Műsorújság
RTL Most

Nina Dobrev kilépett a Vámpírnaplókból

Hat év után búcsút intett a sorozatnak a gyönyörű színésznő, aki pihenéssel és utazással szeretné tölteni az elkövetkező időszakot.
Az immár huszonhat esztendős Nina Dobrev a minap szomorú bejelentést tett közösségi oldalán.
 
"Életem egyik legszebb hétvégéjét töltöttem a Lake Laniernél, Georgiában a Vámpírnaplók csapatával. Én szeretnék az első lenni, aki bejelenti, hogy ez nem csak egy sima nyaralás volt, hanem egy búcsú utazás. Mindig is tudtam, hogy Elena története egy hat évados kaland kell hogy legyen. Ezalatt a hat év alatt életem eddigi legnagyobb utazásán vettem részt. Voltam ember, vámpír, hasonmás és őrült halhatatlan. Elraboltak, megöltek, feltámadtam, megkínoztak és elátkoztak. Halott és élő is voltam, és még rengeteg minden fog történni velem májusig, az évad utolsó epizódjáig. Elena kétszer is megtapasztala a szerelmet. A románcokból lelki társak váltak. Én magam is barátságot kötöttem sokakkal, és egy hatalmas család részévé váltam, melynek minden tagját egyől-egyig örökké imádni fogom!”
 
Forrás: tumblr.com

A Vámpírnaplók producere, Julie Plec így nyilatkozott Dobrev távozásáról:
 
"Búcsút venni Nina-tól nem csak keserédes, de gyönyörű is. Több mint hat év alatt a sorozat stábjának tagjai annyira közel kerültek egymáshoz, hogy ezt a kezdetekkor álmodni sem mertem volna. Nina izgatottan várja , hogy egy kis pihenőre vonulhasson és beutazza a világot. Természetesen mi mindenben támogatni fogjuk őt! Nagyon hiányozni fog nekünk Nina és az általa alakított négyszáz karakter is, de már alig várjuk, hogy egy őrült és érdekes folytatással rukkoljunk elő a Salvatore testvérek töténetének elmesélésében.”

Forrás: variety.com

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók