Műsorújság
RTL Most

Charlie Hunnam nem fél meztelenre vetkőzni a kamerák előtt

A Kemény motorosok sztárja már számos alkalommal mutatkozott póló nélkül a sorozatban, nemrég pedig azt is elárulta, hogy akár a nadrágját is ledobná, ha arra kerülne a sor.
Forrás: tumblr.com

A harmincnégy éves színész már jó párszor megmutatta izmos felsőtestét a Kemény motorosok egy-egy epizódjában. Charlie Hunnam azonban nemrég elárulta, hogy egy percig sem gondolkozna, ha teljesen le kéne vetkőznie a kamerák előtt. Ráadásul fény derült Hunnam egyik múltbeli alakítására is A fiúk a múltból című sorozatban, melyben egy tizenöt éves fiú szerepébe bújt, aki az egyik részben teljesen meztelenre vetkőzött. Bár a színész akkor már tizennyolc éves volt, az általa alakított szereplő fiatal kora miatt nem kerülhetett adásba az a jelenet.
 

"Fiatalon egy kicsit fesztelenebb voltam ezzel a témával kapcsolatban.  Nem tudom... Biztos vagyok benne, hogy most is megtenném, hisz nincs rejtegetnivalóm!"


Nem csoda, hogy a nemrég elvált Hilary Duff teljesen odáig van Hunnam-től, hisz a színész azt is megosztotta az őt faggató újságíróval, hogy a testépítés és az edzés jelenti számára a kikapcsolódást:
 

"A forgatások között muszáj edzenem egy kicsit, hogy megőrizzem a józanságomat! Ha nem színész lennék, biztosan én lennék a legizmosabb srác a világon!"


Nézd a Kemény motorosok következő részét március 21-én, szombaton 00:10-kor az RTL Klubon!

Forrás: dailymail.co.uk

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók