Műsorújság
RTL Most

Közös karácsonyra készül megtalált lányával Jutka

2. évadunk 2. történetében rengeteg könny folyt - mély sebeket tépett fel magában Kallós Jutka, amikor arról beszélt, hogy miért hagyta el a kislányát, amikor az még csak 2 éves volt.
 
Egy rosszra forduló házasság végére próbált pontot tenni - de ennek az ára az volt, amire előtte gondolni sem mert: a kislányát nem neki ítélték, majd a volt férje közeléből menekülnie is kellett.
 
Jutka és Enikő egymásra találása egy új kapcsolat kezdete is egyben: anya és lánya rendszeresen, szinte minden nap beszél skype-on és telefonon, és nagy dologra készülnek! Együtt szeretnének karácsonyozni! Jutka vendégül látja Enikőt és persze az unokáit is, közben pedig már az esetleges közös jövőjüket tervezgetik, hogy miként is élhetnének valahogyan közelebb egymáshoz. Jutka lelke - ahogy ő fogalmaz - egyébként még nyugtalan, mert a fizikai távolság nagy közöttük, sokkal nagyobb, mint azt szeretné.
 
A forgatás után pár nappal Jutka férje, a filmben és a való életben is mindig mosolygós György az alábbi üzenet küldte a stábnak.
 
"Nem tudom, hogy hogyan köszönjem meg nektek!
KÖSZÖNJÜK még egyszer az egész munkátokat, amit sikerült végig csinálni. Jutka nagyon boldog, de az egész család is!!  Sok sikert kívánunk az egész stábnak!" 
Enikő pedig azt írta nekünk, hogy élete ajándékát kapta általunk, egy egész családot, örömöt és szeretet.
 
Mi is köszönjük nekik, hogy részesei lehettünk a boldogságuknak!

Ha lemaradtak a műsorról, akkor itt nézhetik meg! 

Ha nem akar lemaradni a megható pillanatokról, kövesse a műsor Facebook-oldalát!

Legnézettebb videók