Műsorújság
RTL Most

Szavazz az élő finálé alatt a Nyerő Párosra!

Szeptember 23-án egy élő show keretein belül dől el, hogy ki lesz a 2016-os év Nyerő Párosa. A döntés ezúttal a nézők kezében van!

A Nyerő Páros utolsó adását élőben követheted nyomon, ráadásul a végeredménybe is beleszólhatsz! A finálé különlegessége, hogy mind a nyolc pár visszatér, hogy felelevenítsék a játékban töltött idő legemlékezetesebb pillanatait, és megbeszéljék az esetleges konfliktusokat, félreértéseket.
 

A két döntős párra azonban még vár egy utolsó kihívás, mellyel az eddig összegyűjtött pénzüket növelhetik. A végeredményt ezt természetesen már nem befolyásolja, a nyertes a nézők szavazatai alapján kerül ki.
 


Szavazni az RTL24 applikáción keresztül lehet a pénteken 18:55-kor kezdődő finálé ideje alatt.
 

Ha még nem töltötted le, vagy nem frissítetted az RTL24 alkalmazást, itt az ideje! Miután ezzel megvagy, indítsd el az appot, és jelentkezz be! Ezt kétféleképpen teheted meg: Facebookos fiókoddal vagy RTL MOST-os regisztrációddal. (1. kép) Miután sikeresen beléptél, kattints a Nyerő Párosra a műsorválasztóból (2. kép), és máris tudsz szavazni! (3. kép) A műsor ideje alatt mindenki csak egyszer szavazhat, és ezt a későbbiekben nem módosíthatja. (4. kép) A voksot a Szavazok gombbal tudod elküldeni, és egyben véglegesíteni.
 

1. kép

 

2. kép

 

3. kép

 

4. kép

 

A finálé végéig elküldött szavazatok alapján dől el, hogy melyik pár a 2016-os év Nyerő Párosa, és a játékok során összegyűjtött pénz nyertese.

Legnézettebb videók