Műsorújság
RTL Most

Íme pár érdekesség a Graceland szexi ügynökéről, Daniel Sunjataról

A színész ismerős lehet számunka a Grace kilinikából, és több kisebb szerepben is láthattuk már, mint például Az Ördög Pradat visel című filmben.
Daniel Sunjatával legközelebb a Graceland című sorozatban találkozhatunk, amelyben egy legendás FBI nyomozót alakít, aki a médiát és a törvénykezést felhasználva oldja meg ügyeit. De nem ez az első bulija a képernyőn, többször is találkozhattunk már vele, sőt most összegyűjtöttünk jópár finomságot is a sztárról:

A legidegesítőbb tuljadonság:

"Ha valaki nem kedves." - mondta.

Mit csinálna, ha valaki bunkó lenne vele:

"Nem tudom, ha szükséges akkor szólok neki. Azt hiszem, csak magamban jegyezném meg, hogy ez rendben van-e nekem."
Az idális péntek este:

Sunjata szerint az, ha kimozdulhat a haverokkal, beszélgethet velük, vagy csak úgy pihenhet. Ezek a legjobb dolgok a péntek estékben.

Kutya vagy macska:

"Jól kijövök a kutyákkal, sőt valójában szeretem a kutyákat és a macskákat is, és mindkettőm van is. Nemrég elhatároztam, hogy egy újabb kisállatot is örökbe fogok fogadni a közeljövőben."

Banksy, az angol bulldog:

A szexi színész, azt is elárulta, hogyan fogja elnevezni:
 
"Igazából még fogalmam sincs, de elképzeléseim szerint egy angol bulldogom lesz, akit Banksy-nek fogok hívni. Ezek a fajta kutyák pont olyan csúnyák, mint amilyen aranyosak."
Rocksztár babérok:

Mindenkinek van kedvenc száma, amit szívesen énekelget, mikor senki sem hallja, igaz? Hogy vajon Daniel Sunjata-nak melyik lenne ez a sláger, azt nem osztotta meg a nagy közönséggel. Azt azonban elárulta, hogy ha mégis kedve támad énekelni, azt a zuhany alatt teszi.

Legrosszabb főnök:
 
"Egyértelműen Miranda Priestly, ő a legijesztőbb főnök, akit ismerek."- mondta.

Melyik kém lenne?

A sorozatban nagymenő, aki minden ügyet megold, viszont sosem találnánk ki, kivel cserélne ő is szívesen, a válasz James Bond.

Randevú a színfalak mögött:
Arra pedig, hogy a nagy nőcsábász kémhez hasonlóan, ő is összeszűrné-e a levet egy kolléganőjével egyértelmű nemmel válaszolt.

"Randizni valakivel a munkahelyemről, számomra hatalmas nem!
Van egy szabályom miszerint, sosem kavarok azokkal, akikkel akár hosszabb ideig is együtt kell dolgoznom. Közelebb kerülni valakihez az más, de már a fősikola óta tudom, hogy romantikus értelemben véve, ez egy nagyon rossz ötlet!"Kár, biztosan örültünk volna, ha felröppen a hír, hogy intimebb viszonyba keveredett valamelyik csinos kolléganőjével.

Azonban nem kell aggódnunk, hamarosan kiderül, hogy mi Daniel Sunjata karakterének sorsa az RTLII műsorán!

Képek:Tumblr
Forrás: Buzzfeed

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók