Műsorújság
RTL Most

Egy legendás találkozás

A vasárnapi Portréban egy zseniális zeneszerző a vendégünk, aki sokszor maga sem hiszi el, hogy egy olyan művet, mint az István a király, létre tudott hozni. Barabás Évi Szörényi Leventével beszélgetett.
Levente gőzerővel készül az 50. Illés születésnapra, de a buli olyan hosszúra nyúlik majd a vidéki fellépésekkel együtt, hogy kitart a saját 70. születésnapjáig is. A Portréban házasítunk is, régészkedünk kicsit, de a zene mindenekelőtt. 

Levente azt mondja, a szellem nem pihenhet, az alkotónak mindig alkotnia kell, bár a legjobb múzsa szerinte sokszor a határidő. Nagyon komolyan veszi a feladatát, de belátja, hogy az ő korában már nem szabad vigéckedni, ezért a koncerteken igyekszik teret adni másoknak is.

Egy legendás találkozás, mely az Illés együttes kezdetét jelentette, egy kottafüzet a parancsnoki sátorban, csodálkozó rajongók a Pilisben, Szörényi és Buddy Holly különös kapcsolata és sok-sok remek sztori egy kottafüzetből. A sárga rózsa ugyan csak tavasszal nyílik, arra türelmesen várnunk kell még, addig pedig összefüggéseket keressük a vasárnapi Portréban.

Részletek a Portréban vasárnap éjjel!

Legnézettebb videók