Műsorújság
RTL Most

Kiáll Ximena Navarrete szülőhazájáért?

A 2010-es Miss Universe, Ximena Navarrete továbbra is Donald Trumppal fog dolgozni annak ellenére, hogy megsértette a mexikóiakat.
Donald Trump az elmúlt héten elhangzott beszédében súlyos lépeseket javasolt a mexikói migráció megállítása céljából, ami sok helyen sérti a déli ország nemzetiségtudatát. Az amerikai  közszereplők ezen felháborodva közösségi felületeken adtak hangot egyet nem értésüknek. Rob Schneider például ezt üzente:„Kedves Donald Trump,
A lányom félig mexikói. Az egyetlen ’problémája’, hogy két nyelvet beszél és még nem múlt három éves sem.”


Ximena Navarrete is megosztotta nézőpontját a törésvonal kapcsán:

„Nem akarok a politikai részletekbe belemenni. Donald Trump mindig is jól bánt velem és a mai napig vele dolgozom. Nem fogok rossz dolgokat mondani senkiről sem, aki ilyen jó hozzám... de kiállok a mexikóiakért. Én is egy vagyok közülük, keményen, becsületesen és pontosan dolgozom. Megértem mindkét felet, de mindig is a mexikóiakat fogom védeni!”

Az ügy védelmére kelt még Carmen Salinas, Fher Olvera és Lupita Jones is.

Nézd te is A vihar című sorozatot minden hétköznap 15:15-től az RTL Klubbon!

Forrás: latintimes.com

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók