Műsorújság
RTL Most

Chad Michael Murray titokban megházasodott és már a baba is úton van

A Tuti gimi sztárja és szerelme a nyilvánosság teljes kizárásával kelt egybe, és csak utólag jelentették be, hogy megházasodtak. Ha ez nem lenne elég, akkor még egy örömhírt is megosztottak a rajongókkal: első közös gyermeküket várják!
A harminchárom esztendős színész, Chad Michael Murray nemrég számolt be titokban megtartott esküvőjéről, valamint újdonsült felesége, Sarah Roemer várandósságáról. Chad és a harminc éves Sarah 2014 elején kezdett randizni, és bár azóta még csak egy év telt el, úgy tűnik biztosak szerelmükben, hisz nem csak az esküvővel, de egy közös gyermekkel is összekötik életüket.

Chad elmondása szerint azért tartotta mindezt titokban, mert romantikus alkatnak tartja magát. "Igyekszem mindenről hallgatni, ami a magánéletemmel kapcsolatos. Családközpontú ember vagyok, ezért már nagyon várom a baba érkezését, és hogy apa lehessek!" - mesélte a színész, aki egyszer már megnősült, azonban mindössze öt hónapig bírta akkori feleségével, Sophia Bush-sal. Amikor a színésznőt kérdezték Chad újdonsült szerelméről, Sophia csak annyit mondott, hogy inkább nem nyilatkozik. "Anyukám arra tanított, hogyha nem tudsz kedveset mondani, akkor inkább maradj csendben!"

Mi mindenesetre örülünk a színész sikereinek, és reméljük ezúttal egy életre szól boldogsága!

Forrás: glamourmagazine.co.uk
 
Nézd a Tuti gimi című sorozatot szombaton és vasárnap 04:00-kor és vasárnap 13:00-kor az RTL Klubon!

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók