KERESÉS search-close

Tisztázták a múltat

szerző:
2015.11.18. 10:00
Ahogy tegnap este a "Keresem a családom!" sorozat 2. részében láthatták, Ljubimov Krisztina arra számított, hogy az édesapja nem akarja látni őt, hiszen nem kereste 22 éve. Szinte sokkolta őt a hír, amit Lilu vitt neki.
Tisztázták a múltat
Krisztina ezt írta nekünk a napokban - pár héttel a nagy találkozás után:

Elsősorban szeretném megköszönni mindazt a rengeteg időt, energiát, odafigyelést, amelyet arra fordítottatok, hogy megkeressétek Tolikot. Tudom, milyen nehéz volt, de Ti nem adtátok fel és 22 év után végre létrejöhetett a találkozó és tisztázásra kerülhetett néhány - számomra nagyon fontos - kérdés!

Külön köszönöm azt a megértést, türelmet és empátiát, amit a forgatás alatt irántam tanúsítottatok! Sokat könnyítettetek a helyzeten.

A kapcsolatot Tolikkal azóta is tartjuk. Remélem, ez továbbra is így lesz, rajtam nem múlik.

Minden jót kívánok a továbbiakban és nagyon szeretném, ha műsor még jó hosszan tartana, hogy még több családot tudjatok újraegyesíteni!

Ljubimov Krisztina
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való