Műsorújság
RTL Most

Chuck gamer-fesztivált szervez

Július kilenc és tizenkettő között kerül megrendezésre az év egyik legjelentősebb pop-kulturális csúcstalálkozója, a „Nerd HQ”, amelynek egyik főszervezője a jól ismert Zachary Levi.
Talán kevesen tudják, de Zachary a „The Nerd Machine” elnevezésű kocka-hírportál társalapítója, amely a szubkultúrához kapcsolódó filmek, sorozatok és játékok elemzésére és híreire specializálódott.

„Az esemény megalapítása óta a maximumot szeretnénk nyújtani.”

A program maga negyedszer kerül megrendezésre, ezúttal viszont új helyszínen, a játékfanatikusok Mekkájának számító San Diegoban. A nagy érdeklődésre való tekintettel harmincötezer négyzetméternyi kikapcsolódás és játéklehetőség áll az odalátogatók rendelkezésére, melyet olyan nagy fejlesztőcégek támogatnak, mint az AMD vagy az IGN.

A rendezvényre való belépés teljesen ingyenes, viszont a kiemelt jelentőségű közönségtalálkozó huszonkét dollárba kerül, melynek teljes bevételét az Operation Smile világméretű gyermekalapítványnak juttatják majd el.

A találkozó vendégei egyelőre ismeretlenek, de nagy valószínűséggel feltűnhetnek a The Maze Runner, Doctor Who vagy akár a Star Wars szereplői is.

Ne csüggedjünk a távolság miatt, élő közvetítést kaphatunk egy külön erre az alkalomra készített applikáción keresztül.

Forrás: sdccblog.com

Nézd a Chuck című sorozatot hétfőn 00:20-tól az RTL Klubbon!

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók