Műsorújság
RTL Most

Már az első közös szülinapon is túl vannak az ikertestvérek, akik 53 év után találkoztak

Teréz és Katalin a nagy találkozás óta napi kapcsolatban vannak, sőt, már az első közös családi ünneplésre is sort kerítettek!


Farkas Béláné, aki Ilonaként született és csak 14 évesen tudta meg, hogy a szülei örökbe fogadták őt, a műsorunk egyik legnagyobb meglepetése volt.  

Egyrészt először (Teréz szavai alapján) mi is egypetéjű ikrekre számítottunk, amikor kerestük az ikertestvért, és számunkra is furcsa volt először, amit aztán a genetikai vizsgálat erősített meg: kétpetéjű ikrek ők, ezért nem hasonlítanak külsőre. 

Másrészt nagyon féltünk, hogy vajon nem dúljuk-e fel a megtalálni vélt Katalin életét azzal a hírrel, hogy van egy ikertestvére.  

Ám Katalin reakciója minden képzeletünket felülmúlta, és az is, hogy a találkozás óta napi kapcsolatban van Terézzel - illetve azokkal a testvérekkel, akikre Teréz magától is rátalált.


A testvérek balról jobbra: Farkas Béláné Katalin ikertestvér, a megtalált - Irénke, az ikrek húga - Székelyné Baráth Teréz ikertestvér, a kereső - Klári, az ikrek nővére

 

Merthogy többen vannak testvérek - és a másik két testvér is most, a forgatások ideje alatt fűzte szorosabbra a szálakat Terézzel!  Katalin így köszönte meg nekünk, hogy csodát hoztunk az életébe. 
 

"Szeretném megköszönni a stáb munkáját! Nagyon örülök, hogy kaptam egy szép ajándékot, hogy megtalálták az ikertestvéremet. Köszönöm a Hadas Krisztának és a Lilunak, mindenkinek, aki részt vett a műsorban. Nincs olyan nap, hogy ne beszéljek Terézzel! Fogjuk egymás kezét és most már nem engedjük el egymást."  


Katalin férje nagyon féltette a feleségét, amikor megkerestük őket, hiszen először nem árulhattuk el, hogy ki a kereső. Így aztán Béla tele volt kétellyel, hogy vajon szabad-e belemenni egy forgatásba, aminek nem tudja a kimenetelét. Ám végül mégis ő volt az, aki azt kérte a feleségétől: mondjon igent. Úgy gondolta, hogy ha valaki ennyire szeretné Katalint látni, akkor ne fosszák meg ettől a lehetőségtől.  És a találkozás után az alábbi üzenetet kaptuk Farkas Bélától.  
 

"Én különösen örülök, hogy ilyen jó emberek a testvérei a feleségemnek. És köszönöm egész stábnak a kitartásukat, munkájukat, hogy összehozták a testvéreket 53 év után."


Katalinnak négy gyermeke van, a hír, hogy édesanyjuknak van egy ikertestvére, hatalmas meglepetés volt. Egyik lánya így írt erről:
 

"Sorsfordító a műsor, és sok munka eredménye lett a csoda. Anyu nevében is, de magam nevében is köszönöm a kitartó munkát! Hiszen amit eddig hittünk anyu életéről, az most teljesen megváltozott. A műsorban látni anyut, ahogy a történet kiteljesedik - ez nagyon megható volt. Én lányaként, az én kislányom pedig unokájaként sírt a tv előtt. Teljesen megváltozott az életük. Most már nem lesz ki elválassza őket - hála nektek! Köszönjük!" 


Azóta Teréz, Katalin és a többi testvér már többször találkozott családostól, végre együtt ünnepelték a születésnapjukat is - igen, 53 év óta ismét együtt!   Egyik testvérük is írt nekünk.
 

"Én vagyok Katikának és Terikének a nővére. Szeretnék nektek köszönetet mondani mindazért, amit megtettetek, hogy ők egymásra találjanak. Köszönöm nektek a testvéreimet!"   


Hát így lett kerek a család, így záródik Teréz és Katalin, az 53 éve elszakított etyeki ikertestvérek története!


 

A testvérek történetét és a nagy találkozást teljes egészében megnézheti az RTL Moston!

 

Ha nem akar lemaradni a megható pillanatokról, kövesse a műsor Facebook-oldalát!

 

Legnézettebb videók