Műsorújság
RTL Most

A Love Island szerelmesei megtalálták közös fészküket

A külföldi szériákban már több mesébe illő történettel találkozhattunk, ilyen a 2017-es évadból Camilla és Jamie szerelme is.  A páros ráadásul nemrég nagyot lépett a kapcsolatukban.

Nehézkesen indult a szerelem keresése Camilla számára, hiszen két mellényúlás után úgy tűnt, egyedül marad a mesés szigeten. Azonban minden megváltozott, amikor a korábban modellként dolgozó Jamie megérkezett. Azonnal egymásra találtak.

A Love Island vége után pedig tovább folytatták, amit elkezdtek: Camilla beköltözött Jamie-hez és a fiú szüleihez. Az igazi közös életük azonban idén februárban kapott igazán szárnyra, hiszen beköltöztek első közös lakásukba, ráadásul nem csak kettecskén, hiszen két közös kutyusuk is velük tartott.

„Nagyon szerencsések vagyunk, hogy találkoztunk a Love Islandben és egy csodálatos három hetet tölthettünk ott együtt.” – mesélte Camilla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camilla Thurlow (@camillathurlow) on

Hogy mikor jön az esküvő a páros életében? Fontolgatják már a kérdést, de még kivárják a megfelelő időt.

Ha szeretnél többet megtudni a Love Islandről, akkor kattins a párkereső oldalára!

Jelentkezni még mindig lehet! Ha nem akarsz lemaradni a lehetőségről, hogy megtaláld életed párját egy gyönyörű szigeten, akkor kattints ide és jelentkezz!

Legnézettebb videók