Műsorújság
RTL Most

Kitől örökölte szemöldökét Lucy Hale?

A Hazug csajok társaságából ismert színésznő a számára legkedvesebb férfinek küldött szívhez szóló üzenetet.
Forrás: Lucy Hale hivatalos Instagram oldala

Meglepő módon nem egy hódító férfi áll a fogadó oldalon, hanem Lucy édesapja, akinek a közelgő apák napja okán küldött üzenetet. Nos, hát igen akkor térjünk is a tárgyra: azok a sokat emlegetett szemöldökök.

„Furcsa belegondolni, hogy amikor fiatalabb voltam egyáltalán nem szerettem a szemöldökeimet. Mára rájöttem, hogy mi zavart bennük: megkülönböztet másoktól.”

Fontos, hogy tisztában legyünk képességeinkkel és gyengeségeinkkel egyaránt, de a legfontosabb, hogy elfogadjuk magunkat. A világnak szüksége lenne több magabiztos lányra és nőre, akik megvalósítják álmaikat.

„Nagyon sok mindent köszönhetek apukámnak, igen a szemöldököm is az ő génje. Az Ő legerősebb tulajdonsága mindig is a hite volt. Minden, amit szeretett volna és most is szeretne, hogy a lányai boldogok legyenek. Hatalmas szíve van. Szeretlek apu és mindig a Te kislányod leszek!”

Nézd a Hazug csajok társaságát június 21-én 12:10-től az RTL Klubbon!

Forrás: beautyforapurpose.avon.com

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók