KERESÉS search-close

Túl a forgatások felén

szerző:
2015.09.30. 10:28
Májusban kezdtünk dolgozni a Keresem a családom műsoron, júniusban a rengeteg jelentkezést dolgoztuk fel és már nyomoztunk, júliusban a nyomozás mellett már forgattunk is, augusztusban már több családtagot is összehoztunk egymással és készültek az első filmek, mostanra pedig lassan összeáll minden történetünk.
Túl a forgatások felén
Sokan kérdezik, hogy hányan dolgozunk együtt, kik segítik Lilu munkáját. Ha csak a közvetlen csapatot nézzük, akkor négy operatőr, két technikus, egy gyártásvezető, egy szerkesztőségi asszisztens, három gyakornok-szerkesztő, két szerkesztő, két felelős szerkesztő, egy főszerkesztő és egy producer – ez a szűken vett csapat. De ha azt kellene megmondanunk, hogy hányan vesznek részt a keresésben, akkor ez a létszám akár meg is négyszereződhet. 

Túl a forgatások felén

Magyarországon az eltűnt, családjukat elhagyó, évtizedekkel ezelőtt külföldre költöző, vagy örökbe adott embereket nagyon nehéz megtalálni. Számos esetben fel kellett adnunk a kutatást, mert reménytelen volt. Ám sokszor jártunk sikerrel még teljesen reménytelennek tűnő helyzetben is. A sikerünk ilyenkor életeket, sorsokat fordított meg, fordított jobbra.

Túl a forgatások felén

Az első filmeket már megnéztük – és bizony a hatása alá kerültünk, pedig számunkra nem volt meglepetés a történet vége, hiszen az értekezleteken pontról pontra követtük, hogy kiket választottunk ki, hogy áll a nyomozás, sikerült-e megtalálni, akit kerestünk és eljutottunk-e minden fontos helyszínre. Mégis, amikor megnéztük az első néhány elkészült filmet…

Túl a forgatások felén 
Szinte szóhoz sem jutottunk. Mert látni ezeknek az embereknek a vágyát, erőfeszítéseit, akaratát, hogy oly sok idő után átölelhessék rég nem látott vagy szinte sohasem ismert rokonukat – ez felemelő érzés volt.

A stáb gőzerővel készül a novemberi premierre, még számos forgatás áll előttünk és még nem találtunk meg mindenkit, akinek a keresésébe belekezdtünk. Vajon lesznek olyan részek, amelyekben nem lesz happy end? Lesz olyan, hogy minden erőfeszítésünk ellenére sem mi, sem a velünk dolgozó szervezetek, sem a nekünk dolgozó nyomozók nem jutnak az illető nyomára? Lesz olyan, hogy megtaláljuk, de az illető nem akarja a találkozást?

November közepén minden kiderül, amikor is Liluval indul a Keresem a családom!

Szerkesztőség

 

Munkatársak:

Lilu (Kovalcsik Ildikó) – műsorvezető 
Máté Krisztina - producer
Hadas Krisztina - főszerkesztő
Korn Anita – felelős szerkesztő
Keleti Andrea - felelős szerkesztő
Szabados Viktor - szerkesztő
Kéky Kira - szerkesztő
Gröger Dia - gyártásvezető 
Rákosi Katalin - szerkesztőségvezető
Benke Ottó - operatőr
Rácz Balázs - operatőr
Jeremiás Attila - operatőr
Ádok Róbert - operatőr
Botházi Csaba – hangmérnök, technikus 
Tárczy Eszter – szerkesztőasszisztens
Tomán Szonja – szerkesztőasszisztens
Bolfert Richárd – szerkesztőasszisztens

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való