Műsorújság
RTL Most

A pletykafészek sztárja gyerekeiért harcol

Kelly Rutherford minden erejével azon van, hogy megszerezze a gyerekei feletti felügyeleti jogot exférjével szemben.
Forrás: tumblr.com

A pletykafészek sorozatban Lily Van Der Woodsent alakító negyvenhat éves színésznő exférjével vívott harca még 2010-ben kezdődött, amikor Daniel Giersch-sel úgy döntöttek: külön utakon folytatják. A párnak két gyermeke született. A válási procedúra még második gyerekük, Helen születése előtt megkezdődött.

Az apa a médián keresztül tudta meg, hogy megszületett a lánya, és előterjesztette, hogy igényt tart a gyerekek feletti felügyeleti jogára. A színésznő távoltartási végzést kért Daniel ellen, akitől nem sokkal később visszavonták az amerikai vízumot, majd kiutasították az országból. Danielt azzal gyanúsították, hogy csalt, drogügyletekbe keveredett, valamint fegyverekkel üzletelt Dél-Amerikában. Mivel a férfit kiutasították az Államokból, így ő kapta a felügyeleti jogot, Kelly pedig a korlátlan láthatást.

Csakhogy közben a színésznő csődbe ment, így nem láthatja gyakran gyermekeit, ezért petíciót indított, hogy visszaszerezze a felügyeleti jogot. A petíciót egyébként a Fehér Ház hivatalos oldalán tették közzé, a színésznőnek sikerült már százezer szavazatot begyűjtenie, de azt egyelőre nem tudni, hogyan alakul a továbbiakban a per.

Nézd A pletykafészek című sorozat legújabb epizódját május 23-án 05:25-kor az RTL Klubon!

Forrás: starity.hu

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók