Műsorújság
RTL Most

Vagányok a Deschanel lányok!

Emily Deschanel és Zooey  Deschanel színésznők az elmúlt években meghódították Hollywoodot. Bizony, Dr.Csont testvére az Új Csaj. Mi pedig összeszedtünk néhány érdekességet, a testvérpárról és kapcsolatukról.

Édesapjuk az ötszörös Oscar-jelölt, filmrendező és operatőr, Caleb Deschanel édesanyjuk pedig Mary Jo Deschanel, szintén színésznő.

Kép: Instagram


Nem csoda hát, hogy a lányok is a csillogást és a színpadot választották. Zooey a színészkedés mellett modellkedik és énekel is, míg testvére, Emily valójában nem is színésznő, hanem építészmérnök szeretett volna lenni. Dr. Csont azt mesélte, emlékszik, mikor kicsik voltak, az apjuk gyakran filmezte őket, Zooey imádott a középpontban lenni, mindig produkálta magát.

Kép:Tumblr

Dédapjuk egyébként Franciaország 11. elnöke volt.
A testvérpár ereiben pedig francia, ír, svájci, és holland vér csörgedezik. A multikulturális felmenők mellett, ők maguk is rengeteg országban megfordultak, ugyanis gyermekkorukban sokat költöztek.

Éltek: Olaszországban, Kanadában, Franciaországban, Angliában, Dél-Afrikában, még az egykori Jugoszláviában is.
Zooey erről egy interjúban így nyilatkozott:


"Utáltam utazni, a tapasztalatok miatt, amiket szereztem most már boldog vagyok, de akkor szomorú voltam, hogy Los Angelesben kell hagynom a barátaimat."


A kreatív környezet mellett, szigorú nevelést kaptak, szüleik törekedtek arra, hogy minél egészségesebb életmódot folytassanak, éppen ezért nem ehettek gyorséttermekben. Részben ezért is lett Emily a késöbbiekben vegán, sem húst, sem pedig más állati eredetű ételt nem fogyaszt, pl.: tejet sem. Valamint nagy állatvédő, a PETA-hoz is csatlakozott.

Kép:Instagram


A testvérpár nagyon jó kapcsolatot ápol, de bevallották, nem mindig volt így, főleg, hogy a nagytesó régebben szerette ijesztgetni húgát:


"Amikor három éves voltam a nővérem azt mondta nekem, Ő egy idegen a Neptun bolygóról, aki megölte Emilyt és átvette a teste feletti irányítást."- mondta Zooey.

Kép: Instagram


Mióta felnőttek, nem csak, hogy azonos pályán mozognak, de volt szerencséjük együtt is játszani. Emily a Dr. Csont főszereplőjét Dr.Temperance "Bones" Brenan-t alakítja, melyben feltűnt Zooey is egy vendégszerepben, aki a karakter másodunokatesvérét játszotta.


Érdekességek a Dr. Csonttal kapcsolatban:

A színésznő legjobb barátnője, szintén a Dr.Csontban játszó Angelát alakító, Michaela Conlin.

Kép:Instagram


Emily a valóéletben is várandós volt, mikor a sorozatban Bones is, azonban míg a karaktere kisfiúnak adott életet, a valóságban kislánya született.

Rajong Wonder Womanért, ezért nagyon örült, mikor a sorozatbeli karaktere magára ölthette a csodanő jelmezét.

A kishúg is tévés sztár lett, az Új Csaj főszereplője, nővére pedig reméli egyszer neki is lesz lehetősége, hogy testvére sorozatában játszon.

Kép: Tumblr


Ahogy egymással való kapcsolatuk, úgy a magánélete is rendezett a testvéreknek: Emily boldog házasságban él 2010 óta, férjével David Hornsby színésszel és íróval. Azóta pedig két gyermekük született.

Kép: Tumblr


Nem csak a nővér a húgica is megtalálta a boldogságot, másodszorra Jacob Pechenikkel, akivel 2015 óta házasok, s nem is olyan régen kislányuk született.

Kedvenc testvérpárunkkal találkozhatunk az RTL Klub Dr. Csont, illetve az RTLII Új Csaj című sorozataiban!

 

Legnézettebb videók