Műsorújság
RTL Most

Jared Padalecki otthagyja az Odaátot?

A színész persze a valóságban nem hagyja el  a sorozatot, sem pedig az otthonát. Csupán egy régi karaterének bőrébe bújva költözik vissza Stars Hollowba!
Jared Padalecki nemrég posztolt is egy képet a lakókocsija ajtajáról, melyen a saját és a Gilmore Girls-ben alakított karakterének neve is olvasható. Ezzel meg is nyugtatva a rajongóit: nincs mitől félni, hamarosan újra láthatjuk mindenki kedvencét és egyben a sorozat jófiúját Dean Forestert.
 


"#FlashbackFriday #GilmoreGirlsRevival" - tette hozzá.

Jensen Ackles mellett, évek óta alakítja az egyik főszerepet a sorozatban (Odaát), tulajdonképpen azóta, hogy a Gilmore Girls-ből kiszállva otthagyta Dean karakterét, aki valljuk be, minden tinilány és édesanya álma volt akkoriban. Reméljük, a 33 éves színész nem fog összezavarodni, hisz az Odaátban, az Ackles által alakított testvérét is Dean-nek hívják. Sajnos, eddig még nem derültek ki részletek a visszatérésről, de ha bízhatunk a közösségi médiafüggő sztárban, hamarosan újabb információkkal örvendeztet meg minket!

Addig sem kell aggódnunk, hiszen láthatjuk őt az Odaát című sorozatban az RTL-en!


Képek: Tumblr

Forrás: ET online

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók