Műsorújság
RTL Most

Rejtjelek - Március végétől országos sorozatpremier a Cool-on!

A Cool-on újabb országos sorozatpremiert láthatnak a nézők: március 24-től csütörtökönként 21.10-től a Rejtjelek című amerikai krimit követhetik nyomon.
A Cool eddig is számos sikeres amerikai filmsorozatot hozott már el Magyarországra, itt debütált például néhány hete óriási sikerrel, a világpremierrel szinte egy időben az X-Akták vadonatúj, 10. évada is, nemrégiben pedig a Rosewood című sorozat. Március 24-től újabb amerikai krimi érkezik, a Rejtjelek.
 

Az Amerikában is nagy sikerrel futó, eredetileg Blindspot című, 22 részes sorozat egy súlyos amnéziában szenvedő nőről szól, akinek testét tetőtől talpig tetoválások borítják. A Time Square-n, egy sporttáskában találnak rá, amelyen csak egy felirat olvasható: „Hívják az FBI-t!”. Kezdetét veszi egy megdöbbentő fordulatokkal teli, őrült kirakós játék, amely során kiderül, hogy minden egyes tetoválás egy-egy megoldandó bűntényre utal, és ami révén egyre közelebb kerülnek annak megfejtéséhez, hogy ki is ez a rejtélyes nő.
 

A főbb szerepekben Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton, Marianne Jean Baptiste, Rob Brown, Ukweli Roach, Audrey Esparza és Ashley Johnson látható.

Nézd meg a Rejtjelek első előzetesét a képre kattintva:

Legnézettebb videók