Műsorújság
RTL Most

Megszületett az első Vámpír-baby!

Nem csak az Odaátos fiúknak vannak cuki gyerkőceik, bizony a Vámpírnaplók háza táján is megérkezett a gólya! Caroline Forbes anyuka lett!
Megszületett Candice Accola, (azóta már King, mivel felvette férje nevét) első gyermeke! Candice férjével, Joe Kinggel (a The Fray zenekar tagjával) még augusztus 31-én, az Instagramon a következő képpel jelentették be a jó hírt, hogy szülők lesznek.

A pár egyébként nem másnak köszönheti megismerkedésüket, mint a Vámpírnaplók nemrégen kilépett főszereplőjének, Nina Dobrev-nek, aki a 2013-as Super Bowl után, Candice tudta nélkül megadta a szőkeség számát Joe-nak.A pár egyébként több mint két éve házasodott össze, ahova a sorozatbeli kollégákat is meghívták.
 


A baba 2016. január 15-én született meg és a Florence May King nevet kapta. A színésznő, a nagy hírről és arról, hogy Ő is és a baba is remekül vannak, szintén az Instagramon számolt be.

Várandóságát több találgatás is övezte, nem lehetet tudni, hogyan oldják meg a színésznő áldott állapotát a sorozatban, ugyanis Candice nem szerette volna emiatt abbahagyni a munkálatokat.

A rajongók megnyugodhattak, a sorozat készítői megoldották a helyzetet…
 
Ha pedig már áldásról van szó, a fiatal anyuka tudna mit mesélni, ugyanis nem kisebb megtiszteltetés érte, mint hogy maga Ferenc pápa áldotta meg, az akkor még pocaklakó Florence May King-et!  A színésznő férje, Joe King koncertjére látogatott el, mikor a vissza nem térő lehetőség adódott.A pápa vélhetőleg nem tudta, hogy az anyuka főállású vámpír.

Aki pedig már végigböngészte az összes cuki baba-fotót, az megnézheti az anyuka kalandjait a Vámpírnaplókban, a Cool-on!

Legnézettebb videók