KERESÉS search-close

Kicsik, mégis óriások? 2016 a gyerekek éve az RTL Klubon!

szerző:
2015.12.05. 12:05

Gyerek vagy? Tehetséges vagy valamiben, úgy érzed, te lennél a legügyesebb a színpadon? Örülnél neki, ha az egész ország büszke lenne rád? Akkor a jövőre induló vadiúj gyerek tehetségkutatónkban a helyed!

Kicsik, mégis óriások? 2016 a gyerekek éve az RTL Klubon!

Merőben újszerű gyerek tehetségkutató showműsor indul jövőre az RTL Klubon Kicsi Óriások címmel.

Az eredeti TV műsor 2011-ben indult Mexikóból világhódító útjára, Pequenos Gigantes címmel, amely azóta számos országban lett az év legsikeresebb showműsora. Az amerikai kontinensen túl Európa-szerte: Portugáliában, Spanyolországban és Lengyelországban. 

A siker kulcsa, hogy a produkció egyedülálló módon választja ki és készíti fel a gyereket a megmérettetésre. A gyerekpszichológusokkal, profi előadóművészekkel, és TV-s szakemberekkel kifejleszett formátum tökéletes hátteret biztosít a csapatban versenyző kis tehetségeknek, hogy a lehető legtöbbet tudják magukból kihozni a színpadon. 
 

Amit ajánlani tudunk:

- Szereplés egy nagyszabású főműsoridős showműsorban
- Egy felejthetetlen felkészítő tábor
- A legjobb hazai tanárok
- Őszinte érzelmek
- Életreszóló barátságok
- Egy katartikus verseny

Mindezt a nyári szünetben, csak gyerekeknek!

Kicsik, mégis óriások? 2016 a gyerekek éve az RTL Klubon!


Akiket keresünk:

- Iskolásokat, akik felnőtteket megszégyenítő módon tudnak táncolni, egyénileg vagy párban. A műfaj nem számít! Lehet HipHop, Showtánc, Versenytánc, Néptánc stb..
- Iskolásokat, akik pici koruktól kezdve énekelnek, profi karierre vágyank, és akik helyt tudnának állni akár az X-Faktor színpadán is. 
- Óvodásokat, akiket nem lehet zavarba hozni, mert imádnak szerepelni. Szeretnek énekelni, táncolni, viccet mesélni, stand up-olni és a felnőttek számára kellemetlen kérdéseket feltenni. 
 
Jelentkezési korhatár: 4 és 14 év között

Ez az RTL Klub új gyermektehetségkutató showműsora. Kicsi Óriások. Szólj Anyunak, Apunak és gyertek el!

Ha magadra ismertél, jelentkezz!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való