Műsorújság
RTL Most

Ez a Survivor más lesz!

Már lehet jelentkezni a Survivor legújabb évadába, ahol a civil versenyzők közismert hírességekkel mérik össze az erejüket. A műsor vadiúj műsorvezetője, az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Joe pedig ígéri, hogy senkivel sem fog kesztyűs kézzel bánni.

A Survivor idei évada számos újdonságot kínál a népszerű túlélő show szerelmeseinek. A vállalkozó szellemű versenyzők már jelentkezhetnek a műsor oldalán és a legjobbak hazai hírességekkel mérik össze majd a kitartásukat, teherbíró képességüket, taktikai tudásukat.

Nem csupán az új csapatfelállás az egyetlen változás az idei szériában!

A 20 millió forintos fődíjért folyó küzdelem műsorvezetője, az Éjjel-Nappal Budapest kőkemény sztárja Joe lesz, aki nem fogja kímélni sem a civil játékosokat, sem pedig a hírességeket, akiknek ugyanúgy meg kell küzdenie az éghajlat, a szigeten való nomád élet, az éhezés, az élővilág okozta nehézségekkel és az ezekből adódó fizikai és lelki megpróbáltatásokkal. Joe azok jelentkezését várja, akik hisznek magukban, nem rettennek vissza a kihívásoktól és le akarják győzni híres vetélytársaikat!

Ez a Survivor más lesz! Jelentkezz ITT!
 

 

Legnézettebb videók