Műsorújság
RTL Most

William Levy és felesége szünetet tart

A vihar című sorozat sztárja a spanyol People magazinnak végre nyíltan beszélt kapcsolatáról Elizabeth Gutiérrezzel.
Megszámolni sem lehet hányadszor került már címlapra a kubai származású színész, melynek szalagcíme kész tényként közli, hogy mélyponton van a pár szerelmi élete.
 

„Nem vagyunk együtt”

 
Az is kiderül, hogy ez az állapot nem biztosan végleges, időre van szükségük, hogy rendezzék érzelmeiket.

„Igen, külön élünk, de nem adjuk fel a reményt, hogy a jövőben együtt legyünk, holnap, egy hét múlva vagy akár egy év múlva.”

Pletykák szerint a fő probléma, hogy az egyik fél sem tud hűséges maradni a másikhoz. Levy ezeket a feltevéseket is eloszlatta:

„Elizabeth és én normális körülmények között váltunk el. Nem azért történik, mert megcsaltuk volna egymást, ezt a dolgot csak az emberek és a média táplálja.”

A pár megjárt már jó néhány hullámvölgyet korábban is, reméljük ismét sikerül elsimítaniuk problémáikat.
 
Nézd A vihar című sorozatot minden hétköznap 15:55-től az RTL Klubbon!
 
Forrás: latina.com
 

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók