KERESÉS search-close

Mindenki kételkedett a Love Island párban, ők mégis bebizonyították: ez szerelem!

szerző:
2019.06.12. 11:48

A külföldi szériák egyik legmeglepőbb álompárja Jess és Dom a 2017-es évadból. Intrikával indult a kapcsolatuk, de 3 hónap után már jött is az eljegyzés és azóta is boldogok együtt.

Mindenki kételkedett a Love Island párban, ők mégis bebizonyították: ez szerelem!

Hamarosan Magyarországon is debütál a népszerű párkereső show, a Love Island, aminek egyetlen célja van: esélyt adni a szerelemnek. A külföldi évadok már rengeteg olyan történetet mutattak be, amelyek bebizonyították, hogy a paradicsomi környezetben találkozó párok nemcsak az idilli helyszínen tartottak ki egymás mellett. Korábban megismerhettük Olivia és Alex, valamint Cara és Nathan románcát, most pedig jöjjön Jess és Dom.

Érdekesen indult a kapcsolatuk, hiszen Jess később érkezve a szigetre azonnal elhódította Domot előző párjától, ezzel pedig nem kis felháborodást váltott ki mindenkiből. Majd jött a fordulat: a lányt idő előtt elküldték a szigetről, miközben szerelme, Dom ott maradt… Mindenki arra számított, ezzel vége a kapcsolatnak.

Tévedtek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Rose (@jessica_rose_uk) on


Három hónappal később eljegyezték egymást, majd egy intim szertartáson, Görögországban kimondták a boldogító igent.

Szerelmük azóta meg mélyebb lett, hiszen hamarosan megszületik első babájuk is.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Rose (@jessica_rose_uk) on

„Örökké hálás leszek Dom, hogy melletted utazhatom körbe a világot! Alig várom, hogy a kis apróságunk is csatlakozzon hozzánk! – írta ki Jess egyik posztjában.

Ha szeretnél többet megtudni a Love Islandről, akkor kattins a párkereső oldalára!

Jelentkezni még mindig lehet! Ha nem akarsz lemaradni a lehetőségről, hogy megtaláld életed párját egy gyönyörű szigeten, akkor kattints ide és jelentkezz!

Ezt nézd meg!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való