KERESÉS search-close

Már a második babát tervezi a Love Island szerelmespárja

szerző:
2019.06.05. 14:18

A külföldi szériákban mesébe illő szerelmek születtek, a 2016-os évad álompárja, Cara De La Hoyde és Nathan Massey egy másfél éves kifiút nevelnek, és kistestvért is szeretnének Freddie George-nak.

Már a második babát tervezi a Love Island szerelmespárja

Hamarosan nálunk is indul a népszerű párkereső show, a Love Island, aminek elsőszámú célja, hogy egyedülálló embereket hozzon össze, akik nemcsak a paradicsomi szigeten érzik jól magukat együtt, hanem akkor is, ha visszatérnek a mindennapi életbe. Legutóbb beszámoltunk Olivia és Alex románcáról, amiből házasság lett, most pedig megmutatjuk, hogyan talált egymásra Cara és Nathan a Love Islandben:

A műsor vége után neves magazinok címlapon számoltak be arról, hogy a páros visszatért a Love Island villájába, de ennek az utazásnak nemcsak a nosztalgiázás volt a célja, Nathan szerelmük születésének helyszínén kérte meg Cara kezét, aki igent mondott neki.

2017. decemberében megszületett Cara és Nathan első gyermeke, az apukájára nagyon hasonlító kisfiú a Freddie George nevet kapta. És bár a kapcsolatuk a baba előtt nem volt töretlen – a pár szakított az eljegyzés előtt –, amikor kibékültek, mind a ketten úgy érezték, hogy a szerelmük csak erősebb lett és már a második gyermeket tervezik.

Ha szeretnél többet tudni a Love Islandről, kattints a párkereső show oldalára!

Jelentkezni még mindig lehet! Ha nem akarsz lemaradni a lehetőségről, hogy megtaláld életed párját egy gyönyörű szigeten, akkor kattints ide és jelentkezz!

Ezt nézd meg!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való