Műsorújság
RTL Most

Nina Dobrev kilépett a Vámpírnaplókból

Hat év után búcsút intett a sorozatnak a gyönyörű színésznő, aki pihenéssel és utazással szeretné tölteni az elkövetkező időszakot.
Az immár huszonhat esztendős Nina Dobrev a minap szomorú bejelentést tett közösségi oldalán.
 
"Életem egyik legszebb hétvégéjét töltöttem a Lake Laniernél, Georgiában a Vámpírnaplók csapatával. Én szeretnék az első lenni, aki bejelenti, hogy ez nem csak egy sima nyaralás volt, hanem egy búcsú utazás. Mindig is tudtam, hogy Elena története egy hat évados kaland kell hogy legyen. Ezalatt a hat év alatt életem eddigi legnagyobb utazásán vettem részt. Voltam ember, vámpír, hasonmás és őrült halhatatlan. Elraboltak, megöltek, feltámadtam, megkínoztak és elátkoztak. Halott és élő is voltam, és még rengeteg minden fog történni velem májusig, az évad utolsó epizódjáig. Elena kétszer is megtapasztala a szerelmet. A románcokból lelki társak váltak. Én magam is barátságot kötöttem sokakkal, és egy hatalmas család részévé váltam, melynek minden tagját egyől-egyig örökké imádni fogom!”
 
Forrás: tumblr.com

A Vámpírnaplók producere, Julie Plec így nyilatkozott Dobrev távozásáról:
 
"Búcsút venni Nina-tól nem csak keserédes, de gyönyörű is. Több mint hat év alatt a sorozat stábjának tagjai annyira közel kerültek egymáshoz, hogy ezt a kezdetekkor álmodni sem mertem volna. Nina izgatottan várja , hogy egy kis pihenőre vonulhasson és beutazza a világot. Természetesen mi mindenben támogatni fogjuk őt! Nagyon hiányozni fog nekünk Nina és az általa alakított négyszáz karakter is, de már alig várjuk, hogy egy őrült és érdekes folytatással rukkoljunk elő a Salvatore testvérek töténetének elmesélésében.”

Forrás: variety.com

Legnézettebb videók