Műsorújság
RTL Most

William Levy csak kihasználja JLo-t

Az RTL Klub vadonatúj sorozatának sztárja nemrég szakított kedvesével, akit Jennifer Lopezzel próbál helyettesíteni, hisz az énekesnő segíthet Levy karrierjének fellendítésében.
A vihar című új mexikói filmsorozat színészét, William Levy-t már rengeteg nővel hozták hírbe, azonban ezek mind csak pletykák voltak, hisz a sármos híresség éveken át kiegyensúlyozott párkapcsolatban élt szerelmével, Elizabeth Gutiérezzel. Levy-t legutóbb munkatársával, Ximena Navarretevel látták különféle hotelekben és éttermekben randevúzni. Ez a híresztelés azonban igaznak bizonyult és kiverte a biztosítékot a színész barátnőjénél, így a konfliktusnak szakítás lett a vége. William nagyon titokzatosan fogalmazott a történtekkel kapcsolatban, és a nagyvilág csak a menedzserén keresztül értesülhetett a fájó búcsúról. A színész és volt barátnője igyekezett békés úton különválni, hisz továbbra is szeretnék együtt nevelni közös gyermeküket. Az elmúlt hónapban újabb pletykák kaptak szárnyra, ám ezúttal Jennifer Lopezzel kapcsolatban. A hírek szerint JLo és William az utóbbi időben rengeteg időt töltött együtt. A két sztár az I'm Into You videóklip forgatásán találkozott először, ám úgy tűnik a klip forró hangulata megalapozta kettejük kapcsolatát. Sokak szerint Levy csak az énekesnő hollywoodi sikerei miatt akar vele jóban lenni, hogy így feljebb tornássza magát azon a bizonyos ranglétrán. Ti mit gondoltok erről? Vajon tényleg ilyen lenne William Levy? Mi mindenesetre reméljük, hogy hamarosan újra rátalál a szerelem!

Forrás: latintimes.com

Nézd A vihar című sorozatot minden hétköznap 14:50-kor az RTL Klubon!

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók