év Nyerő Párosa? A győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki ismeri a társát, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban.

20:15 Barátok közt 12


Tóbiást elkeseríti, hogy napok óta nem tudja felvenni a kapcsolatot Kristóffal. Natasa elfogadja, hogy a Rudi képeiből rendezett kiállítást be kell fejezni. Elkér egy képet emlékbe, hogy könnyebb legyen lezárnia a gyászidőszakot. Miután hazaérve kiteszi a képet a falra, megnyugszik, úgy érzi, végre sikerülhet lezárnia magában Rudit.

20:55 Éjjel-Nappal Budapest 12


Reggel Joe lakótársai felhívják a férfi figyelmét arra, hogy szinte semmit sem tud az új barátnőjéről, Reniről – még azt sem, hogy hol lakik. Még az is lehetséges, hogy Reni csak játszik Joe-val. Ez a megérzés láthatóan nyomasztani kezdi Joe-t, amikor Reni lemondja az egyik találkozójukat. A bizonytalan Joe sértettségből elutasítóan viselkedik Renivel, ám gyorsan megbánja ezt a döntését. Később Reni munkahelyén, a bárban békülős szexre kerül sor, és Joe már a fellegekben jár a boldogságtól, amikor hirtelen felbukkan Ádám és Simon, Reni exe és a majdnem hároméves kisfia Anna továbbra is szorgosan foglalkozik a gondjaira bízott kiskutyával, Bonóval, és megpróbálja megtanítani a kutyakölyöknek, hogy hallgasson az első parancsszavakra. Közben megismerkedik a kedves Ferivel, és Lili segítségével flörtölni kezd vele. Azonban egy hívás félbeszakítja őket: az állatmenhely még ma el akar jönni Bonóért. Anna teljesen maga alá kerül, miközben Lili vigasztalja őt és győzködi a lányt, hogy fogadja el Feri randevúajánlatát. Anna hagyja magát rábeszélni a randevúra, ám amikor majdnem sor kerül egy csókra, kihátrál a szituációból. Reggel Bécy Tamás lakásán büszkén feszít az új családfő szerepében, mi több, hogy imponáljon Isabelnek, azt is megígéri, hogy aznapra egy nagy családi ebédet szervez. Sikerül is odarángatnia Lenkét és Tivadart, sőt némi további készpénz hatására Evelin is beadja a derekát, és hajlandó eljátszani Bécy jó kislányának a szerepét. Az ebéd kellős közepén azonban hazaérkezik Tamás, aki nincs épp a legjobb hangulatban, mivel egyedül jött haza a nászútjáról: Szofi még pár napot kint maradt Párizsban egy továbbképzés miatt. Tamást meglehetősen kiakasztja a hír, hogy Bécy beköltözött hozzájuk, és amikor az is kiderül, hogy a szobáját is kisajátította, a fiú a sarkára áll.

22:10 Szulejmán 12


Az uralkodó nem találja a helyét a palotában Hürrem halála óta. A gyász teljesen eltemeti, és csendrendeletet ad ki, megtiltva ezzel minden pompát és zenét a palotában. Mihrimah szeretne apja palotájába költözni, Rüsztem azonban arra kéri, hogy maradjon. Szelim támogatókat gyűjt maga köré.

23:20 RTL Híradó - Késő esti kiadás


Az RTLII önálló hírműsora a klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

23:50 Magyarul Balóval


Az RTL napi közéleti háttérműsorának műsorvezetője Baló György, aki a tőle megszokott stílusban és felkészültséggel dolgozza fel napjaink legfontosabb politikai, közéleti eseményeit és fejleményeit, majd szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit. Baló György a magyar televíziózás meghatározó alakja. A Rózsa Ferenc- és Balázs Béla-díjjal, valamint Pulitzer-emlékdíjjal kitüntetett televíziós nevéhez olyan legendás műsorok fűződnek, mint a Napzárta, választási műsorok, a Panoráma, riport- és dokumentumfilmek, továbbá sok-sok interjú Magyarország és a világ vezető politikusaival.

00:30 CSI: A helyszínelők 12


Egy 23 utast szállító busz, mely Los Angeles-ből Las Vegas-ba tartott 40 km-rel a célállomás előtt balesetet szenved és 9 ember meghal. Mielőtt a sofőr meghalt, még beszólt a központba, hogy a kormány működésképtelen volt és lehetetlenség kontrolálni a buszt. Miután a busz végül megállt, feltűnt mellette egy sportautó, amely mindvégig követte.

01:35 Red Tails - Különleges légiosztag 16


Egy afroamerikai pilótákból álló egység sikeresen vesz részt a Tuskegee kiképzőprogramban. A faji előítéletek miatt azonban állandóan megkeserítik Martin Julian (Nate Parker) életét, akinek csapata csak másodrangú, szárazföldi megbízatásokat kap a második világháborúban. Egészen addig, amíg A. J. Bullard ezredes (Terrence Howard) rájuk nem bíz egy fontos küldetést. Stance százados (Cuba Gooding Jr.) és társai az életüket is hajlandók feláldozni, hogy bebizonyítsák, kiérdemelték hazájuk bizalmát.

Csütörtök

Szeptember 20.

 délelőtt    délután    este  

04:00 Barátok közt 12


Tóbiást elkeseríti, hogy napok óta nem tudja felvenni a kapcsolatot Kristóffal. Natasa elfogadja, hogy a Rudi képeiből rendezett kiállítást be kell fejezni. Elkér egy képet emlékbe, hogy könnyebb legyen lezárnia a gyászidőszakot. Miután hazaérve kiteszi a képet a falra, megnyugszik, úgy érzi, végre sikerülhet lezárnia magában Rudit.

04:30 Magyarul Balóval


Az RTL napi közéleti háttérműsorának műsorvezetője Baló György, aki a tőle megszokott stílusban és felkészültséggel dolgozza fel napjaink legfontosabb politikai, közéleti eseményeit és fejleményeit, majd szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit. Baló György a magyar televíziózás meghatározó alakja. A Rózsa Ferenc- és Balázs Béla-díjjal, valamint Pulitzer-emlékdíjjal kitüntetett televíziós nevéhez olyan legendás műsorok fűződnek, mint a Napzárta, választási műsorok, a Panoráma, riport- és dokumentumfilmek, továbbá sok-sok interjú Magyarország és a világ vezető politikusaival.

05:05 Top Shop


05:35 Jó reggelt, skacok! 12


Benne: . Bosszúállók újra együtt - Korhatár: (12) . SpongyaBob Kockanadrág - Korhatár: (6) . Csőrös Harvey - Korhatár: (6) . Bosszúállók újra együtt - Korhatár: (12)

07:15 Reggeli 12


Reggeli - Interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal, friss hírekkel, időjárás-jelentéssel minden hétköznap reggel az RTL Klub sikerműsora. A minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza fel. A Reggeli házigazdái várják hétköznap reggelente azokat, akik vidám, jókedvű, friss információkkal és humorral teli ébredésre vágynak.

09:20 Asztro-Show


Az Asztro-Show minden hétköznap délelőtt jelentkezik az RTL Klub képernyőjén. Számos kérdéssel, nehéz helyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap. Hogyan nézzünk szembe a jövő rejtett titkaival, sorsunkkal, problémáinkkal? Sokszor nem tudjuk, kihez is forduljunk, kivel beszéljük meg, kit kérdezzünk. Most egyszerű, bizalmas és baráti úton kaphat választ ezekre a kérdésekre, és felkészülten nézhet szembe a jövőjével. Hívja műsorvezetőinket a műsor ideje alatt, valamint az Asztro-Center szakértőit a nap minden órájában a 06-90-633-993-as telefonszámon (A hívás díja bruttó 485 Ft/perc), és ismerje meg a jövőjét! SMS-ben is felveheti a kapcsolatot tanácsadóinkkal! Az Asztro-Centerben mindennap kérdezheti a legjobb magyar asztrológusokat, numerológusokat, Tarot- és Reiki-mestereket. Küldjön SMS-t úgy, hogy a kérdése előtt beírja az ASZTRO kulcsszót a 06-90/642-426-os telefonszámra. Az SMS ára 330 Ft (tartalmazza az Áfá-t). Az SMS-be írja a születési adatait és a rövid kérdését, a gyors és precíz válasz érdekében. Pl.: Ilona 87.08.06., Házassággal fog végződni a kapcsolatom? Hívja a képernyőn látható telefonszámot a stúdióba való kapcsoláshoz és az Asztro-Centerben lévő tanácsadókkal való beszélgetéshez egyaránt! Az Asztro-Centerben a legjobb magyar látókkal, Tarot-mesterekkel, asztrológusokkal, numerológusokkal, Reiki-mesterekkel, bioenergetikusokkal, Rúna-mesterekkel és egyéb alternatív technikák mestereivel. Ők megértik az Ön múltját és jelenét, ugyanakkor tanáccsal is ellátják, hogy miként készüljön fel a saját, személyes jövőjére. Ügyfélszolgálat: 061/455 46 85; Honlap: www.asztro-show.hu

10:25 Top Shop


12:10 Édesítő 12


Az Édesítő az RTL Klub legújabb női életmód-magazinja Molnár Andival. A műsor mindent bemutat, amivel egy kicsit egyszerűbb, szebb, jobb, kényelmesebb és ezáltal még édesebb lehet az élet. Az Édesítő a témákat közérthetően és szórakoztatóan tálalja a nézőknek, igazi werkes stílusban. Édesítő - szombatonként premier adással az RTL Klub műsorán.

12:40 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

13:15 Éjjel-Nappal Budapest 12


Reggel Joe lakótársai felhívják a férfi figyelmét arra, hogy szinte semmit sem tud az új barátnőjéről, Reniről – még azt sem, hogy hol lakik. Még az is lehetséges, hogy Reni csak játszik Joe-val. Ez a megérzés láthatóan nyomasztani kezdi Joe-t, amikor Reni lemondja az egyik találkozójukat. A bizonytalan Joe sértettségből elutasítóan viselkedik Renivel, ám gyorsan megbánja ezt a döntését. Később Reni munkahelyén, a bárban békülős szexre kerül sor, és Joe már a fellegekben jár a boldogságtól, amikor hirtelen felbukkan Ádám és Simon, Reni exe és a majdnem hároméves kisfia Anna továbbra is szorgosan foglalkozik a gondjaira bízott kiskutyával, Bonóval, és megpróbálja megtanítani a kutyakölyöknek, hogy hallgasson az első parancsszavakra. Közben megismerkedik a kedves Ferivel, és Lili segítségével flörtölni kezd vele. Azonban egy hívás félbeszakítja őket: az állatmenhely még ma el akar jönni Bonóért. Anna teljesen maga alá kerül, miközben Lili vigasztalja őt és győzködi a lányt, hogy fogadja el Feri randevúajánlatát. Anna hagyja magát rábeszélni a randevúra, ám amikor majdnem sor kerül egy csókra, kihátrál a szituációból. Reggel Bécy Tamás lakásán büszkén feszít az új családfő szerepében, mi több, hogy imponáljon Isabelnek, azt is megígéri, hogy aznapra egy nagy családi ebédet szervez. Sikerül is odarángatnia Lenkét és Tivadart, sőt némi további készpénz hatására Evelin is beadja a derekát, és hajlandó eljátszani Bécy jó kislányának a szerepét. Az ebéd kellős közepén azonban hazaérkezik Tamás, aki nincs épp a legjobb hangulatban, mivel egyedül jött haza a nászútjáról: Szofi még pár napot kint maradt Párizsban egy továbbképzés miatt. Tamást meglehetősen kiakasztja a hír, hogy Bécy beköltözött hozzájuk, és amikor az is kiderül, hogy a szobáját is kisajátította, a fiú a sarkára áll.

14:30 Nyerő Páros 12


A nagysikerű reality új évadában ezúttal kilenc pár - Delhusa Gjon és Molnár Fanni; Dobó Ági és Kis Csaba; Gáspár Laci és Gáspár Niki; Kefir és Mihalyi Mariann; Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Júlia; Solti Ádám és Kis Bernadett; Tokár Tamás és Kovács Dóri; Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc; Veiszer Alinda és László Pál - költözik össze, hogy a Sebestyén Balázs által vezényelt, hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék: ki lesz az idei év Nyerő Párosa? A győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki ismeri a társát, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban.

15:45 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

16:20 Elif – A szeretet útján 12


Arzu nagyon ideges, hogy Kenan esetleg már tudja is, ki Tugce valódi apja, azonban nem tud egyértelműen rájönni Kenan arcvonásaiból hogy ez, vagy valami egészen más az idegessége oka. Eközben Elifnek ismét egyre jobban hiányzik az anyja, akit jelenleg leköt, hogy segítsen Feridének és az öccsének, Sametnak a saját lábára állni. Selim és Zeynep pedig filmet akarnak nézni, de nem tudnak a két lánytól.

17:25 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

18:00 RTL Híradó – Esti kiadás


Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők.

19:00 Nyerő Páros 12


A nagysikerű reality új évadában ezúttal kilenc pár - Delhusa Gjon és Molnár Fanni; Dobó Ági és Kis Csaba; Gáspár Laci és Gáspár Niki; Kefir és Mihalyi Mariann; Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Júlia; Solti Ádám és Kis Bernadett; Tokár Tamás és Kovács Dóri; Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc; Veiszer Alinda és László Pál - költözik össze, hogy a Sebestyén Balázs által vezényelt, hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék: ki lesz az idei év Nyerő Párosa? A győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki ismeri a társát, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban.

20:15 Barátok közt 12


Natasa Gizella segítségével rájön, hogy a fura álma Rudival azt is jelentheti, hogy Rudi szívét transzplantálták. Tóbiás sikertelenül próbálja megakadályozni, hogy Margó elmenjen sétálni Urbánnal. Tóbiás Aliz hatására rájön, hogy ő maga is olyan, mint Margó. Tóbiás végül úgy dönt, hogy nem szól bele Margó magánéletébe, és elfogadja, hogy el akar válni Jenőtől.

20:55 Éjjel-Nappal Budapest 12


Reggel Reni elmegy Joe-hoz bocsánatot kérni, amiért nem szólt neki a volt férjéről és a gyermekéről. Mindent megbeszélnek, Joe beleegyezik, hogy később megismerje Reni fiát. A találkozó nagyon jól sikerül, Joe és a kisfiú hamar közel kerülnek egymáshoz. Reni számára nagy gondot jelent, amikor jelentkezik a gyerek apja, és lemondja a délutánt, hogy nem tud vigyázni a fiára. Joe gyorsan felajánlja, szívesen vigyáz a gyerekre, hogy Reni el tudjon menni az orvoshoz. Bár Joe nagyon jól kijön a kisfiúval, rá kell jönnie, hogy másként képzelte el ezt a kapcsolatot Renivel. Később Joe tanúja lesz a szülők közti meghittségének, és úgy érzi, útban van. Reggel váratlanul megérkezik Roland Ibizáról. Szótlan és rosszkedvű. A lakók hamar rájönnek, hogy nem jött össze Borival, és ő sem tudja, hol van Bori. Annát meglepik ezek a hírek, és reménykedni kezd, hogy visszaszerezheti Rolandot. Reménykedve kiöltözik, és csábítóan megjelenik Rolandnál a bárban. Roland reakciójából Anna arra következtet, hogy van még nála esélye. Ám amikor kinyilvánítja érzelmeit, Roland csúnyán visszautasítja őt. Roland közli, hogy ő csak Borit szereti. Anna megalázva, és dühösen visszamegy a házba, ahol Lili próbálja vigasztalni, aki beszámol Annának Roland ibizai kis kalandjáról is. Reggel a lakóhajón elmegy az áram, mert Milán nem fizette be a villanyszámlát. Karesz felajánlja Lalinak, hogy a szükséges ötvenezer forintért cserébe átvesz tőle egy kellemetlen feladatot. Lali beleegyezik. Karesz odahívja Milánt és együtt nekiállnak kitakarítani egy női ügyfél lakókocsiját. Mikor rádöbbennek, hogy a WC tartályát is ki kell tisztítaniuk, hirtelen elszáll az a képzetük, hogy könnyen keresik meg ezt a pénzt. Ügyetlenségüknek köszönhetően a tartály tartalmával elárasztják a lakókocsi belsejét. A lakókocsiban olyan bűz uralkodik, hogy Lalinak esélye sincs így randevúzni a jármű tulajdonosnőjével, ezért jól kiosztja a fiúkat.

22:10 Doktor Murphy 12


Az ikerpár egyik tagja magához tér, de a másik nem. Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy Jenny szíve túl gyenge, eddig testvére szíve biztosította a keringést. A lányokat a lábuknál varrják össze, hogy életben tartsák Jennyt. Shaun visszatér a kirándulásról, és bejelenti, hogy Leával Pennsylvaniába költözik...

23:10 RTL Híradó - Késő esti kiadás


Az RTLII önálló hírműsora a klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

23:40 Magyarul Balóval


Az RTL napi közéleti háttérműsorának műsorvezetője Baló György, aki a tőle megszokott stílusban és felkészültséggel dolgozza fel napjaink legfontosabb politikai, közéleti eseményeit és fejleményeit, majd szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit. Baló György a magyar televíziózás meghatározó alakja. A Rózsa Ferenc- és Balázs Béla-díjjal, valamint Pulitzer-emlékdíjjal kitüntetett televíziós nevéhez olyan legendás műsorok fűződnek, mint a Napzárta, választási műsorok, a Panoráma, riport- és dokumentumfilmek, továbbá sok-sok interjú Magyarország és a világ vezető politikusaival.

00:25 Brandmánia 12


Egy műsor, amely brandekről, a legfrissebb piaci trendekről és a média izgalmas világáról szól. Azoknak, akik ebben az elképesztően gyorsan fejlődő világban pörögnek, és azoknak, akik nem is sejtik, mennyi érdekességet tartogat számukra ez a trendi világ. Az RTL Klub heti műsora a hazai és nemzetközi marketingkommunikáció legérdekesebb és legfontosabb területeiről válogatja témáit. Ott vagyunk és ott leszünk a legnagyobb hazai szakmai konferenciákon és a nagy nemzetközi eseményeken, fesztiválokon. Célunk, hogy a szakmai híreket kellően szórakoztató formában közvetítsük. A Brandmánia együttműködő partnere a Marketing&Media szaklap. A műsorvezető Simon Krisztián, a Marketing&Media főszerkesztője.

00:55 Az Év Hotele 12


Az Év Hotele nézői szavazataik segítségével megválasztják az egyes hónapok, illetve az Év Hotelét. A versenyben induló magyarországi vidéki szálláshelyeket Pataki Zita műsorvezető járja végig egy-egy pár vagy család segítségével, akiknek saját történetét is megismerjük, legyen szó akár békülésről vagy éppen lánykérésről. A pár kipróbálja, teszteli a hotelek szolgáltatásait, értékeli a szálláshelyeket, a nézők pedig a műsor hivatalos Facebook oldalán szavazhatnak a hotelekre és nyerhetik meg a hetente kisorsolt két wellness-hétvége egyikét. Májustól decemberig részenként két-két szálláshelyet próbálunk ki, a nézők pedig az adást követően szavazhatnak, így alakul ki a végső sorrend, ami alapján kihirdetjük a hónap hoteleit. 2019 januárjában pedig a nézők új szavazatokkal választhatják meg Az Év Hotelét, a szavazók közül egy szerencsés pedig egyhetes nyaralással kezdheti az évet Az Év Hotelében. Az Év Hotele minden vasárnap premier adással - az RTL Klub műsorán.

01:30 CSI: New York-i helyszínelők 12


Holtan találnak egy Superman jelmezbe öltözött fiatal férfit. Az eset rendkívül különös, az áldozat testében ugyanis évek óta beágyazódott olló darabot és négy éve befúródott golyót találtak. A nyomozás hamarosan abszurd fordulatot vesz, a bizonyítékok alapján Supermant kriptoni üveg ölte meg. Danny és Lindsay a profi sportoló, Tyrell Mann halálát vizsgálja, aki eltitkolt térdsérülése miatt juthatott a hullaházba.

02:35 Döglött akták 12


Joseph egy drogrehabilitációs központban tanácsadó. Egyik este szemtanúja lesz, amint az egyik ott lakó fiú megöl egy másikat. Mielőtt tanúskodhatna, meggyilkolják. Rush nyomozó sok mindent megtud Josephről, nagyon közel kerül a szívéhez. Amikor kimegy Joseph anyjának farmjára, megdöbbenve tapasztalja, hogy Joseph él.

03:30 Új csaj 12


Közeledik a tél, és még mindig mindenki szingli. Schmidt kitalálja, hogy az idei hálaadást nevezzék át hágvaadásnak, és mindenki hozzon magával valakit a hálaadási partira, de nem magának, hanem a többieknek. Ez nem is annyira egyszerű.

04:00 Barátok közt 12


Natasa Gizella segítségével rájön, hogy a fura álma Rudival azt is jelentheti, hogy Rudi szívét transzplantálták. Tóbiás sikertelenül próbálja megakadályozni, hogy Margó elmenjen sétálni Urbánnal. Tóbiás Aliz hatására rájön, hogy ő maga is olyan, mint Margó. Tóbiás végül úgy dönt, hogy nem szól bele Margó magánéletébe, és elfogadja, hogy el akar válni Jenőtől.

04:30 Magyarul Balóval


Az RTL napi közéleti háttérműsorának műsorvezetője Baló György, aki a tőle megszokott stílusban és felkészültséggel dolgozza fel napjaink legfontosabb politikai, közéleti eseményeit és fejleményeit, majd szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit. Baló György a magyar televíziózás meghatározó alakja. A Rózsa Ferenc- és Balázs Béla-díjjal, valamint Pulitzer-emlékdíjjal kitüntetett televíziós nevéhez olyan legendás műsorok fűződnek, mint a Napzárta, választási műsorok, a Panoráma, riport- és dokumentumfilmek, továbbá sok-sok interjú Magyarország és a világ vezető politikusaival.

05:05 Top Shop


05:35 Jó reggelt, skacok! 12


Benne: . Bosszúállók újra együtt - Korhatár: (12) . SpongyaBob Kockanadrág - Korhatár: (6) . Csőrös Harvey - Korhatár: (6) . Bosszúállók újra együtt - Korhatár: (12)

07:15 Reggeli 12


Reggeli - Interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal, friss hírekkel, időjárás-jelentéssel minden hétköznap reggel az RTL Klub sikerműsora. A minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza fel. A Reggeli házigazdái várják hétköznap reggelente azokat, akik vidám, jókedvű, friss információkkal és humorral teli ébredésre vágynak.

09:20 Asztro-Show


Az Asztro-Show minden hétköznap délelőtt jelentkezik az RTL Klub képernyőjén. Számos kérdéssel, nehéz helyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap. Hogyan nézzünk szembe a jövő rejtett titkaival, sorsunkkal, problémáinkkal? Sokszor nem tudjuk, kihez is forduljunk, kivel beszéljük meg, kit kérdezzünk. Most egyszerű, bizalmas és baráti úton kaphat választ ezekre a kérdésekre, és felkészülten nézhet szembe a jövőjével. Hívja műsorvezetőinket a műsor ideje alatt, valamint az Asztro-Center szakértőit a nap minden órájában a 06-90-633-993-as telefonszámon (A hívás díja bruttó 485 Ft/perc), és ismerje meg a jövőjét! SMS-ben is felveheti a kapcsolatot tanácsadóinkkal! Az Asztro-Centerben mindennap kérdezheti a legjobb magyar asztrológusokat, numerológusokat, Tarot- és Reiki-mestereket. Küldjön SMS-t úgy, hogy a kérdése előtt beírja az ASZTRO kulcsszót a 06-90/642-426-os telefonszámra. Az SMS ára 330 Ft (tartalmazza az Áfá-t). Az SMS-be írja a születési adatait és a rövid kérdését, a gyors és precíz válasz érdekében. Pl.: Ilona 87.08.06., Házassággal fog végződni a kapcsolatom? Hívja a képernyőn látható telefonszámot a stúdióba való kapcsoláshoz és az Asztro-Centerben lévő tanácsadókkal való beszélgetéshez egyaránt! Az Asztro-Centerben a legjobb magyar látókkal, Tarot-mesterekkel, asztrológusokkal, numerológusokkal, Reiki-mesterekkel, bioenergetikusokkal, Rúna-mesterekkel és egyéb alternatív technikák mestereivel. Ők megértik az Ön múltját és jelenét, ugyanakkor tanáccsal is ellátják, hogy miként készüljön fel a saját, személyes jövőjére. Ügyfélszolgálat: 061/455 46 85; Honlap: www.asztro-show.hu

10:25 Top Shop


12:10 Lifestyle 12


Az RTL magazinja, a Lifestyle az Ön Életmód- és StílusKalauza - minden vasárnap premier adással jelentkezik. Valkó Eszter és Somogyi Zoltán közösen várja Önöket a képernyők elé. Valkó Eszter és Somogyi Zoltán egyesítették műsoraikat, ugyanis az ÉletmódKalauz és a StílusKalauz összeolvadásából megszületett ez az új magazinműsorunk, így Önök az RTL Klubon vasárnap délelőttönként a Lifestyle-re kapcsolva élvezhetik Eszter és Zoltán fergeteges kettősét! A műsor garantálja a korrekt tájékoztatást az egészség, az életmód és a divat világából. A műsorvezető páros személyiségjegyeiknek köszönhetően elsöprő energiával egyszerre édesíti és fűszerezi meg az Önök vasárnap délelőttjeit. Lifestyle az Ön új életmód-, divat-, szépség-, egészség- és stílus-tanácsadója!

12:40 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

13:15 Éjjel-Nappal Budapest 12


Reggel Reni elmegy Joe-hoz bocsánatot kérni, amiért nem szólt neki a volt férjéről és a gyermekéről. Mindent megbeszélnek, Joe beleegyezik, hogy később megismerje Reni fiát. A találkozó nagyon jól sikerül, Joe és a kisfiú hamar közel kerülnek egymáshoz. Reni számára nagy gondot jelent, amikor jelentkezik a gyerek apja, és lemondja a délutánt, hogy nem tud vigyázni a fiára. Joe gyorsan felajánlja, szívesen vigyáz a gyerekre, hogy Reni el tudjon menni az orvoshoz. Bár Joe nagyon jól kijön a kisfiúval, rá kell jönnie, hogy másként képzelte el ezt a kapcsolatot Renivel. Később Joe tanúja lesz a szülők közti meghittségének, és úgy érzi, útban van. Reggel váratlanul megérkezik Roland Ibizáról. Szótlan és rosszkedvű. A lakók hamar rájönnek, hogy nem jött össze Borival, és ő sem tudja, hol van Bori. Annát meglepik ezek a hírek, és reménykedni kezd, hogy visszaszerezheti Rolandot. Reménykedve kiöltözik, és csábítóan megjelenik Rolandnál a bárban. Roland reakciójából Anna arra következtet, hogy van még nála esélye. Ám amikor kinyilvánítja érzelmeit, Roland csúnyán visszautasítja őt. Roland közli, hogy ő csak Borit szereti. Anna megalázva, és dühösen visszamegy a házba, ahol Lili próbálja vigasztalni, aki beszámol Annának Roland ibizai kis kalandjáról is. Reggel a lakóhajón elmegy az áram, mert Milán nem fizette be a villanyszámlát. Karesz felajánlja Lalinak, hogy a szükséges ötvenezer forintért cserébe átvesz tőle egy kellemetlen feladatot. Lali beleegyezik. Karesz odahívja Milánt és együtt nekiállnak kitakarítani egy női ügyfél lakókocsiját. Mikor rádöbbennek, hogy a WC tartályát is ki kell tisztítaniuk, hirtelen elszáll az a képzetük, hogy könnyen keresik meg ezt a pénzt. Ügyetlenségüknek köszönhetően a tartály tartalmával elárasztják a lakókocsi belsejét. A lakókocsiban olyan bűz uralkodik, hogy Lalinak esélye sincs így randevúzni a jármű tulajdonosnőjével, ezért jól kiosztja a fiúkat.

14:30 Nyerő Páros 12


A nagysikerű reality új évadában ezúttal kilenc pár - Delhusa Gjon és Molnár Fanni; Dobó Ági és Kis Csaba; Gáspár Laci és Gáspár Niki; Kefir és Mihalyi Mariann; Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Júlia; Solti Ádám és Kis Bernadett; Tokár Tamás és Kovács Dóri; Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc; Veiszer Alinda és László Pál - költözik össze, hogy a Sebestyén Balázs által vezényelt, hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék: ki lesz az idei év Nyerő Párosa? A győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki ismeri a társát, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban.

15:45 Story Extra 12


Az RTL Klub sztármagazinja a Story Extra. Riportok, sztárhírek magyar és nemzetközi hírességekről - sikereikről, hétköznapjaikról, örömükről, bánatukról. Story Extra minden hétköznap az RTL Klub műsorán.

16:20 Elif – A szeretet útján 12


Kenan elmegy Melahathoz, és kifizeti, amit Feride elvett tőle. Samet hazautazik. Arzu beszélni akar Serdarral, de ő azt mondja, Arzu meg fogja bánni, hogy nem ölte meg őt. Necdetnek végül dolga akad, ezért nem megy Goncával az Emiroglu házba. Gonca odamegy, és bejelenti, hogy férjhez megy. Amikor Aliye megkérdezi, hogy kihez, megjelenik Necdet, és közli, hogy a menyasszonyáért jött. Otthon Gonca és Necdet elkezd készülődni az esküvőre. Elif az anyjával álmodik, és sírva ébred, ezért Aliye úgy dönt, hogy elviszi őt Melekhez. Murat rájön, hogy Feride mennyivel többet tud nála, ezért szégyelli magát.

17:25 Fókusz 12


Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.

18:00 RTL Híradó – Esti kiadás


Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők.

19:00 Nyerő Páros 12


A nagysikerű reality új évadában ezúttal kilenc pár - Delhusa Gjon és Molnár Fanni; Dobó Ági és Kis Csaba; Gáspár Laci és Gáspár Niki; Kefir és Mihalyi Mariann; Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Júlia; Solti Ádám és Kis Bernadett; Tokár Tamás és Kovács Dóri; Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc; Veiszer Alinda és László Pál - költözik össze, hogy a Sebestyén Balázs által vezényelt, hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék: ki lesz az idei év Nyerő Párosa? A győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki ismeri a társát, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban.

20:15 Barátok közt 12


Gigit lelombozza, hogy Krisztián továbbra sem hajlandó megenyhülni Zsolttal kapcsolatban. Nóra nekiáll szimatolni Gergő után, így másnap tesz egy kitérőt a villához, hogy utánajárjon, mire készül Gergő. Ádám kénytelen rábólintani, hogy segít Natasának kideríteni, transzplantálták-e Rudi szerveit a halála után.

20:55 Éjjel-Nappal Budapest 12


Joe reggel még mindig nem tudja, hogyan dolgozza fel, hogy Renivel jár egy gyerek, akivel meg kell osztoznia Reni figyelmén. Mikor Evelin felhívja a figyelmét arra, hogy Reninek olyan férfi kell, aki a gyerekével együtt is elfogadja őt, Joe úgy érzi, muszáj tiszta vizet öntenie a pohárba. Első próbálkozása, hogy feltárja érzéseit Reni előtt kudarcot vall, mert Reni támadásnak veszi a szavait. Joe este később bevallja, hogy a jelenlegi élethelyzetében sokkal könnyebb lenne egy olyan kapcsolat, ami nem jár annyi bonyodalommal, és ez a jelenlegi körülmények miatt Renivel nem megoldható. Anna küzd, hogy ne látszódjon rajt a Roland miatti kínszenvedés, és hogy ne lássák rajta, mennyire meg van bántva, minden alkalommal keményen támadja a fiút. Amikor reggel még azzal is szembesülnie kell, hogy Rolanddal madarat lehetne fogatni, mikor megtudja, hogy Bori hétfőn visszajön, elborul az agya, és elhatározza, hogy tönkreteszi Roland Borinak készített meglepetését. Megaláztatásában, gyűlölettől hajtva tervet kovácsol, hogyan feketítse be végleg Rolandot Bori előtt. Tamást nagyon idegesíti az albérletben uralkodó káosz. A lakótársak nem veszik ki a részüket a házimunkából, a lakást ellepi a mocsok. Tamás kétségbeesve Tamarától kér segítséget, de ő nem ér rá, és lerázza.

22:10 21 Jump Street - A kopasz osztag 16


Jenko (Channing Tatum) és Schmidt (Jonah Hill) csak nemrég fejezték be a rendőrakadémiát, és nem állnak a legjobb zsaruk hírében. Közösen elbaltázott ügyük után mindössze egy esélyt kapnak. Vissza kell ülniük a padba, hogy a gimnazistákat veszélyeztető drogkereskedő bandát leleplezzék. A baj csak az, hogy a gimisek már egyáltalán nem olyanok, mint ők voltak néhány évvel ezelőtt. Ezúttal Schmidtnek jut a népszerűség, míg megdöbbenésére Jenko a kockafejű lúzerek közt találja magát. A háború kezdetét veszi a suli folyosóin.

00:20 RTL Híradó - Késő esti kiadás


Az RTLII önálló hírműsora a klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend, koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.

00:55 Magyarul Balóval


Az RTL napi közéleti háttérműsorának műsorvezetője Baló György, aki a tőle megszokott stílusban és felkészültséggel dolgozza fel napjaink legfontosabb politikai, közéleti eseményeit és fejleményeit, majd szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit. Baló György a magyar televíziózás meghatározó alakja. A Rózsa Ferenc- és Balázs Béla-díjjal, valamint Pulitzer-emlékdíjjal kitüntetett televíziós nevéhez olyan legendás műsorok fűződnek, mint a Napzárta, választási műsorok, a Panoráma, riport- és dokumentumfilmek, továbbá sok-sok interjú Magyarország és a világ vezető politikusaival.

01:35 Halálos szerelem 18


Charlie Countryman (Shia LaBeouf) turistaként érkezik Európába, hogy beteljesítse halott édesanyjának tett ígéretét, aki egy látomásában azt kéri, hogy utazzon Bukarestbe. Charlie-t újabb sokk éri a gépen, szomszédja a vállán hal meg. A váratlan esemény következtében megismerkedik a szépséges zenésszel, Gabival (Evan Rachel Wood), akivel hamar egymásba szeretnek. Boldogságuknak azonban van egy komoly akadálya, méghozzá Nigel (Mads Mikkelsen), a lány férje, aki közismerten őrült gengszter.

04:05 Hazug csajok társasága 12


Alison jelzi Ariának, hogy talán az az utolsó esélye a megmenekülésre, ha elmondja a rendőrségnek, amit Mike tud. Veronica segítségével Spencer Londonba repül egy felvételi elbeszélgetésre. Emily ígéretes jelöltnek tűnik a szépségversenyen mindaddig, amíg ki nem derül Alisonhoz való kapcsolódása. Aria és Hanna nyomozni kezd Cyrus után és hamarosan egy kórházban találnak rá. Spencer táskájában egy fiola vér pont a legváratlanabb pillanatban kezd el szivárogni.

05:05 Hazug csajok társasága 12


Alisonnak vádalkut ajánlanak: ha beismeri Mona megölését és megnevezi a tettestársát, „csak” tizenöt év börtönt kap. Spencer és újdonsült ismerőse, Colin izgalmas estét töltenek el együtt Londonban. Miután megtudják Tobytól, hogy letartóztatási parancsot adtak ki Hanna ellen, Hanna és Caleb kétségbeesett lépésre szánja el magát. Emily, Ezra és Aria nyomába ered a titokzatos ügyvédnek, aki kapcsolatban állhat „A”-val.

06:00 Top Shop


06:35 Kölyökklub 6


Benne: . Bjorn mackó kalandjai - Feliratozva is látható! . Yakari - Feliratozva is látható! . Hupikék törpikék - Feliratozva is látható! . Garfield - Rémes rágcsáló ribillió - Feliratozva is látható! . Micimackó legújabb kalandjai - Feliratozva is látható! . Kacsamesék - Feliratozva is látható! . 101 kiskutya - Feliratozva is látható! . A Mancs őrjárat - Feliratozva is látható! . SpongyaBob Kockanadrág - Feliratozva is látható!

09:45 Kölyökkalauz 12


A KölyökKalauz célja, hogy közérthetően, valódi szakértők közreműködésével segítséget nyújtsunk a baba tervezésétől az áldott állapoton át az élet első 14 évéig minden kedves nézőnknek és érdeklődőnek. Műsorunk alapja a testi-lelki egészség felépítése és megtartása, de természetesen a rózsaszín ködön át (vagy világoskék), mi is tudjuk, hogy léteznek vele született és szerzett problémák éppúgy megelőzhető betegségek is. Ezek összességével foglalkozunk a műsorunkban - természetesen szórakoztató, közérthető formában. KölyökKalauz az RTL+ képernyőjén - minden vasárnap reggel.

10:20 Teleshop


11:15 Brandmánia 12


Egy műsor, amely brandekről, a legfrissebb piaci trendekről és a média izgalmas világáról szól. Azoknak, akik ebben az elképesztően gyorsan fejlődő világban pörögnek, és azoknak, akik nem is sejtik, mennyi érdekességet tartogat számukra ez a trendi világ. Az RTL Klub heti műsora a hazai és nemzetközi marketingkommunikáció legérdekesebb és legfontosabb területeiről válogatja témáit. Ott vagyunk és ott leszünk a legnagyobb hazai szakmai konferenciákon és a nagy nemzetközi eseményeken, fesztiválokon. Célunk, hogy a szakmai híreket kellően szórakoztató formában közvetítsük. A Brandmánia együttműködő partnere a Marketing&Media szaklap. A műsorvezető Simon Krisztián, a Marketing&Media főszerkesztője.

11:50 Noé Kedvencei 12


Ha egy társaságba kerülünk, biztosan találunk valakit, aki szereti a kutyákat, a macskákat, és ha még ráadásul nem is csak szereti, de a gazdája is egy kedvenc társállatnak, például egy jákópapagájnak, máris megvan a közös témánk. Kifogyhatatlanul tudunk sztorizni! Közös kalandokról, az étkezési szokásaikról és arról, hogyan váltak kedvencekből igazi családtaggá a társállataink. Kutyákkal, cicákkal, rágcsálókkal, halakkal, madarakkal, hüllőkkel, lovakkal, és még számtalan állatfajjal foglalkozunk megújult műsorunkban, melyben szakembereink segítenek, színes riportok keretében tanácsokkal, ötletekkel. Kedvencek - szombatonként premier adással az RTL Klub műsorán.

12:20 Autogram 12


Autogram – az RTL Klub autósmagazinja, amely hétről hétre beszámol az autósvilág újdonságairól, új modelljeiről, technikai fejlődéséről. Autogram – nem csak azoknak, akik benzingőzben vagy a szerelőaknában nőttek fel, hanem azoknak is, akiknek fontos és mindennapi eszközként szolgál a négy kerék. A magazin sportrovatában Czollner Gyula friss hírekkel jelentkezik a hazai és külföldi autós sportesemények világából, a szervizrovatában pedig az autók megfelelő karbantartásához kapunk szakértői tanácsokat. Hogy mindenki könnyen kiigazodjon az autók világában – Autogram – minden héten az RTL Klub műsorán. Az Autogram műsorvezetője: Nagy Sándor a nézők szemével teszteli a járműveket, míg az autósmagazin szakértője: Borsi Gergő.

12:55 Édesítő 12


Az Édesítő az RTL Klub legújabb női életmód-magazinja Molnár Andival. A műsor mindent bemutat, amivel egy kicsit egyszerűbb, szebb, jobb, kényelmesebb és ezáltal még édesebb lehet az élet. Az Édesítő a témákat közérthetően és szórakoztatóan tálalja a nézőknek, igazi werkes stílusban. Édesítő - szombatonként premier adással az RTL Klub műsorán.

13:30 Új Csaj 12


Schmidt meghívja új barátnőjét, Fawn képviselő asszonyt a vacsorára, melyet Nick készít. Winston elárulja Jessnek, hogy Cecének tetszik valaki, de azt nem mondja meg, kiről van szó. Mivel Schmidtet kizárja, először Trénerre gondol, majd Nickre. Kicsit bosszantja, hogy Cece összejön esetleg az exével, de próbál segíteni ebben.

13:55 A simlis és a szende 12


Egy nagyszabású ügy egykori koronatanúját megtalálják régi cimborái, hogy végezzenek vele. Felesége elmenekül a házból a kisgyermekükkel, ám üldözőbe veszik őket. A kétségbeesett nő Ms. DiPesto lakásában rejti el üldözői elől a gyermeket.

15:00 Doktor Murphy 12


Az ikerpár egyik tagja magához tér, de a másik nem. Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy Jenny szíve túl gyenge, eddig testvére szíve biztosította a keringést. A lányokat a lábuknál varrják össze, hogy életben tartsák Jennyt. Shaun visszatér a kirándulásról, és bejelenti, hogy Leával Pennsylvaniába költözik...

16:05 Lilo és Stitch - A csillagkutya 12


Valahol messze-messze, egy távoli galaxisban egy bogaras tudós-genetikus kísérletei során különös, szeretetre alig méltó lényt teremt. A Galaktikus Szövetség persze leleplezi a bűnöst, börtönbe csukja, teremtményét pedig száműzi. A kis izé megszökik, és egy békés, távoli bolygó, nyugodalmas kis szigetén bújik el: Hawaiin. Egy magányos kislány, Lilo megtalálja a jövevényt, kóbor kutyának nézi, és örökbe fogadja...

18:00 RTL Híradó – Esti kiadás


Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők.

18:55 Fókusz Plusz 12


Megmutatjuk a világ legexkluzívabb helyeit, legkülönlegesebb embereit, és azt, hogy mi történik a legfurcsább hírek hátterében.

20:00 A mi kis falunk 12


Április elsején Pajkaszegen mindenki próbálja megtréfálni a másikat, ami miatt egyre nehezebb meghúzni a valóság és az ugratások közti határt. Teca április elsejei viccnek gondolja Laci vallomását, a barkácsboltba igyekvő Gyuriék eltűnését pedig csak Erika veszi komolyan. Talán csak Stoki nem esik ki a szerepéből, aki komoly energiákat fektet annak kinyomozásába, hogy ki írta fel a kocsma falára a véleményét.

21:05 Vakáció 16


Ha kezd unalmassá válni a családi élet, fel kell kavarni az állóvizet. Rusty (Ed Helms), a két örökké veszekedő fiúgyermek apja úgy érzi, valamit tennie kell végre a família boldogságért. Minden addigi szokást felrúgva a kezébe veszi az irányítást, és bejelenti, hogy a család autóval indul nyaralni távoli céljuk felé. Rusty reméli, a közös autózás összerázza kicsit a családot - és össze is rázza, nem is kicsit! Út közben elképesztő kalandokon mennek keresztül, melyek során az életveszély a legkisebb baj. Sivatag, baleset, furcsa idegenek és még furcsább ismerősök között próbálja a meggyötört családfő a cél felé navigálni az egyre elgyötörtebb kompániát.

23:15 Őrület, mi van kint! 12


Tommy (Tim Allen) éppen most szabadult a börtönből, és egy ideig a nővérénél, Vickynél (Sigourney Weaver) és családjánál húzza meg magát, amíg talpra nem áll. Ám az újrakezdés sosem egyszerű, főleg ha kiborító családtagok és idegesítő ismerősök, mint Gray (Ray Liotta) kezdik ki az ember türelmét, nem beszélve a szeszélyes nőkről, különösen a bajkeverő felügyelőtisztről. Tommyban hamarosan felmerül a gyanú, hogy talán nem is a sitten élők vannak elzárva a külvilágtól, hanem fordítva.

01:20 Szabotázs 16


John Wharton (Arnold Schwarzenegger), az elit alakulat vezetője képtelen túltenni magát családja elvesztésén, de csapatáért összekapja magát, és becsülettel végzi a dolgát. Egy akció során azonban tízmillió dollárnak nyoma vész, és a lopással a csapatot gyanúsítják. Neck (Josh Holloway) és Monster (Sam Worthington) hűségesen kiállnak parancsnokuk mellett, Lizzy (Mireille Enos) és Grinder (Joe Manganiello) azonban egyéni akcióba kezdenek a pénz visszaszerzésére. A nagy zsákmány azonban másnak is hiányzik, s elkezdődik a hajtóvadászat. Az elit osztag embereit sorra likvidálják, és az ügyben nyomozó Caroline (Olivia Williams) kénytelen Wharton segítségét igénybe venni, aki számtalan meglepetést tartogat.

03:30 Új csaj 12


Schmidt nagyon hamar megbánja, hogy meg akarta tudni, milyen egy lányok közti veszekedés, amikor kirobbant egyet. Eközben Nick randizni kezd Tran unokájával, ám Winstonnak meggyőződése, hogy Kai titkol valamit.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!