Műsorújság
RTL Most

Colin Hanks két hölggyel érkezett a Golden Globe-ra

A Furcsa páros színésze is részt vett a vasárnap megrendezett dííjátadón, méghozzá nem is akárhogyan, azonban üres kézzel kellett távoznia.
Idén hetvenkettedik alkalommal került megrendezése a filmes díjátadó, a Golden Globe Awards. A 2015-ös eseményre január 11-én, vasárnap került sor a Beverly Hilton Hotelben Kaliforniában.
A harminchét éves színész, Colin Hanks felesége, valamint Allison Tolman társaságában érkezett a vörös szőnyegre. Hanks és Tolman is jelöltként vett részt az esten, mindketten a Fargo című sorozatban nyújtott alakításukért. Bár egyikőjük sem nyerte meg saját kategóriájában a díjat, a Fargo lett a legjobb minisorozat, vagy tévéfilm győztese. A népzserű széria további két színésze is jelöltként indult a Golden Globe-on, azonban Martin Freeman és
Billy Bob Thornton is üres kézzel távozott. 

Forrás: justjared.com

Nézd a Furcsa páros című amerikai akcióvígjáték-sorozatot január 15-én, csütörtökön 01:40-től az RTL Klubon!
 
Dan (Bradley Whitford) jobb napokat látott nyomozó, akit az alkohol és a szoknyavadászat miatt senki nem vesz már komolyan. Társa, Jack (Colin Hanks) épp az ellenkezője. Merev, mindene a szabályzat, még a megjelenése és modora is makulátlan. Egy valamiben azonban hasonlítanak egymásra: mindketten lúzerek, akikre csak piti lopási és rongálási ügyeket bíznak. A két zsaru azonban megkeres minden kiskaput, hogy a legnagyobb ügyekbe tenyerelhessenek bele.

Legnézettebb videók