Műsorújság
RTL Most

Ismerjük meg Aaron Tveit, amerika új John Travoltáját!

A most induló Graceland című sorozat sztárja, nemcsak akcióban jó, de otthon van a tánc és a musicalek világában is.
Tveit eredetileg üzleti pályára készült, azonban annyira hiányzott neki a színészet, hogy otthagyta miatta a főiskolát is.

A színész egyébként ismerős lehet számunkra a Gossip Girl-ből. A sorozatok mellett, több  filmben is láthattuk mellékszerepekben, például a Nyomorultakban és a Kapj el, ha tudsz című filmben, de feltűnt már színházi darabban is.Legútóbb pedig nem mást alakíthatott, mint a Grease nem is annyira rossz fiúját Danny-t, akit előtte John Travolta személyesíthetett meg. Az egészestés remake, showműsor formájában kelt életre Grease: Live címen. Tveit pedig bebizonyíthatta, hogy a színészkedésen kívűl az énekléshez is nagyon ért.

A műsor bemutatása után így nyilatkozott a sztár:

"Mi nem gondoltuk, hogy ekkora siker lesz. Ez egy bámulatos éjszaka volt! Nagyon boldog vagyok, hogy a visszajelzések ilyen pozitívak voltak!"

 

A showban Julianne Hough mellett Vanessa Hudgensel játszott együtt, aki pár órával a premier előtt veszítette el édesapját.

Tveit elismerően nyilatkozott kolléganőjéről:
 

"Őszintén nem tudom, hogy hogyan tudta megcsinálni, ő valami fantasztikus!"


Láthatjuk a színész, nemcsak táncoslábú dalos pacsirta, de igazi úriember is.

Neki és karakterének, a frissen diplomázott FBI ügynöknek a kalandjait is végig követhetjük a Gracelandben, az RTLII műsorán!

Forrás: Broadway.com, Collider

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók