Műsorújság
RTL Most

Leighton Meester anyuka lesz

És ez nem pletyka! A Gossip Girl sztárja első közös gyermekét várja Adam Brody-val, akivel tavaly titokban házasodtak össze.
Forrás: tumblr.com

A színész-énekesnő, Leighton Meester és férje, Adam Brody a minap Los Angeles utcáin andalogtak, majd betértek egy közeli étterembe ebédelni. A róluk készült lesifotók egyértelmű bizonyítékai annak, hogy A pletykafészek sztárja babát vár. A várandós kismama pocakja már növekedésnek indult, melyet Leighton büszkén mutogatott.

Meester és Brody  2011-ben találkozott először a Csípem a családod című film forgatásán, majd 2014-ben ismét együtt dolgoztak a Life Partners-ben. A sztárpár 2014 elején mondta ki a boldogító igent a nyilvánosság teljes kizárásával.

A huszonkilenc éves színésznő nemrég elárulta, hogy már elérkezettnek látja a családalapítást. "Az ismerőseim nagy része már megházasodott. A következő lépés a gyermekvállalás. Szeretem ezeket a felnőttes dolgokat. Imádom, hogy saját otthonom van. Kutyáim is vannak."
 
Forrás: tumblr.com

Mivel Leighton és Adam már túl van a házasságon, az otthonvásárláson és a lelkiismeretes háziállat gondozáson, ezért egyenes út vezet a felelősségteljes családalapításhoz. Már alig várjuk a baba érkezését, aki – szüleit elnézve – biztosan gyönyörű lesz.

Nézd a Gossip Girl - A pletykafészek című sorozatot május 23-án 05:25-kor az RTL Klubon!

Forrás: people.com

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók