Műsorújság
RTL Most

Jensen Ackles házasságának története

Az Odaát sármos színésze évek óta hűségesen kitart szerelme mellett, ezért összegyűjtöttük párkapcsolatuk fontosabb eseményeit.
Jensen Ackles és kedvese, Danneel Ackles, aki tornász, modell és színésznő is egyben, televíziós forgatásokon találkoztak először. Még mielőtt együtt jártak volna, majdnem tíz éven át barátok voltak. A pár az esküvő előtt több mint három éven át randizgatott. 2010-ben elhatározták, hogy végérvényesen összekötik életüket, így májusban egy dallasi hotel udvarhelyiségében, a naplementében mondták ki egymásnak a boldogító igent. A lagzin jelen volt Hilarie Burton, Bevin Prince, Elisabeth Harnois és Jared Padalecki is. Amióta házastársak, Jensen mindenhova magával viszi kedvesét, akit nagyon megkedveltek a fiú rajongói. Danneel a fanok örömére rávette szerelmét, hogy regisztráljon az egyik legnépszerűbb közösségi oldalra, hogy imádói nyomon követhessék mindennapjait. 2013-ban újabb fordulópont következett a sztárpár életében. Május 30-án megszületett az imádnivaló Justice Jay Ackles, Jensenék első közös gyermeke, akit JJ-nek becéznek. Vajon mikor érkezik a második baba?

Forrás: bustle.com

Nézd az Odaát című sorozatot csütörtökön 0:00-kor az RTL Klubon!

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók