Műsorújság
RTL Most

Chandra Wilson a rák ellen küzd

A Grace klinika Miranda Bailey-je hatalmas megtiszteltetésben részesült 'A mell- és prosztatarák kutatásának egyesülete’ által szervezett anyák napi, jótékonysági villásreggelin.
Forrás: tumblr.com

A szervezet alapvető célja a rákkutatás támogatása, megalakulása óta pedig már több mint tizennégy millió dollárt gyűjtöttek a John Wayne Rákkutató Intézetnek. A díjátadóval egybekötött eseményen a legjelentősebb támogatókat jutalmazták. Az egyik ilyen kiemelkedő elismerés a ’Siker Asszonya’ cím, amit az élet minden területén példát mutató családanyáknak ítélnek oda.

A díjat Nicole Rubino adta át, aki a következőket mondta Chandra Wilsonról:

,,Chandra egy díjnyertes színész, író és rendező is egyben, emellett három gyermek csodálatos édesanyja, ezért őt illeti ez a díj.”

A színésznő így nyilatkozott a díj átvételekor:

,,Általában szerény vagyok magammal kapcsolatban, de rettentő büszkeséggel tölt el, hogy itt lehetek, mert a családom anyai ágon rengeteget szenvedett a rák valamely formájától. Naponta hálát kell adnunk mindazért, amink van, mert nem tudhatjuk, hogy a következő pillanatban mi fog történni. Ez az én napom, és még egyszer köszönöm ezt a hatalmas megtiszteltetést!”

Wilson mellett még Brandi Glanville is átvehette ezt a jeles kitüntetést.

Nézd A Grace klinika című sorozatot május 21-én 01:05-kor az RTL Klubon!

Forrás: entertainmenttoday.net

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók