KERESÉS search-close

Szavazz az élő finálé alatt a Nyerő Párosra!

szerző:
2016.09.22. 16:03

Szeptember 23-án egy élő show keretein belül dől el, hogy ki lesz a 2016-os év Nyerő Párosa. A döntés ezúttal a nézők kezében van!

Szavazz az élő finálé alatt a Nyerő Párosra!

A Nyerő Páros utolsó adását élőben követheted nyomon, ráadásul a végeredménybe is beleszólhatsz! A finálé különlegessége, hogy mind a nyolc pár visszatér, hogy felelevenítsék a játékban töltött idő legemlékezetesebb pillanatait, és megbeszéljék az esetleges konfliktusokat, félreértéseket.
 

A két döntős párra azonban még vár egy utolsó kihívás, mellyel az eddig összegyűjtött pénzüket növelhetik. A végeredményt ezt természetesen már nem befolyásolja, a nyertes a nézők szavazatai alapján kerül ki.
 


Szavazni az RTL24 applikáción keresztül lehet a pénteken 18:55-kor kezdődő finálé ideje alatt.
 

Ha még nem töltötted le, vagy nem frissítetted az RTL24 alkalmazást, itt az ideje! Miután ezzel megvagy, indítsd el az appot, és jelentkezz be! Ezt kétféleképpen teheted meg: Facebookos fiókoddal vagy RTL MOST-os regisztrációddal. (1. kép) Miután sikeresen beléptél, kattints a Nyerő Párosra a műsorválasztóból (2. kép), és máris tudsz szavazni! (3. kép) A műsor ideje alatt mindenki csak egyszer szavazhat, és ezt a későbbiekben nem módosíthatja. (4. kép) A voksot a Szavazok gombbal tudod elküldeni, és egyben véglegesíteni.
 

Szavazz az élő finálé alatt a Nyerő Párosra! 1. kép

 

Szavazz az élő finálé alatt a Nyerő Párosra! 2. kép

 

Szavazz az élő finálé alatt a Nyerő Párosra! 3. kép

 

Szavazz az élő finálé alatt a Nyerő Párosra! 4. kép

 

A finálé végéig elküldött szavazatok alapján dől el, hogy melyik pár a 2016-os év Nyerő Párosa, és a játékok során összegyűjtött pénz nyertese.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való