KERESÉS search-close

Már az első közös szülinapon is túl vannak az ikertestvérek, akik 53 év után találkoztak

szerző:
2015.11.12. 09:54
Teréz és Katalin a nagy találkozás óta napi kapcsolatban vannak, sőt, már az első közös családi ünneplésre is sort kerítettek!
Már az első közös szülinapon is túl vannak az ikertestvérek, akik 53 év után találkoztak

Farkas Béláné, aki Ilonaként született és csak 14 évesen tudta meg, hogy a szülei örökbe fogadták őt, a műsorunk egyik legnagyobb meglepetése volt.  

Egyrészt először (Teréz szavai alapján) mi is egypetéjű ikrekre számítottunk, amikor kerestük az ikertestvért, és számunkra is furcsa volt először, amit aztán a genetikai vizsgálat erősített meg: kétpetéjű ikrek ők, ezért nem hasonlítanak külsőre. 

Másrészt nagyon féltünk, hogy vajon nem dúljuk-e fel a megtalálni vélt Katalin életét azzal a hírrel, hogy van egy ikertestvére.  

Ám Katalin reakciója minden képzeletünket felülmúlta, és az is, hogy a találkozás óta napi kapcsolatban van Terézzel - illetve azokkal a testvérekkel, akikre Teréz magától is rátalált.

Már az első közös szülinapon is túl vannak az ikertestvérek, akik 53 év után találkoztak
A testvérek balról jobbra: Farkas Béláné Katalin ikertestvér, a megtalált - Irénke, az ikrek húga - Székelyné Baráth Teréz ikertestvér, a kereső - Klári, az ikrek nővére

 

Merthogy többen vannak testvérek - és a másik két testvér is most, a forgatások ideje alatt fűzte szorosabbra a szálakat Terézzel!  Katalin így köszönte meg nekünk, hogy csodát hoztunk az életébe. 
 

"Szeretném megköszönni a stáb munkáját! Nagyon örülök, hogy kaptam egy szép ajándékot, hogy megtalálták az ikertestvéremet. Köszönöm a Hadas Krisztának és a Lilunak, mindenkinek, aki részt vett a műsorban. Nincs olyan nap, hogy ne beszéljek Terézzel! Fogjuk egymás kezét és most már nem engedjük el egymást."  


Katalin férje nagyon féltette a feleségét, amikor megkerestük őket, hiszen először nem árulhattuk el, hogy ki a kereső. Így aztán Béla tele volt kétellyel, hogy vajon szabad-e belemenni egy forgatásba, aminek nem tudja a kimenetelét. Ám végül mégis ő volt az, aki azt kérte a feleségétől: mondjon igent. Úgy gondolta, hogy ha valaki ennyire szeretné Katalint látni, akkor ne fosszák meg ettől a lehetőségtől.  

Már az első közös szülinapon is túl vannak az ikertestvérek, akik 53 év után találkoztak

És a találkozás után az alábbi üzenetet kaptuk Farkas Bélától.  
 

"Én különösen örülök, hogy ilyen jó emberek a testvérei a feleségemnek. És köszönöm egész stábnak a kitartásukat, munkájukat, hogy összehozták a testvéreket 53 év után."


Katalinnak négy gyermeke van, a hír, hogy édesanyjuknak van egy ikertestvére, hatalmas meglepetés volt. Egyik lánya így írt erről:
 

"Sorsfordító a műsor, és sok munka eredménye lett a csoda. Anyu nevében is, de magam nevében is köszönöm a kitartó munkát! Hiszen amit eddig hittünk anyu életéről, az most teljesen megváltozott. A műsorban látni anyut, ahogy a történet kiteljesedik - ez nagyon megható volt. Én lányaként, az én kislányom pedig unokájaként sírt a tv előtt. Teljesen megváltozott az életük. Most már nem lesz ki elválassza őket - hála nektek! Köszönjük!" 


Azóta Teréz, Katalin és a többi testvér már többször találkozott családostól, végre együtt ünnepelték a születésnapjukat is - igen, 53 év óta ismét együtt!   Egyik testvérük is írt nekünk.
 

"Én vagyok Katikának és Terikének a nővére. Szeretnék nektek köszönetet mondani mindazért, amit megtettetek, hogy ők egymásra találjanak. Köszönöm nektek a testvéreimet!"   


Hát így lett kerek a család, így záródik Teréz és Katalin, az 53 éve elszakított etyeki ikertestvérek története!

Már az első közös szülinapon is túl vannak az ikertestvérek, akik 53 év után találkoztak
 

A testvérek történetét és a nagy találkozást teljes egészében megnézheti az RTL Moston!

 

Ha nem akar lemaradni a megható pillanatokról, kövesse a műsor Facebook-oldalát!

 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való