Műsorújság
RTL Most

Részvételi szabályzat

Az M-RTL Zrt. (1222 Budapest Nagytétényi út 29.) (továbbiakban: RTL), valamint a Telekom New Média Zrt. (1222 Budapest Nagytétényi út 29.) (a továbbiakban: TNM) által szervezett és a “Szenzációs négyes” című televíziós műsorhoz kapcsolódó az “RTL 24” megnevezésű applikáción/alkalmazáson és/vagy alapdíjas SMS szolgáltatáson keresztüli szavazás szolgáltatásának leírása és szabályai.

Az applikáció/alkalmazás csak internetkapcsolat megléte esetén működtethető. Az applikáció/alkalmazás működtetéséhez létrehozott internetkapcsolat adatforgalmi költségekkel járhat, melyekért sem az RTL, sem a TNM nem vállal felelősséget.

Az SMS alapú szavazásban való részvételhez érvényes előfizetői szerződés szükséges egy távközlési szolgáltatóval, ahol a résztvevő rendelkezik SMS küldési opcióval. A magyar szolgáltatókkal előfizetői jogviszonyban lévő résztvevők minden esetben alapdíjas, azaz a saját előfizetői csomagjuknak megfelelő alapdíjat fizetik az SMS elküldésével, a külföldi távközlési szolgáltatókkal előfizetői szerződéssel rendelkező résztvevők; az egyes egyedi szerződésükben meghatározott összeget fizetik meg a magyar hálózatba való SMS küldésre.

A szolgáltatás lényege, hogy a résztvevők ki tudják fejezni véleményüket az alábbi folyamaton keresztül a “Szenzációs négyes” c. műsorral kapcsolatban.

Applikációs szavazás: „Regisztrációt” követően a "Belépés" után a résztvevők az applikáció/alkalmazás keretrendszerében található „Szavazás” elnevezésű funkcióban kiválaszthatják, hogy melyik csapat a szimpatikusabb számukra.

Az applikáción keresztül csak az RTL MOST felületén regisztrált VAGY Facebook profillal rendelkező VAGY Google fiókkal rendelkező ÉS ezekkel a profilokkal belépett felhasználók tudják véleményüket kifejezni. A szavazás keretében a résztvevők szavazhatnak az általuk választott, a „Szenzációs négyes” c. műsorban fellépőkre, kiválasztva azt az előadót, akit szimpatikusabbnak tartanak az előadásaik alapján.

A szolgáltatás lényege, hogy a nézők az alkalmazáson keresztül döntően befolyásolni tudják a műsorfolyam alakulását: használni tudják a szavazás funkciót. A szavazás keretében a résztvevők szavazhatnak az általuk választott, a “Szenzációs négyes” műsorban fellépő előadóra, kiválasztva azt az előadót, akit a verseny győzteseként szeretnének látni. Az érvényesen leadott szavazatok után a résztvevő részt vesz a nyeremények kisorsolásában.

SMS szavazás: Az alapdíjas SMS alapú szolgáltatás lényege, hogy az elküldött érvényes SMS-kel a szavazás keretében a résztvevők szavazhatnak az általuk választott, a “Szenzációs négyes” műsorban fellépő előadóra, kiválasztva azt az előadót, akit a verseny győzteseként szeretnének látni. Az érvényesen leadott szavazatok után a résztvevő részt vesz a nyeremények kisorsolásában.

Az egyes különálló szavazások végeredményét az RTL24 alkalmazáson keresztül és/vagy  az SMS-ben leadott szavazatok összesített darabszáma határozza meg.

I. Alapfogalmak

I.1. " Szenzációs négyes": az elsősorban az RTL KLUB elnevezésű televíziós csatornán sugárzásra kerülő televíziós műsor, amellyel kapcsolatban többek között az RTL, valamint jelen szabályzatban foglalt szavazáshoz kapcsolódóan a TNM, mint szervező jogosult kötelezettségeket vállalni.

I.2. Az RTL KLUB: országos vételkörzetű magyar nyelvű televíziós csatorna.

I.3. A „Szenzációs négyes” indulása: 2018-09-02

I.4. A műsor befejezése: A “Szenzációs négyes” mindaddig tart, amíg a műsorban szereplő produkciók, előadók közül ki nem derül a győztes személye; az egyes „szavazási” etapok alapján.

I.5. Szereplő, produkció, előadó: azok a természetes személyek, akik lehetőséget kaptak az RTL KLUB-on bemutatott „Szenzációs négyesben” c. műsorban való fellépésre egyéni produkciókban.

I.6. Felhasználó/résztvevő: Minden olyan természetes személy, aki az IOS és ANDROID alkalmazásáruházakból letöltötte az RTL24 applikációt és az applikációban található "Belépés" funkcionalitásnál található "Regisztrációs" folyamatot elvégezte vagy érvényes FACEBOOK vagy RTL MOST profillal vagy Google fiókkal rendelkezik; igénybe veszi a „SZAVAZÁS” funkcionalitást és ott véleményt nyilvánít/szavaz; valamint minden olyan természetes személy aki mobilhálózaton keresztül SMS-t küld a képernyőn található hívószámra a helyes kódokkal a meghatározott maximális db számmal.

II. “Szenzációs négyes” szavazás részletes menete

Az Szenzációs négyesszolgáltatás célja, hogy a felhasználók/résztvevők szavazatukkal az egyes szavazási etapokban a számukra szimpatikus csapatot/előadót segítsék, és ezzel továbbra is biztosítsák a csapat/előadó számára a Szenzációs négyescímű műsorban való szereplést, részvételt annak érdekében, hogy az adott előadó a Szenzációs négyesc. műsor első helyezettje legyen.

Az Szenzációs négyesc. műsorban továbbjutó szereplők kilétének megállapítása a felhasználó/résztvevők által az applikációban/alkalmazásban, és/vagy SMS-ben leadott szavazatszámok összesítése és annak versenyponttá fordítása, valamint a zsűritől kapott pontok és annak versenyponttá fordítása után alakul ki, azaz a szavazás döntően befolyásolja a műsor menetét és az abban szereplő/csapat személyét.

 • A résztvevők a televíziós adásból értesülnek az előadókhoz, produkciókhoz tartozó elnevezésekről.
 • „Szenzációs négyes” 2018 adásába bekerült csapatok elnevezése:

 

 • 20+ - SMS KÓD: 20, HÚSZ, HUSZ
 • 30+ - SMS KÓD: 30, HARMINC
 • 40+ - SMS KÓD: 40, NEGYVEN
 • 50+ - SMS KÓD: 50, ÖTVEN, OTVEN

 

APPLIKÁCIÓS szavazás

A műsorral kapcsolatos szavazás szolgáltatás, elérhető az “RTL24” elnevezésű applikáción keresztül (azon belül a „SZAVAZÁS” funkció).

Az “RTL24” applikáció/alkalmazás IOS és ANDROID platformok alkalmazásáruházaiban található. Az applikáció/alkalmazás ingyenesen elérhető azon felhasználók/résztvevők számára, akik érvényes hozzáféréssel rendelkeznek az IOS és ANDROID platformok alkalmazásáruházaihoz, valamint rendelkeznek INTERNET hozzáféréssel. Az ingyenesség minden esetben arra vonatkozik, hogy az applikáció/alkalmazás tulajdonosa az egyes áruházakból való letöltésekor díjat nem szed be, az applikáció/alkalmazás használata közben keletkező adatforgalomra az ingyenesség nem értendő, az költségekkel járhat.

Az “RTL24” applikációban található menürendszer és információ eléréséhez regisztráció és belépés szükséges.

A “szavazások” csak érvényes regisztrációval rendelkező felhasználóknak/résztvevőknek érhetőek el a belépés funkcióval.

Érvényes regisztráció/Belépés az applikációba/alkalmazásba

II.1. Minden felhasználó/résztvevő, aki rendelkezik érvényes „FACEBOOK” regisztrációval, és a „Belépés Facebookkal” gombra lép, azonnal be tud lépni, abban az esetben, ha az eredeti beállításaiban engedélyezte ezt a funkciót a FACEBOOK oldalán.

II.2 Minden felhasználó/résztvevő, aki rendelkezik érvényes „RTL MOST” profilhoz kapcsolódó regisztrációval, és a „Belépés RTL MOST PROFILLAL” gombra lép, azonnal be tud lépni (email és jelszó megadása).

II.3 Minden felhasználó/résztvevő, aki rendelkezik érvényes „Google” fiókhoz kapcsolódó regisztrációval, és a „Belépés Google PROFILLAL” gombra lép, azonnal be tud lépni (felhasználónév/email/telefonszám), ha az eredeti beállításaiban engedélyezte ezt a funkciót.

II.4 Minden felhasználó/résztvevő, aki sem a II.1, sem a II.2, sem a III.3 alapján nem tud belépni az applikációba, a „REGISZTRÁCIÓ” gomb segítségével érvényes regisztrációt tud generálni. A regisztráció minden esetben a készülékek alapértelmezett böngészőablakában történik meg, mely szintén adatforgalmat generál. A felhasználó a regisztráció után az II.1, II.2 és II.3 pont szerint tud az applikációba belépni.

SMS szavazás

Bármely hazai vagy nemzetközi távközlési szolgáltató, bármely ügyfele, aki olyan előfizetői vagy kártyás csomaggal rendelkezik, melyről alapdíjas (azaz az előfizetői csomagjának megfelelő árazású) SMS üzenetküldésre van lehetőség, a szolgáltatást igénybe tudja venni. Abban az esetben, ha roamingon keresztül érkezik, az üzenetre az egyes országok roaming tarifái vannak érvényben.

Minden adás alatt szervezők döntik el az érvényes szavazási módszereket, melyeket műsorvezetői közléssel és/vagy a képernyőn található feliratokban kommunikálnak. Szervező adott esetben dönthet arról, hogy applikáció és SMS, applikáció vagy SMS szavazási etapokat indít vagy zár le.

III. A Szenzációs négyesegyes szavazás típusai:

III.1

A 9. adás alatt a nézők szavazhatnak az RTL24 applikáción/alkalmazáson keresztül és/vagy az SMS-en keresztül arra az előadóra akinek a produkciója színpatikus számukra. Minden applikáción és/vagy SMS-ben leadott szavazat döntően befolyásolja, hogy ki nyeri meg a „Szenzációs négyes” című vetélkedő műsort?  

 

 

 

IV. Versenyprodukciók alatt történő szavazás

ZSŰRI VÉLEMÉNYNYÍLVÁNÍTÁSA

A zsűri az adás alatt minden produkciót egyénileg véleményez, de nem pontoz, tehát a véleménye nem számít bele fellépőkre adott nézői szavazatokba, így az nem befolyásolja a továbbjutást.

 

 • SMS szavazás

Az SMS szavazás minden esetben a Szenzációs négyescímű műsorban való, képi vagy video vagy szóbeli tájékoztatás alapján kerül indításra az adott szakasz lezárásáig, mely minden esetben a műsorvezető által történik meg szóbeli elhangzással – „a szavazást lezártam”.

Szervező fenntartja azon jogát, hogy egy adott szavazási etapot bármikor felfüggesszen, megállítson és/vagy részeredményeket kommunikáljon.

Az Szenzációs négyescímű műsor alatt történő szavazási etapban, minden felhasználó/résztvevő maximum 20 érvényes szavazatot (SMS-t) tud elküldeni.

Résztvevő az adott élő adásban az SMS szavazatait az érvényes időszakon belül bármikor, bármelyik produkcióra leadhatja, érvényes SMS kóddal, tetszőleges megoszlásban.

 • SMS szám: 06-20/30/70-810-1799 (alapdíjas)
 • 14 éven aluliak a szavazásban törvényes képviselőjük hozzájárulásával vehetnek részt.
 • Érvényes szavazatnak tekintjük a fentiekben felsorolt kódokkal beérkező SMS-ket; mindaddig, amíg az 1 telefonszámról beérkezett szavazatok száma eléri a maximum (20) darabszámot.
 • Azon SMS-ek, amik időben, formátumban vagy összdarabszámban nem felelnek meg a fentieknek, nem kerülnek be az összesítésbe.

 

 

 

 • RTL24 applikációs szavazás

Az Alapfogalmak II. pontja alapján az applikációba történő belépés után a SZAVAZÁS pont alatt elérhető a szavazási funkció.

Résztvevő az adott adásban az applikációs szavazatit az érvényes időszakon belül bármikor, bármelyik versenyprodukcióra leadhatja. A szervező dönthet úgy az adás bármelyik szakaszában, hogy az applikáció szavazást leállítja, erről minden esetben a képernyőn feliratban tájékoztatja a nézőket. (nem jeleníti meg a feliratot: „RTL24”.

Az applikációs szavazást minden esetben az Szenzációs négyescímű műsorban való képi vagy video vagy szóbeli tájékoztatás alapján kerül indításra és lezárásra.

A „szavazás” funkció esetében a felhasználó/résztvevő a következő lehetőségek közül választhat:

- leadja szavazatát a produkcióra az IGEN gomb segítségével, azaz a versenyzőnek/előadónak eggyel nő a leadott érvényes szavazati db száma vagy a NEM gomb megnyomásával fejezi ki véleményét, ebben az esetben a versenyző/előadó össz szavazati száma nem változik.

Minden felhasználó/résztvevő a „SZAVAZÁS” szolgáltatás használatával produkciónként 1, azaz egy érvényes szavazattal rendelkezik. Az applikáció/alkalmazás zárt rendszerébe beérkező szavazatokat tekintjük érvényes szavazatnak.

 

A PRODUKCIÓK ALATTI SZAVAZÁST (SMS ÉS/VAGY APPLIKÁCIÓ) AZ ÖSSZES PRODUKCIÓ ELHANGZÁSA UTÁN MŰSORVEZETŐ KÖZLÉSSEL ZÁRJUK LE. 

A LEZÁRÁST KÖVETŐEN AZ ÉRVÉNYES SZAVAZATOK (DB) ÖSSZESÍTÉSE UTÁN ALAKUL KI A SORREND.

A 9.  ADÁS (DÖNTŐ) VÉGÉN AZ ÖSSZESÍTETT PONTOKBÓL ALAKUL KI A VÉGEREDMÉNY, AMELY BEFOLYÁSOLJA, HOGY MELYIK ELŐADÓ NYERI MEG A „SZENZÁCIÓS NÉGYES” C. VETÉLKEDŐ MŰSORT

 

 

NÉZŐK ÁLTAL ADHATÓ SZAVAZATOK:

 • APPLIKÁCIÓN/ALKALMAZÁSON KERESZTÜL PRODUKCIÓNKÉNT (EGYÉNI PRODUKCIÓK)) EGY-EGY SZAVAZAT
 • SMS-BEN BEÉRKEZETT SZAVAZATOK:

EGY FELHASZNÁLÓ EGY TELEFONSZÁMRÓL ÖSSZESEN 20 ÉRVÉNYES SZAVAZATOT ADHAT LE. EZT A 20 SZAVAZATOK LEADHATJA EGY ELŐADÓRA(20) VAGY ELOSZTHATJA A NEKI TETSZŐ ELŐADÓK KÖZÖTT TETSZŐLEGES ARÁNYBAN, MAXIMUM 20 SMS FORMÁJÁBAN.

A SZAVAZATOK (SMS ÉS/VAGY APPLIKÁCIÓN/ALKALMAZÁSON KERESZTÜL LEADOTT) DB SZÁMOK UTÁN KIALAKULT SORREND DÖNTŐEN BEFOLYÁSOLJA, HOGY MELYIK ELŐADÓ NYERI MEG A VERSENYT

 

 

 

VÉGEREDMÉNY

A VÉGEREDMÉNY A NÉZŐI SZAVAZATOKBÓL KAPOTT PONTOK ÖSSZEGE ADJA KI.

AMELYIK ELŐADÓ A LEGKEVESEBB PONTOT GYŰJTI A 9. ADÁS (DÖNTŐ) ALATT AZ KIESIK A VERSENYBŐL.

ZÁRÁS

Résztvevő a műsorvezetői közlés után érvényes szavazatot sem az RTL24 applikációval,  sem az SMS szavazással nem tud leadni.

A szolgáltatások igénybevételének időbelisége:

Minden esetben az élő televíziós műsor során értesülhetnek a Résztvevők azokról a egyéni szereplőkről, akik szerepelnek az adott " SZAVAZÁS" szavazásban.

A "SZAVAZÁS" szavazás indításának időpontja minden esetben a műsorvezető által kerül közlésre az élő televíziós műsor során.

Az egyes szavazási etapok lezárása minden esetben a televíziós műsorban elhangzó műsorvezetői közlésig tart.

 

 „SZAVAZÁS” szavazás érvényessége

A „SZAVAZÁS” szavazás időtartamának kezdete előtt és befejezése után (műsorvezetői közlés alapján, képi vagy szóbeli megjelenítés: a szavazást elindítom; a szavazást lezárom) érkezett szavazatok érvénytelenek.

Az egyes csapatok produkciókra a felhasználók/résztvevők által az applikációban/alkalmazásban leadott szavazatok akkor kerülnek a „SZAVAZÁSBAN” szereplő  egyéni produkcióinak szavazatszámába beszámításra, amennyiben azok a műsorban elhangzó szavazás lezárásáig az "RTL 24" alkalmazásból a TNM által üzemeltetett technikai rendszerbe ténylegesen megérkeznek.

Az RTL és a TNM nem vállalnak felelősséget azon esetekért, amikor Résztvevő nem rendelkezik INTERNET hozzáféréssel, vagy a hozzáférés sebessége, az adatátvitel megszakadása nem teszi lehetővé, hogy érvényes szavazatot adjon le.

Érvényes szavazatnak azok a beérkezett és feldolgozott SMS-ek számítanak, melyek a szavazás indítása és lezárása közötti időtartam alatt érkeztek meg TNM által üzemeltetett technikai rendszerbe, és a II. pontban részletezett helyes kódokat tartalmazza.

Az érvényes szavazatok mennyiségéről közjegyző jelenlétében készül részletes jegyzőkönyv. TNM az egyes szavazási etapokról elkülönített adatbázist tárol GDPR szabályzatnak megfelelően.

Az RTL és a TNM fenntartják a jogot arra vonatkozólag, hogy egy-egy etapon belül részeredményeket közöljenek, illetve az egyes etapokon belül részszavazásokat indítsanak és zárjanak le; illetve döntsenek arról, hogy SMS és/vagy Applikációs szavazást alkalmazzanak, ebben az esetben az televíziós műsorban elhangzó időpontok és/vagy feliratokban közölt információk az irányadók. Az egyes esetleges részszavazások is minden esetben véleménynyilvánítások, amelyek döntően befolyásolják a műsor menetét és az abban szereplő versenyprodukciók személyét.

A szavazási etapon belül az RTL Klub vagy TNM döntése értelmében - újabb bejelentést követően – a szavazás határozatlan ideig az elő adás alatt meghosszabbítható; erről az  adásban a műsorvezető tájékoztatja a nézőket. Az egyes adásokhoz tartozó időszakok kommunikálása minden esetben a műsorban történik meg. Az egyes műsorokban a műsorvezető által ismertetett időpontig tartanak az egyes etapok, azaz amikor a műsorvezető az adásban ismerteti a nézőkkel, hogy a szavazást lezárta; a szavazásnak vége, tovább érvényes szavazatot nem fogad az RTL Klub és TNM.

 

A SZAVAZÁSI EREDMÉNYEK FELÜGYELETE, RÖGZITÉSE

 

A “SZAVAZÁS” a műsor során a produkciókra leadott résztvevői szavazás menetét közjegyző felügyeli és dokumentálja, majd megállapításait jegyzőkönyvben rögzíti.

 

A hibás (pl. rossz név, kód tévesztés) vagy a szolgáltatás időtartamán kívül beérkezett szavazatokért az RTL valamint TNM semmilyen felelősséget nem vállal. A jelen szabályzatban foglalt feltételeknek meg nem felelő szavazatok érvénytelenek, és azok a szavazásból kizárásra kerülnek, a nyereménysorsoláson részt nem vehetnek.

A M- RTL Zrt. valamint Telekom New Média Zrt. a nyeremények tekintetében minőségi felelősséget nem vállal, a nyertes ilyen igényét jogszabályi keretek között a nyeremény gyártójával, illetve a szolgáltatás nyújtójával szemben érvényesítheti.

 

IV. NYEREMÉNYEK, AZ EREDMÉNYEK KÖZZÉTÉTELE, NYERTES

1. A nyeremények

Az Szenzációs négyes„ adásaiban azon résztvevők között akik érvényes szavazatot adtak le; az adásban ismertettek alapján nyereményeket sorsolunk ki. Minden élő adásban a nézőkkel és résztvevőkkel, képpel és elhangzással ismertetjük az egyes nyereményfa struktúrát.

Az Szenzációs négyes” szavazás leendő kisorsolt nyertesét az TNM  és  RTL emailen vagy Facebook üzenetben vagy telefonon kiértesíti nyereményük tárgyáról, illetve a nyeremény átvételének feltételeiről.

A szavazás eredményének meghatározásakor (lezárás, sorrend, arányok) illetve a nyeremények sorsolása közjegyző jelenlétében történik, melyről jegyzőkönyv készül.

Azok között a résztvevők között, akik helyes formában adták le a Szenzációs négyes” szavazásban érvényes szavazatukat, a TNM közjegyző jelenlétében a számítógépes véletlenszerű algoritmus segítségével kisorsolja a nyerteseket.

 

A heti nyereményekről a résztvevők az adásból értesülnek. Heti nyereményét azok között a résztvevők között sorsolunk ki, akik az egyes heti szavazási etapokba érvényes szavazatot küldtek be az előadókra.

 

A fődíjakat azok között a résztvevők között sorsoljuk ki, akik minden szavazási etapban legalább egy érvényes szavazatot leadtak.

A nyertes hiteles és teljes körű azonosítását követően a M - RTL Zrt. vagy megbízottja juttatja el/adja át a nyereményeket. A nyeremények átadásáról televíziós felvétel készülhet, melyen nyertesnek a nyereményátadása rögzítésre kerül, amelyről a M - RTL Zrt., által sugárzott RTL Klub csatorna korlátozás nélkül bemutathat. Az adás időpontjáról felek direktben állapodnak meg.

 

 

 

3. A nyertes definiálása

Nyertesnek ismeri el a TNM azt a résztvevőt, aki érvényes szavazatot adott le.

 • Amennyiben SMS résztvevő: az alábbi három információ közül legalább kettővel rendelkezik:

•  ismeri az adott telefonszámot, ahonnan a szolgáltatást igénybe vette, illetve ezzel a telefonszámmal tudja igazolni, hogy ő vette igénybe a Szolgáltatást és azt bemutatja;

•  ismeri az előfizető vagy a kártyatulajdonos nevét, illetve ezzel a névvel tudja igazolni, hogy ő vette igénybe a Szolgáltatást és azt bemutatja;

•  ismeri a nyertes SMS vagy hívás küldésének időpontját, illetve ezzel tudja igazolni, hogy ő vette igénybe a szolgáltatást.

 • Amennyiben RTL24 applikáció résztvevő: az alábbi azonosítási adattal kapcsolatban hitelesen tud nyilatkozni; információval rendelkezik:
 • RTL MOST internetes regisztrációt érvényes valós email címmel hozta létre;
 • Érvényes és valós Facebook fiókkal rendelkezik
 • Érvényes Google fiókkal rendelkezik

 

A kisorsolt nyertessel/nyertesekkel minden esetben az informatikai rendszerben található hívószámon/azonosítón keresztül (ahonnan érkezett a szavazat) hívja vissza vagy értesíti ki TNM vagy RTL; a közjegyző jelenlétében megtörtént sorolást követően 48 órán belül.

 

 

 

 

 

4. A nyertes kiértesítése:

• Az Szenzációs négyes” szavazás kisorsolt nyertesét a Telekom New Média Zrt. vagy  M- RTL Zrt., képviselője telefonon, vagy emailben vagy a Facebookon kiértesíti nyereményük tárgyáról, illetve a nyeremény átvételének feltételeiről. Amennyiben a nyertes telefonon nem elérhető (nincs térerő, külföldön tartózkodik, ki van kapcsolva, nem veszi föl, stb), nem érvényes az email cím vagy a Facebook azonosítóval nem elérhető a kiértesítést az RTL és/vagy TNM operátorai 3 napon keresztül, napi két alkalommal, különböző napszakban kísérlik meg.

5. A nyeremények átadásának feltétele:

A sikeres kiértesítés alkalmával beazonosított nyertes a személyes adatait az alábbiak szerint köteles megadni:

 • név; anyja neve; születési hely és idő;
 • személyi igazolvány szám és adóazonosító jel, nyilatkozat az adólevonásokhoz
 • A beazonosított nyertes személyesen vagy teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazással ellátott személy útján egyeztethetnek a nyeremény átvételéről a Bp. XXII. Nagytétényi u. 29 sz. alatt, a M- RTL Zrt. illetve a Telekom New Media Zrt. székhelyén.

A nyeremény átvételekor igazolnia kell a nyertesnek, hogy az általa a játékban használt telefonszám egyenlege (számlája) rendezve lett, díjtartozása az operátor felé nem áll fenn.

  

                                                                         

6. A nyeremény-igény érvényesítésének időtartama:

A nyeremények érvényessége 30 nap, azaz amennyiben az elért és értesített nyertes ezen idő alatt sem veszi át nyereményét, úgy az alábbi szabályok érvényesek:

A nyertes nyereménye át nem vett nyereménynek minősül, a nyereményre az első pótnyertes less jogosult.

 

IV. Adatkezelés

A felhasználó/résztvevő a szavazásban való részvétellel vagy a FACEBOOK-profillal vagy az RTL MOST PROFILLAL vagy Google fiókkal történő belépéssel engedélyezi és önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló, kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az RTL, valamint TNM a szavazás szervezése és eredményes lebonyolítása céljából a személyes adatait a jogszabályoknak megfelelően kezelje.

A Résztvevő kijelenti /Facebook-profil, RTL MOST PROFIL illetve Google fiók belépéssel elismeri, hogy a szavazás feltételeit megismerte, azokat elfogadta, a szavazáshoz kapcsolódó adatkezelés célját megértette és mindenre tekintettel, megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa  megadott személyes adatokat a RTL valamint TNM a szavazások lebonyolítása érdekében nyilvántartsa, kezelje és feldolgozza..

A Facebook-profillal történt regisztráció során megadott profilkép felhasználására adott engedéllyel résztvevő tudomásul vette, hogy képmásának az applikációhoz/alkalmazáshoz kapcsolódóan történő felhasználásáért ellenszolgáltatásra nem jogosult. Résztvevő továbbá tudomásul veszi azt is, hogy sem az RTL, sem pedig a TNM nem köteles a képmása megjelenítésére.

A Résztvevő az RTL-től, valamint TNM-tól bármikor tájékoztatást kérhet adatai kezeléséről, és kérheti azok helyesbítését, törlését. Abban az esetben, ha a Résztvevő adatai jövőbeli felhasználáshoz mégsem kíván hozzájárulni, így különösen, ha nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló kereskedelmi ajánlattal megkeressék, nevének és lakcímének megadásával írásban bármikor korlátozás nélkül és ingyenesen kérheti adatai törlését a nyilvántartásból az RTL, valamint TNM alábbi címén vagy elérhetőségén: Bp. XXII. Nagytétényi u. 29. sz. email: Help@rtlmost.hu vagy adatvedelem@rtl.hu

Az adatbázis harmadik félnek nem kerül átadásra.

Az RTL a hatályos szabályozással összhangban, ezen adatokat mindaddig kezeli, amíg az adatkezelési cél fennáll, illetve amíg a Résztvevő a hozzájárulását vissza nem vonja.

A TNM a hatályos szabályozással összhangban, ezen adatokat mindaddig kezeli, amíg az adatkezelési cél fennáll, illetve amíg a Résztvevő a hozzájárulását vissza nem vonja.

TNM adatkezelési szabályzata az alábbi internetes linken érhető el:

http://www.telekomnewmedia.hu/doc/adatvedelmi_tajekoztato.pdf

RTL adatkezelési szabályzata az alábbi internetes linken érhető el:

//www.rtl.hu/kviz-adatvedelem

 

A szolgáltatás időtartamán kívül beérkezett szavazatokért az RTL és a TNM semmilyen felelősséget nem vállalnak. A jelen szabályzatban foglalt feltételeknek meg nem felelő szavazatok érvénytelenek, és azok a szavazásból kizárásra kerülnek.

Az RTL és a TNM a nyeremények tekintetében minőségi felelősséget nem vállalnak, a nyertes ilyen igényét jogszabályi keretek között a nyeremény gyártójával, illetve a szolgáltatás nyújtójával szemben érvényesítheti.

 

V. A SZOLGÁLTATÁS technikai kivitelezése; SZAVATOSSÁG, GARANCIA

A szavazás önálló számítástechnikai rendszeren fut.

A szolgáltatás a Telekom New Média Zrt (1222 Budapest, Nagytétényi út 29.) és a M - RTL  Zrt. (1222 Budapest, Nagytétényi út 29.) által üzemeltetett egyedi fejlesztésű műszaki, informatikai rendszereken keresztül érhető el.

A szolgáltatáshoz kapcsolódó szavazás előírásoknak megfelelő lebonyolítását a TNM a mindenkori hatályos törvények és jogszabályok betartásával szavatolja.

A hivatalos Szabályzat hozzáférhető az RTL címén (1222 Budapest, Nagytétényi út 29.) és a műsor honlapján, a //rtl.hu/rtlklub/szenzaciosnegyes oldalon. Az RTL és a TNM fenntartja a Szabályzat módosításának jogát. Az esetleges módosításokat a fenti honlapon közzéteszi.

 

 

 

 

 

 

Ügyfélszolgálat, információk, elérhetőségek

A szolgáltatással kapcsolatban a TNM (1) 372 49 50 -es telefonszámon elérhető ügyfélszolgálatánál lehet érdeklődni az adás ideje alatt melyen a hívásokat TNM rögzíti. A TNM a beérkező kérdéseket, észrevételeket feldolgozza és az egyes hívókat minden esetben visszahívja, a beérkező észrevételekről, kérdésekről a TNM ügyfélszolgálata egyedi sorszámmal ellátott listát vezet. TNM ügyfélszolgálata a hívó által megadott hívószámon hívja vissza az ügyfeleket.

14 éven aluliak a szavazásban törvényes képviselőjük hozzájárulásával vehetnek részt

Kelt: Budapest, 2018. október 17.

M-RTL Zrt.

Telekom New Média Zrt.

rtlklub/szenzaciosnegyes/reszveteli-szabalyzat-1

Legnézettebb videók