Műsorújság
RTL Most

ÉNB Lali a Szenzációs Négyes egyéni győztese és az ország előadója

Az RTL Klub saját fejlesztésű vadonatúj műsorában, a Szenzációs Négyesben vasárnap hatalmas volt a tét. A döntőbe jutott csapat tagjai, a 30+-osok egymás ellen küzdöttek meg a végső győzelemért.

A győztes csapat tagjai, Tóth Gabi, Nagy Alex, Szabó Simon és ÉNB Lali kreatív és látványos produkciókkal szerették volna bebizonyítani, hogy ők a legjobbak. A fináléban pedig az összes generáció ismét eljött, hogy drukkoljanak a 30+-osok csapat tagjainak.

A versenyzőknek készülniük kellett egy énekes és egy választható előadással. Az, hogy ki milyen műfajt képvisel, azt mindenki maga dönthette el. A zsűri, a végső megmérettetésben már csak véleményt mondott, így a versenyzők sorsa a nézőkre volt bízva.

ÉNB Lali első produkciójával énekhangját szerette volna megmutatni, és ehhez olyan dalt választott, amiben éppen annyit hallottuk a hangját, ami még jól is állt neki.

Tóth Gabi egy futógépen mutattat meg, hogyan lehet egy edzés szexivé és látványossá tenni. Az énekesnő gymdance produkciójával ismét bizonyította, hogy nem csak jó énekes, hanem jó táncos is.

Szabó Simon a Valahol Európában musical „Zene az kell” című dalát adta elő, egy gyerekkórus kíséretében. A színész a hangulatos produkcióval mindenki szemébe könnyeket csalt.

Nagy Alex ismét a levegőben bizonyította, hogy nem ismeri a félelmet, amikor egy spirálkarikába táncolva adott elő lenyűgöző koreográfiát.

Tóth Gabi második produkciójában, igazi latin dívává változott és fantasztikus hangjával és kisugárzásával bűvölte el a közönséget és a zsűrit.

Szabó Simon második produkciója egy saját stílusú stand-up előadás volt, amivel szerette volna jókedvre deríteni a publikumot. A színész pedig azt is megmutatta a nézőknek mitől nőtt olyan nagyra, ugyanis csak evett és evett és evett…..

ÉNB Lali az fináléban második előadásával sem hazudtolta meg magát és egy vicces koreográfiával rukkolt elő. Az biztos, hogy a bohókás harmincast kikiálthatjuk igazi nevettetőnek.

Nagy Alex második produkciójában egy dögös dallal rukkolt elő. A Barátok közt színésznőjének remekül állt a csábító szerep és azt is bebizonyította, hogy kiválóan énekel.

A fináléban, a 30+-osok generáció tagjai közül ÉNB Lali kapta a legtöbb szavazatot a nézőktől, így ő lett az ország előadója és  a Szenzációs Négyes egyéni győztese.

Legnézettebb videók