Műsorújság
RTL Most

Megszületett az első Vámpír-baby!

Nem csak az Odaátos fiúknak vannak cuki gyerkőceik, bizony a Vámpírnaplók háza táján is megérkezett a gólya! Caroline Forbes anyuka lett!
Megszületett Candice Accola, (azóta már King, mivel felvette férje nevét) első gyermeke! Candice férjével, Joe Kinggel (a The Fray zenekar tagjával) még augusztus 31-én, az Instagramon a következő képpel jelentették be a jó hírt, hogy szülők lesznek.

A pár egyébként nem másnak köszönheti megismerkedésüket, mint a Vámpírnaplók nemrégen kilépett főszereplőjének, Nina Dobrev-nek, aki a 2013-as Super Bowl után, Candice tudta nélkül megadta a szőkeség számát Joe-nak.A pár egyébként több mint két éve házasodott össze, ahova a sorozatbeli kollégákat is meghívták.
 


A baba 2016. január 15-én született meg és a Florence May King nevet kapta. A színésznő, a nagy hírről és arról, hogy Ő is és a baba is remekül vannak, szintén az Instagramon számolt be.

Várandóságát több találgatás is övezte, nem lehetet tudni, hogyan oldják meg a színésznő áldott állapotát a sorozatban, ugyanis Candice nem szerette volna emiatt abbahagyni a munkálatokat.

A rajongók megnyugodhattak, a sorozat készítői megoldották a helyzetet…
 
Ha pedig már áldásról van szó, a fiatal anyuka tudna mit mesélni, ugyanis nem kisebb megtiszteltetés érte, mint hogy maga Ferenc pápa áldotta meg, az akkor még pocaklakó Florence May King-et!  A színésznő férje, Joe King koncertjére látogatott el, mikor a vissza nem térő lehetőség adódott.A pápa vélhetőleg nem tudta, hogy az anyuka főállású vámpír.

Aki pedig már végigböngészte az összes cuki baba-fotót, az megnézheti az anyuka kalandjait a Vámpírnaplókban, a Cool-on!

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók