Műsorújság
RTL Most

Kaley Cuoco nem válik el férjétől

Az Agymenők sztárja végre reagált a házasságáról szóló rémhírekre és elhessegette a válásáról szóló pletykákat.
Forrás: tumblr.com

A huszonkilenc éves Kaley Cuoco-Sweeting-nél betelt a pohár, ugyanis az utóbbi időben rendszeresen hazug pletykák terjengtek róla és férjéről a médiában. A pár rosszakarói szerint házasságuk romba dőlt és már a válást tervezik, ráadásul Kaley babát vár. Az Agymenők szőke szépsége Instagram oldalán válaszolt az őt ért vádakra.
 

"El fogunk válni, nem látszik?! Négy hét különlét után végre ismét együtt lehetünk! Mindennél jobban hiányzott ez a srác!"
#pletykák  #nemvagyokterhes  #házasokvagyunk

 

Forrás: Kaley Cuoco Instagram oldala

A színésznő ezzel bebizonyította, hogy még mindig szeretik egymást férjével, és szó sincs terhességről.

Pár nappal később Cuoco újabb képet töltött fel közösségi oldalára, melyen teniszező férje, Ryan Sweeting látható. Kaley így kommentálta a fotót:
 

"Ma van Húsvét, az ünnep, ami a szeretetről, a háláról és az örömről szól, melyet mindaz okoz amink van. Köszönetet szeretnék mondani! Soha senkire nem voltam még ennyire büszke. Ez a férfi rengeteg sérülést küzdött már le, és sokat tett a házasságunkért és a mindennapjainkért is. Büszke vagyok a tenisz iránti szenvedélyére és arra a hatalmas belső erőre, aminek köszönhetően vissza tudott térni. Mindenek felett azonban arra vagyok a legbüszkébb, hogy a felesége lehetek! Szóval ti, akik azzal vagytok elfoglalva, hogy tönkretegyétek a házasságunkat és az életünket, folytassátok csak, mert ez még erősebbé tesz minket! Ha azonban lenne egy kis eszetek, a saját életetekkel foglalkoznátok ahelyett, hogy másokra fókuszáltok. Lehet, hogy meglepődnétek azon, amit találtok... Ne feledjétek: A nevemet tudjátok, de a történetemet nem ismeritek!"


Nézd az Agymenők című sorozatot Kaley Cuoco főszereplésével minden hétköznap 13:10-kor az RTL Klubon!

Forrás: foxnews.com

Legnézettebb videók