Műsorújság
RTL Most

Chuck gamer-fesztivált szervez

Július kilenc és tizenkettő között kerül megrendezésre az év egyik legjelentősebb pop-kulturális csúcstalálkozója, a „Nerd HQ”, amelynek egyik főszervezője a jól ismert Zachary Levi.
Talán kevesen tudják, de Zachary a „The Nerd Machine” elnevezésű kocka-hírportál társalapítója, amely a szubkultúrához kapcsolódó filmek, sorozatok és játékok elemzésére és híreire specializálódott.

„Az esemény megalapítása óta a maximumot szeretnénk nyújtani.”

A program maga negyedszer kerül megrendezésre, ezúttal viszont új helyszínen, a játékfanatikusok Mekkájának számító San Diegoban. A nagy érdeklődésre való tekintettel harmincötezer négyzetméternyi kikapcsolódás és játéklehetőség áll az odalátogatók rendelkezésére, melyet olyan nagy fejlesztőcégek támogatnak, mint az AMD vagy az IGN.

A rendezvényre való belépés teljesen ingyenes, viszont a kiemelt jelentőségű közönségtalálkozó huszonkét dollárba kerül, melynek teljes bevételét az Operation Smile világméretű gyermekalapítványnak juttatják majd el.

A találkozó vendégei egyelőre ismeretlenek, de nagy valószínűséggel feltűnhetnek a The Maze Runner, Doctor Who vagy akár a Star Wars szereplői is.

Ne csüggedjünk a távolság miatt, élő közvetítést kaphatunk egy külön erre az alkalomra készített applikáción keresztül.

Forrás: sdccblog.com

Nézd a Chuck című sorozatot hétfőn 00:20-tól az RTL Klubbon!

Legnézettebb videók