Műsorújság
RTL Most

Mindenki kételkedett a Love Island párban, ők mégis bebizonyították: ez szerelem!

A külföldi szériák egyik legmeglepőbb álompárja Jess és Dom a 2017-es évadból. Intrikával indult a kapcsolatuk, de 3 hónap után már jött is az eljegyzés és azóta is boldogok együtt.

Hamarosan Magyarországon is debütál a népszerű párkereső show, a Love Island, aminek egyetlen célja van: esélyt adni a szerelemnek. A külföldi évadok már rengeteg olyan történetet mutattak be, amelyek bebizonyították, hogy a paradicsomi környezetben találkozó párok nemcsak az idilli helyszínen tartottak ki egymás mellett. Korábban megismerhettük Olivia és Alex, valamint Cara és Nathan románcát, most pedig jöjjön Jess és Dom.

Érdekesen indult a kapcsolatuk, hiszen Jess később érkezve a szigetre azonnal elhódította Domot előző párjától, ezzel pedig nem kis felháborodást váltott ki mindenkiből. Majd jött a fordulat: a lányt idő előtt elküldték a szigetről, miközben szerelme, Dom ott maradt… Mindenki arra számított, ezzel vége a kapcsolatnak.

Tévedtek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Rose (@jessica_rose_uk) on


Három hónappal később eljegyezték egymást, majd egy intim szertartáson, Görögországban kimondták a boldogító igent.

Szerelmük azóta meg mélyebb lett, hiszen hamarosan megszületik első babájuk is.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Rose (@jessica_rose_uk) on

„Örökké hálás leszek Dom, hogy melletted utazhatom körbe a világot! Alig várom, hogy a kis apróságunk is csatlakozzon hozzánk! – írta ki Jess egyik posztjában.

Ha szeretnél többet megtudni a Love Islandről, akkor kattins a párkereső oldalára!

Jelentkezni még mindig lehet! Ha nem akarsz lemaradni a lehetőségről, hogy megtaláld életed párját egy gyönyörű szigeten, akkor kattints ide és jelentkezz!

Legnézettebb videók