Műsorújság
RTL Most

Emlékezetes pillanatok a 2017-es Survivorből! (képek)

 


A Survivor szereplői közel 40 napig nem találkoztak a saját tükörképükkel, így emlékezetes pillanat volt, amikor végre viszont látták magukat. A lányok örültek a komoly fogyásnak.

 

 


Bár a fülöp-szigeteki Caramoan gyakori helyszíne a Survivornek, a világ több országa is forgatott már itt, a helyiek a mai napig lelkes érdeklődéssel figyelik a műsor munkálatait. Főleg a gyerekek.

 

 


A fizikai erőpróbák mellett a gyomrot érintő kihívásokat is le kellett küzdeniük a játékosoknak, amikor a „svédasztal” nem feltétlenül a legkívánatosabb étkeket kínálta nekik. Benedek ezekben mindig ügyes volt, sőt párszor ki is használta az alkalmat, és a kötelező „rovaradagból” többet is evett, hogy jól lakjon.

 

 


Figyelem, adásban soha nem látott jelenet! Tarisznyarák-futtató versenyt tartottak a játékosok. A küzdelemben egyébként Barbara rákja bizonyult a legügyesebbnek.

 

 


A 2017-es Survivorben is kiderült, hogy a nők nem ismernek lehetetlent.  A tűző nap és a súlyok ellenére kitartásukkal megszerezték a sárga csapat első győzelmét a Zsákmányszerzésen.

 

 


Bár a játék elején az Ibonnak nem termett sok babér, rendre alulmaradtak a játékokon, a sárga csapat mégis igyekezett összetartással és jó hangulattal kompenzálni a kudarcokat. Az ibonosok otthonára rá is ragadt a Szeretet Szigete becenév.

 

 


Az egyik legfontosabb a védettségi totem, amihez egy krokodil koponyát és madarak tollait használta fel a helyszínen dolgozó holland csapat, amely a játék kellékeit a magyar csapat igényei szerint és közreműködésével készítette el.

 

 


A Törzsek Háborújához a két csapat nevét a fülöp-szigetekiek ihlették. Az Ibon madarat, a Buwaya pedig krokodilt jelent.

 

 


A Survivorben nem számít a kor! A 22 éves Adrienn és a 37 éves Barbara ugyanúgy bebizonyították, hogy képesek helyt állni az embert próbáló kihívásokban.

 

 


Bár a Buwaya törzs szigetén gyakoriak voltak a konfliktusok, a csapattagoknak mégis sikerült a játékokra félretenniük az egymás közötti ellentéteket, és Feri vezetésével rendre diadalt arattak az összecsapásokon.

Lemaradtál? Most rajtad a sor! Jelentkezz a Survivorbe!

Legnézettebb videók