Műsorújság
RTL Most

Chandra Wilson a rák ellen küzd

A Grace klinika Miranda Bailey-je hatalmas megtiszteltetésben részesült 'A mell- és prosztatarák kutatásának egyesülete’ által szervezett anyák napi, jótékonysági villásreggelin.
Forrás: tumblr.com

A szervezet alapvető célja a rákkutatás támogatása, megalakulása óta pedig már több mint tizennégy millió dollárt gyűjtöttek a John Wayne Rákkutató Intézetnek. A díjátadóval egybekötött eseményen a legjelentősebb támogatókat jutalmazták. Az egyik ilyen kiemelkedő elismerés a ’Siker Asszonya’ cím, amit az élet minden területén példát mutató családanyáknak ítélnek oda.

A díjat Nicole Rubino adta át, aki a következőket mondta Chandra Wilsonról:

,,Chandra egy díjnyertes színész, író és rendező is egyben, emellett három gyermek csodálatos édesanyja, ezért őt illeti ez a díj.”

A színésznő így nyilatkozott a díj átvételekor:

,,Általában szerény vagyok magammal kapcsolatban, de rettentő büszkeséggel tölt el, hogy itt lehetek, mert a családom anyai ágon rengeteget szenvedett a rák valamely formájától. Naponta hálát kell adnunk mindazért, amink van, mert nem tudhatjuk, hogy a következő pillanatban mi fog történni. Ez az én napom, és még egyszer köszönöm ezt a hatalmas megtiszteltetést!”

Wilson mellett még Brandi Glanville is átvehette ezt a jeles kitüntetést.

Nézd A Grace klinika című sorozatot május 21-én 01:05-kor az RTL Klubon!

Forrás: entertainmenttoday.net

Legnézettebb videók