Műsorújság
RTL Most

J. K. Simmons nem becsüli meg az Oscar-díját?

A főnök színészét idén Oscar-díjjal jutalmazták a Whiplashben nyújtott alakításáért, az arany szobor azonban Simmons fürdőszobájában kötött ki.
Forrás: tumblr.com

J. K. Simmons, aki idén ünnepelte hatvanadik születésnapját, múlt hónapban hatalmas elismerésben részerült. A népszerű színész Oscar-díjat kapott Whiplash című filmjéért. Simmons a közhiedelemmel ellentétben azonban nem egy számzáras, bekamerázott vitrinbe helyezte az arany szobrot. A díj hetekig hevert A főnök sztárjának fürdőszobájában, egy mini hűtő tetején. Egy nemrég készült interjúból az is kiderült, hogy ennek ellenére rendkívül fontos szerepet tölt be a színész életében a trófea, ami azóta átkerült egy könyvespolcra.
 

"Ez egy nagyon szerethető kis szobrocska. Még mindig szürreális érzés fog el, amikor elsétálok mellette. Ez az én Oscarom! Nem hiszem, hogy ez az érzés valaha is meg fog változni."


Nem Simmons az egyetlen, aki a fürdőszobában tárolta az arany szobrot. Emma Thompson, Susan Sarandon, Lionel Richie, Sean Connery, Kate Winslet és Jodie Foster is ezt a helyiséget találta a legideálisabbnak.

Forrás: cinemablend.com

Legnézettebb videók