Műsorújság
RTL Most

Íme pár érdekesség a Graceland szexi ügynökéről, Daniel Sunjataról

A színész ismerős lehet számunka a Grace kilinikából, és több kisebb szerepben is láthattuk már, mint például Az Ördög Pradat visel című filmben.
Daniel Sunjatával legközelebb a Graceland című sorozatban találkozhatunk, amelyben egy legendás FBI nyomozót alakít, aki a médiát és a törvénykezést felhasználva oldja meg ügyeit. De nem ez az első bulija a képernyőn, többször is találkozhattunk már vele, sőt most összegyűjtöttünk jópár finomságot is a sztárról:

A legidegesítőbb tuljadonság:

"Ha valaki nem kedves." - mondta.

Mit csinálna, ha valaki bunkó lenne vele:

"Nem tudom, ha szükséges akkor szólok neki. Azt hiszem, csak magamban jegyezném meg, hogy ez rendben van-e nekem."
Az idális péntek este:

Sunjata szerint az, ha kimozdulhat a haverokkal, beszélgethet velük, vagy csak úgy pihenhet. Ezek a legjobb dolgok a péntek estékben.

Kutya vagy macska:

"Jól kijövök a kutyákkal, sőt valójában szeretem a kutyákat és a macskákat is, és mindkettőm van is. Nemrég elhatároztam, hogy egy újabb kisállatot is örökbe fogok fogadni a közeljövőben."

Banksy, az angol bulldog:

A szexi színész, azt is elárulta, hogyan fogja elnevezni:
 
"Igazából még fogalmam sincs, de elképzeléseim szerint egy angol bulldogom lesz, akit Banksy-nek fogok hívni. Ezek a fajta kutyák pont olyan csúnyák, mint amilyen aranyosak."
Rocksztár babérok:

Mindenkinek van kedvenc száma, amit szívesen énekelget, mikor senki sem hallja, igaz? Hogy vajon Daniel Sunjata-nak melyik lenne ez a sláger, azt nem osztotta meg a nagy közönséggel. Azt azonban elárulta, hogy ha mégis kedve támad énekelni, azt a zuhany alatt teszi.

Legrosszabb főnök:
 
"Egyértelműen Miranda Priestly, ő a legijesztőbb főnök, akit ismerek."- mondta.

Melyik kém lenne?

A sorozatban nagymenő, aki minden ügyet megold, viszont sosem találnánk ki, kivel cserélne ő is szívesen, a válasz James Bond.

Randevú a színfalak mögött:
Arra pedig, hogy a nagy nőcsábász kémhez hasonlóan, ő is összeszűrné-e a levet egy kolléganőjével egyértelmű nemmel válaszolt.

"Randizni valakivel a munkahelyemről, számomra hatalmas nem!
Van egy szabályom miszerint, sosem kavarok azokkal, akikkel akár hosszabb ideig is együtt kell dolgoznom. Közelebb kerülni valakihez az más, de már a fősikola óta tudom, hogy romantikus értelemben véve, ez egy nagyon rossz ötlet!"Kár, biztosan örültünk volna, ha felröppen a hír, hogy intimebb viszonyba keveredett valamelyik csinos kolléganőjével.

Azonban nem kell aggódnunk, hamarosan kiderül, hogy mi Daniel Sunjata karakterének sorsa az RTLII műsorán!

Képek:Tumblr
Forrás: Buzzfeed

Legnézettebb videók