Műsorújság
RTL Most

Leighton Meester anyuka lesz

És ez nem pletyka! A Gossip Girl sztárja első közös gyermekét várja Adam Brody-val, akivel tavaly titokban házasodtak össze.
Forrás: tumblr.com

A színész-énekesnő, Leighton Meester és férje, Adam Brody a minap Los Angeles utcáin andalogtak, majd betértek egy közeli étterembe ebédelni. A róluk készült lesifotók egyértelmű bizonyítékai annak, hogy A pletykafészek sztárja babát vár. A várandós kismama pocakja már növekedésnek indult, melyet Leighton büszkén mutogatott.

Meester és Brody  2011-ben találkozott először a Csípem a családod című film forgatásán, majd 2014-ben ismét együtt dolgoztak a Life Partners-ben. A sztárpár 2014 elején mondta ki a boldogító igent a nyilvánosság teljes kizárásával.

A huszonkilenc éves színésznő nemrég elárulta, hogy már elérkezettnek látja a családalapítást. "Az ismerőseim nagy része már megházasodott. A következő lépés a gyermekvállalás. Szeretem ezeket a felnőttes dolgokat. Imádom, hogy saját otthonom van. Kutyáim is vannak."
 
Forrás: tumblr.com

Mivel Leighton és Adam már túl van a házasságon, az otthonvásárláson és a lelkiismeretes háziállat gondozáson, ezért egyenes út vezet a felelősségteljes családalapításhoz. Már alig várjuk a baba érkezését, aki – szüleit elnézve – biztosan gyönyörű lesz.

Nézd a Gossip Girl - A pletykafészek című sorozatot május 23-án 05:25-kor az RTL Klubon!

Forrás: people.com

Legnézettebb videók