Műsorújság
RTL Most

Kaley Cuoco nem válik el férjétől

Az Agymenők sztárja végre reagált a házasságáról szóló rémhírekre és elhessegette a válásáról szóló pletykákat.
Forrás: tumblr.com

A huszonkilenc éves Kaley Cuoco-Sweeting-nél betelt a pohár, ugyanis az utóbbi időben rendszeresen hazug pletykák terjengtek róla és férjéről a médiában. A pár rosszakarói szerint házasságuk romba dőlt és már a válást tervezik, ráadásul Kaley babát vár. Az Agymenők szőke szépsége Instagram oldalán válaszolt az őt ért vádakra.
 

"El fogunk válni, nem látszik?! Négy hét különlét után végre ismét együtt lehetünk! Mindennél jobban hiányzott ez a srác!"
#pletykák  #nemvagyokterhes  #házasokvagyunk

 

Forrás: Kaley Cuoco Instagram oldala

A színésznő ezzel bebizonyította, hogy még mindig szeretik egymást férjével, és szó sincs terhességről.

Pár nappal később Cuoco újabb képet töltött fel közösségi oldalára, melyen teniszező férje, Ryan Sweeting látható. Kaley így kommentálta a fotót:
 

"Ma van Húsvét, az ünnep, ami a szeretetről, a háláról és az örömről szól, melyet mindaz okoz amink van. Köszönetet szeretnék mondani! Soha senkire nem voltam még ennyire büszke. Ez a férfi rengeteg sérülést küzdött már le, és sokat tett a házasságunkért és a mindennapjainkért is. Büszke vagyok a tenisz iránti szenvedélyére és arra a hatalmas belső erőre, aminek köszönhetően vissza tudott térni. Mindenek felett azonban arra vagyok a legbüszkébb, hogy a felesége lehetek! Szóval ti, akik azzal vagytok elfoglalva, hogy tönkretegyétek a házasságunkat és az életünket, folytassátok csak, mert ez még erősebbé tesz minket! Ha azonban lenne egy kis eszetek, a saját életetekkel foglalkoznátok ahelyett, hogy másokra fókuszáltok. Lehet, hogy meglepődnétek azon, amit találtok... Ne feledjétek: A nevemet tudjátok, de a történetemet nem ismeritek!"


Nézd az Agymenők című sorozatot Kaley Cuoco főszereplésével minden hétköznap 13:10-kor az RTL Klubon!

Forrás: foxnews.com

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók